Okuyosan yapamazsın açık olayım ev arkadası aylık faturası kırası 6-7 oluyo zaten kendın kıraya cıksan daha fazla ee okuyosun o parayı kazanamazsın kendı okul masrafın da var okulu ekerek çalışsan part time o biraz olur seni arada idare edicek kafe vs ortam yapmazsan hazıra 70-80 binin olsa yeter tabi o paranın yanında birazda çalışman lazım
kyk yurdunda kalmayı planlıyorum ayrı bi ev tutmak yerine kyk yurtları 500 tl falan aylık masraf falanda çok harcama yapan birisi değilim idare edicemi düşünüyorum yurt işiyle hal olmaz mı bu mesele
Yurtların kuralları sıkı yurtta kalıp çalışım hemde okuyum dersen biraz zorlanabilirsin ama imkansiz değil sınavlar oluyo vakıfların onlara girip yardım parası al
Henüz mezun olmamışsın çalışabileceğin bir yer olur mu bilmiyorum olsa da baya düşük maaş alırsın onunla da geçim çok zor olur kira elektrik su yemek vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hazır paradan ziyade kolundan altın bileziğin bir mesleğin olmalı ki hayatının kalanını idare ettirebilesin
evet var şükür
Hazıra dağ dayanmaz demişler. Gelirin yoksa her an sıkışabilirsin
Bu yolun evlılık olmasın ben yandım sen yanma minimum 20 binin olsa sehir degistir bi ev tut hemen iş bulursan bı ıkı ay bocalar sonra duzenı kurarsın
Ev arkadası arayan ınsanları tanı once evını işini ayarla oyle kaç
evlilikle alakası yok okuyan biriyim zaten. özelime girmeyin ve karışmayın.
Girip karışanmı var sordun söyledik
peki rahat olmam için ne kadar lazım okuyan biriyimde çok çalışamam derslerim yoğun
Okuyosan yapamazsın açık olayım ev arkadası aylık faturası kırası 6-7 oluyo zaten kendın kıraya cıksan daha fazla ee okuyosun o parayı kazanamazsın kendı okul masrafın da var okulu ekerek çalışsan part time o biraz olur seni arada idare edicek kafe vs ortam yapmazsan hazıra 70-80 binin olsa yeter tabi o paranın yanında birazda çalışman lazım
kyk yurdunda kalmayı planlıyorum ayrı bi ev tutmak yerine kyk yurtları 500 tl falan aylık masraf falanda çok harcama yapan birisi değilim idare edicemi düşünüyorum yurt işiyle hal olmaz mı bu mesele
Yurtların kuralları sıkı yurtta kalıp çalışım hemde okuyum dersen biraz zorlanabilirsin ama imkansiz değil sınavlar oluyo vakıfların onlara girip yardım parası al
Sınava girmeden de bazı vakıflar yardım edıyor
Biride niye kaçıyorsun yapma dememiş
demesinler de ben para sordum fikirlerinizi değil
Yaşadığın şehre göre değişir
çok büyük olmayan biraz küçük bir şehir için?
Kiraları fazla oluyor öyle yerlerin genelde
Ayda 100k yeterli bence
400 bin tl
teşekkürler
Rica
Neyine güveniyorsunuz da kasceniz
okuyorum elimde mesleğiö var daha ne olsun
1000yeter
Mesleğin nedir
hemşirelik 2. sınıf
Henüz mezun olmamışsın çalışabileceğin bir yer olur mu bilmiyorum olsa da baya düşük maaş alırsın onunla da geçim çok zor olur kira elektrik su yemek vs
1 2 milyon
bir ev parası mı çok değil mi
Nerde yaşayacak
ısparta veya konya sanırım
Kiralık ev bulsa emlakçı ev desek 25 bin , eşyalı ev bakarsanız eşya derdinden de kurtulursunuz
kyk yurdunda kalmayı planlıyorum
KYK yurtları 600 liraydı galiba
en lüks yurt 600 5 6 kişilik odalar 400 diye biliyorum
Anladım daha uyguna gelir o halde
5o binn
Neden kacican
sizi ilgilendirmez