+1 yılOlur da bir gün zengin olursan ileride ilk önce güzel bir doktora gideceğim böyle zengin mi hastanede check-up yaptıracağım komple ondan sonra bütün çevremi değiştireceğim kimse kalmayacak Yanında tanıdık Ondan sonra 3-4 tane şehirde ev alacağım böyle müstakil iki katlı bahçeli ondan sonra bir tane hatun bırakacağım börek çıtır 18 yaşında Ondan sonra herkese alemdeyiz Vur patlasın çal oynasın rakı içen ölmüş de su içen ölmemiş anasını satayım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok güzel bir villa alırdım çalıştığım şirketteki bütün güzel kızları kadınları götürüp teker teker orada sever ama bir tanesi var ki onunla evlenirdim 😃 sonra kendime çok güzel bir klasik araba koleksiyonu yapardım vosvoslar Mercedesler falan bir güzel yemekler bir güzel yemekler bu arada eski sevgilim evlere temizliğe giden bir kadın onu da alıp Sabah akşam sever 😃😂🤣
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon birde sokak hayvanları için çalıştığım depoyu satın alıp sadece sokak hayvanlarını orada besletirim o bize yemek yapan şirket bu sefer sokak hayvanları için yemek yapacaktı 😃😃
Cevap sahibi+1 yılHatta o kızları kadınları hepsini uzaya götürüp birde ay 🌙 da skecem 😂🤣
- +1 yıl
Yuh
Cevap sahibi+1 yılHahahahah 😃
Cevap sahibi+1 yılNasıl hayal ama 😃
Cevap sahibi+1 yılAllah ne bok olduğumuzu biliyoruz ki vermiyor dünya malını 🤣🤣
- +1 yıl
Bence de belki kendine çeki düzen verirsen şansın olur yürü ya kulum der
Cevap sahibi+1 yılHiç şansım olmadı ki bu güne kadar
- +1 yıl
🥺🥺 üzülme seninde olur şansın
Cevap sahibi+1 yılBütün şansımı TOKİ de kullandım kurada adım çıktı ama daire ne zaman yapılır ne kadara mal olur bana hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Olsun bee
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim seni bilgin olsun 😊🌹
Cevap sahibi+1 yılGünaydın mutlu sabahlar 😊
- +1 yıl
Günaydın adın ne ki
Cevap sahibi+1 yılDur tekrar takip isteği atim şimdi
Cevap sahibi+1 yılAttım 🤗
Cevap sahibi+1 yılSchro gibi bir şey yazıyor adımda 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılBak senin görüşüne yorum yaptım 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendime büyük bir karavan alırım. Sonra bir de yat. Birde ıssız bir yerde mustakil bir ev ama yalı malikane gibide büyük degil.
Sonra sokak hayvanlarının bakımlarını ve mama ihtiyaçlarını karşılardım.
Sonra kimsesiz çocuklar içinde eğitimlerine destek olurdum.
İhtiyaç sahiplerine yardım ederim özellikle yaşlı olanlara.
Birde araba alırdım :D00 Yorumla
+1 yılbirkaç ev ve dükkan alıp kiraya veririm bir de küçük bir işletmeye kurmaya çalışırım yani tamamen tüketici olmak yerine o parayı büyütmeye yatırım yapmaya çalışırım diğer türlü elinden kayar gider anlamadan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklıma Bazen bu soru gelirdi cevap düşünürdüm şu an somut olarak gelmiş o halde Cevabımı aktarayım. Ilk olarak çok lüks lüks suyundan kastım rahatlığı konforu çok iyi sağlayacak bir kullanımı da uygun olacak şekilde Türkiye'de karavan alırdım gayet dediğim gibi ev konforunu sağlayabilecek karavanlar var öyle bir karavan alırdım. Daha sonra bu düzene göre de olacak şekilde bütün İhtiyaçlarımı karşılayabilecek bütün Konfor araçlarını tek tek sağlardım. Ilk etapta Bunlar olurdu devamı için yaşadıkça tespit etmek lazım
10 Yorumla
+1 yılZenginlik para harcama kültürü gerektirir. Hayatı boyunca evini anca gecindirebilmis onsanlar hayal edemeyecekleri düzeyde para kazanirsa 3 yıla kalmaz batar, önceki hayatından beter hale gelir. Dolayısıyla illa bir para gelecekse mümkünse azar azar gelsin bence.
