Ocak ayında alım olacak diye başvuru yapıldı ama ben kpss girmediğim için yapamadım bu sene gireceğim tekrar alım yaparlar mı kaç puanla olur acaba birde ziraat mühendisliği için gy gk mi girmek gerekiyor sadece alan sınavına girmem gerekiyor mu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence gir ileride alım yaparlarsalar illaki lazım lur
Ya ben çalışıyorum sınava zaten konular bitmek üzere kpss çalışmaya devam edip gireceğim sınava inşallah
Ben de girecegim ama alan sınavı için
Alana benim girmeme gerwk var mı acaba ya
Ben maliye mezunuyum kariyer meslek için girmem gerekli
Başarılar benim girmem gerekiyor mu hâlâ emin değilim
Bilgim yk
Çalıştın mı?
Evet konular bitmek üzere gy gk bayadır çalışıyorum devam edicem çalışmaya da alan çalışma gerekiyor mu acaba
Nasıl hazırlanıyorsun nereden çalıştın
Ağustosta başladım ben YouTubeda dersleri dinleyip soru çözüyorum tekrar yapıyorum konular çok önceden biterdi de beb fazla çalışamıyorum 4-5 saat çalışıyorum
Hayali mi yaşıyorsun ya ben başlayamadim bir türlü 😃
Hangi kanallar?
Calissan yaparsin kanka zekisin🌸
Sagol kankam 💋🌺
Sitede azsin bu aralar ozletme 💗💐
Yok kız burlardayim hep
Eskiden her sabah gunes gibi hatirlatirdin canisi simdi arada soeu paylasiyorsun yoksa yoksun anilarima gidiyorum o sabahki fotolarinla huzur buluyorum 🥲
Sana siir yazmisim bir donus yapmadin kiz🥀
Ben başlayalı çok oldu yani günde 9-10 saat çalışamayacağimi bildiğim için erken başladım yani çok zorlamiyorum ama her gün 1 saat de olsa yapmaya çalışıyorum ortalama 4 saat oluyor genelde bazen bazen çok biran önce başla bence anca yetişir
You tube da hangi kanallardan çalışıyorsun
Vatandaşlık tarih ve matematik benim hocam , coğrafya engin Eraydın, Türkçe Aker kartal
Teşekkürler benim de başlamam lazım biran önce
Aynen anca yetişir başla bugün
İnşş
Bugün bende hiç çalisamadim şimdi başlarım 2 saat çalışıp uyurum erken yatıyorum
Erken uyuyamıyorum
Erken uyumak da cok iyi bir sey degil kimisi gece iyi calisir kimisi gunduz bence gece daha iyi hem herkes uyuyor
@Aslı306 yani bu alışkanlıkla alakalı ben sabah 6 da uyaniyorum oyüzden 11-12 gibi uyuyorum bu saatlerde bile çok anlamamaya başlıyorum bugün hiç calisamadim diye dün dinlediğim konuyu çözüyorum yoksa yeni konuyu asla anlamam bu saatte kişisel bir durum hangi saatlerde çalıştığın
Dogru demekki sen gunesi selamlamayi seviyorsun kimusi sabahlari daha iyi calisir
Ben çalışmaya başlayamıyorum
Niye ev erkeği olarak mı kalmak istiyorsun😂 valla çalışmak odaklanmak çok zor özellikle ilk başta ama mecburuz yani
Evet 😅
Yuh hâlâ başlamadın mi sen
Noop
Hangi dersten başlasam karar veremedim
Püü
Sevdiğin dersten başla daha kolay olur ya da sevme ihtimalin olan bir dersten
O zaman tarih
Ozaman ilk 3 videouyu bugün bitir
Tamam bitirecem
Tablet alabilirsin hem pdf ciksrma derdi kalmiyor hem motive ediyor
Tablet istiyorum kanka da pahalı ya ipad istiyorum
Ipad cok gereksiz pahali bir de kalemi de 3 bin lira falan samsunglarin S6 lite modeli hem kalemli hem daha uygun hem isini goruyor bunu alabilir 10.4 inc
Tablet hemen alamicaksan bile dinlediğin hocanın video ders notunu alabilirsin ben taroh ve coğrafyada hem haritalı anlatımı hem video ders notunu aldım iyi gidiyor baya hem hızlı oluyor başta yazarak çalışıyordum aşırı oyalıyordu
Gerçi zaten video izleyecem notu kendim de tutarım
Okuyarak anliyorsan yazarak vakit kaybetme
Aynen kendin not tutmak çok vakit alıyor birde sınava az kaldı zaten öyle yetişmez ben ağustosta yazarak başlamıştım çok yavaş ilerliyorum diye vazgeçtim bol tekrar yaparsan yazmadan da okuyarak anlarsin
Direkt açıp videoları izlemeyi düşünüyorum
Izle sonra surekli oku 10 kere okusan emin ol artik ogrenirsin
O videoların PDF i yoktur ki
Kitaplar satiliyor video ders notlari diye hatta yataydi ablamda var alabilirsin kitaplar da pahali maalesef baslicaksan guzel kitap setleri var test konu anlatimi diye bunlari alabilirsin ya da kalemli tablet 8 bindi onu alabilirsin yani sen bilirsin
Doping hafıza tüm dersler seti alayım diyorum
Doping hafizayi tavsiye etmiyorlar haberin olsun onun yerine etute yazilsan bile daha iyi
Benim ablam farkli sitelere uye olmustu
Neden tavsiye etmiyorlar?
Yorumlar okumustum bazilari kolay seviyesini anlatiyor diyordu tavsiyem sadece kpssye yogunlasmis sitelere uye ol yakinlarim boyle yapiyor bak videoda var
https://youtu.be/nc9aFQefEXI?si=FEwD6cFhTi_zBp6V
Olmaz bence
Olur evet.
Olur inşallah