Evi bu şekilde bırakmış. Üç ay oturdu sadece. İki haftadır da kirayı ödemedi.
Çok fakir olduğu için verip vermemekte kararsızım. Çünkü; bana pahalıya patladı. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Evi bu şekilde bırakmış. Üç ay oturdu sadece. İki haftadır da kirayı ödemedi.
Çok fakir olduğu için verip vermemekte kararsızım. Çünkü; bana pahalıya patladı. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yorumları komple okudum, baya fakirmiş anlaşılacağı üzere. Tabi bu yaptığı hoş değil ama boş ver. Depozitosunu ver.
Elektrik, su ücretini
Bir haftalık kirayı alıp gerisini iade edeceğim.
Yarısını ver yarısı sende kalsın fakir olmasalar hic verme derdim ama fakirmisler yarısını ver gitsin
Gönül isterdi ki hepsini vereyim ama, bu evi tekrar adam etmek zor. Yeni boyatmıştım
Kiracıdan muzdarip olan biri olarak sizi cok iyi anlıyorum yani evin icine etmisler fakir olur insan ama yaşadığı yere bakmasi gerekir çöp etmesi değil
Dediğim gibi, kokudan duramadim. Üç ayda böyle yaptıysa. Verilmiş sadakam varmış.
Kiraci evden çıkınca 30 bin harcamıştım o yüzden kiraya vermiom evimi artik aslada vermem kimseye en yakin arkadasimin yegeni istedi ona bile vermedim sıkıntı
İnan ki 15 yıldır boştu. Tadilat yaptırıp verdim. Hem eve katkısı olur hem birinin işine yarar dedim. Demez olaydım. Hâlâ evin pis kokusu burnumdan gitmiyor 🤢🤢
İste ben demiom vermiom bana diolar paraya ihtiyacin yok var aslında ama oraya yapacagim masraf daha cok o yüzden gerek yok 10 lira olmasin bendrn 20 gitmesin
Haklısınız. Ama benimkisi yatırımdı. Zaten şansım yok hiç bir konuda bu durumda beni çok şaşırtmadı. Buna da şükür.
Memur tavsiye ederim yine kiraya veririm derseniz memura verin evinizi
Memura göre değil ev. Sobalı
Bu evde insan yaşamış olamaz ara ve bu durumu belirt.
Kör değil görüyor. Bu ne dedim taşınırken dökülüp saçıldı dedi.
Söyleseydin bu dökülme kirilma değil pisliğiniz
Lafı anlayana söylersiniz, anlayacak biri değil. Üzüldüm sadece Allah büyük gittiği yerde inşallah durur. Çocuklarına yazık
insan fakir olabilir ama bu kadar pis olamaz. olmamalı. etme iade falan
Kokudan duramadim yemin ederim.
foto troldür inşallah. çok kötü bir manzara
Fotoğraf temsili ama emin ol ki daha beter 🤮
saygısız insanlar ya
Kadının neresinden tutsan elinde kalıyor
çok takılma.. boş ver
20 tane kedı yı o evde bıraksak bu kadar pasaklı olmaz
fakir olması evin icine s1cıp bırakmasını gerektirmiyor ben olsam vermezdim evi s1cıtgına saysın
kiracın nereli? kocasına nolmuş? bir de 4 çocuk ne diye yapmış bu şartlarda?
Tam bir aile dramı.
kadın kaç yaşlarında ki
36
ailesi yok mu yardım edicek
Saçmalama depozito vereyim mi diye soruyor bide
4 çocuğu var kimsesi yok. Yardımlarla geçiniyor. Bilemedim
Durumları kötü olabilir ama evi bu şekilde bırakmak iğrençlik
Verme sakın bu ne rezillik
Evin temizlik masrafınıda düş bence ahıra dönmüş
verme şutla gitsin
Kimsesi yok. Vicdan olarak bilemiyorum kararsızım
vicdanınla cüzdanın arasında sıkışma cüzdanının sesini dinle