Paraya doymuş, hayata doymuş bir abinizden tavsiye kabule ediniz.111 Yorumla- +1 yıl
Amca İyi de az param olsa da öyle çok harcamıyorum zaten alacağım şeyler kısıtlı
- +1 yıl
O işler öyle olmuyor yeğenim. O paraya sahip olunca alacagin şeylerden kisit bir anda kalkıyor sonra bakmışsın ki batmışsın
- +1 yıl
Eminim kendimden 😂 alacağım şeyler yiyecek giyecek gezme olur birde bu
- +1 yıl
Hadi bakalım inşallah zengin olursun ama 3 ay sonra battım dememek şartıyla
- +1 yıl
😂demem garanti zenginlik hayalim yok ama olursa tabi çok harcama yapacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
Hepsini geçtim. sadece kadın olduğun için elektrik süpürgen varken robot süpürge almazsan ben birsey bilmiyorum. Hoooop bir anda konforu keşfettin. Haydi geçmiş olsun 3 aya batarsın
- +1 yıl
😂amca bir gün gerçekten zengin olursam seni yanıltırım tabi bulursam seni
- +1 yıl
Sen zengin ol esas ben seni bulurum. Zengin zengini zengin yerlerde bulurmuş 😀
- +1 yıl
🤨😂evde otururken bulamazsın ben bulurum amca
- +1 yıl
Peki yeğen
- +1 yıl
Eyvallah amca 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen zengin oldum, kendimi zihniyetimi ve vücudumu buna hazırladım, ancak herkes kaldıramaz, önce hayattan keyif almayı öğrenmek gerekiyor, çok fazla kazanıpta sıyıranı gördüm hazır olmadıkları için yıkıldılar, yani kısaca paraya hazır olmak gerekiyor. İnsan kendini hep geliştirmeli.
10 Yorumlaşu an herkes milyoner, bir araba bile 1,5 milyon olmuş. milyarder dersek daha fazla hayal kurabiliriz :)
15 Yorumla
Soran+1 yılKredi, faiz vs vs değil de helal yolla Milyoner olmak başkadır ya.. ama evet ne kadar para hayal ediyorsak işte, ilk yapılan şey önemli 😄
Soran+1 yılBence de mantıklı yollardan biri gayrimenkul, yönetemeyenin parası bitip gidiyor ortada kalıyor zaten. Ben dini yönden düşünüyorum en çok hani çok paranın hesabını vermesi zor olur diye.
Soran+1 yılAmin, Allah insana çok parayı doğru yoldan kendi yolundan çıkacaksa, sapıtacaksa hiç nasip etmesin.
+1 yılEğitime katkı olması açısından eğitim kurumu açardım sanırım.
22 Yorumla
Soran+1 yılKurum falan açılır ya da açılıyor da benim üzüldüğüm ve eksikliğini birçoğu gibi gördüğüm şey evin içindeki eğitimsizlik ve kişinin kendi kendini eğitimsiz bırakması. Parayla buna çözüm sunabilsek daha yaşanılır bir toplumumuz olurdu, daha az kaos daha çok anlayış, refah. Keşke.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, çok haklısınız
Aniden Zengin olunca (100 milyon dolar😃)
Baka Çeki ile Isvicreye ucar, iyi bir yatirim bankasinda yatirim hesabi acardim.
Umarım zenginlik Dolar olarakdir.
Hesabtan 3milyon Dollari heran kullanima hazir halde bekletirdim.
Oradan Almanyaya gecer Mercedesten özel yapim/design bir Mercedes G63
Birde Maybach Brabus S680
Siparisi verirdim.
Evim var, Işim var. Normal hayata devam ederdim
Tatillerde ülke ülke gezerdim00 Yorumla
+1 yılZenginlikte hiçbir zaman gözüm olmadı ama zengin olsam ilk yapacağım iş çalışmayı bırakmak olurdu
13 Yorumla
Soran+1 yılYine de çalışmak iyidir ya o alın teri denilen şey var ya birçok şeye bedel o yorgunluğun karşılığını almak tabi hakkını alıyorsan, çalışmak iyidir ben devam ederdim heralde.
- +1 yıl
Bende aynı şekilde düşünüyorum o yüzden zenginlikte gözüm yok 1 evim 1 arabam yeteri kadar maaşın birde beni seven bi kadın varsa en büyük zenginlik o benim için
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBorçlarımı öderdim. İki abime ve babama birer ev alırdım. Abimin birine daha güzel bir motor alırdım. Kendime de bir araba.
Normalde parayı paraya çevirecek bir yatırım yapardım ama madem hayal kuruyoruz...18 Yorumla- +1 yıl
Onların üstüne mi yapardın yoksa senin üstünde olucak onlar mı kullanıcak
- +1 yıl
Onların üstüne olurdu. Evi motoru ben aldım bari vergiyi onlar ödesin 😈
- +1 yıl
Bana enayilik geliyor bide üstüne yapmak vergisini de kendisi ödesin ev araba sahibi olmuş üstüne yapmaya gerek yok
- +1 yıl
Eğer ben kendi üstüme yaparsam, zaten 2 ev var onların vergisini ödüyorum, bir de üstüne bunlar çıkar. Masraf. Ayrıca bir durum olursa benden izin alınması gerekir, ya da benim yapmam gerekir. Her zaman müsait olmayabilirim.
- +1 yıl
Yani sırf vergi ödememek için 5 6 milyon luk evleri birinin üstüne yapmak ne kadar mantıklı bilemedim ve birine bedavadan ev almak zaten enayilik olur bana göre herkes çalışıp kendisi alsın
- +1 yıl
Evlerin 5-6 milyon olacağını kim söyledi? Daha uygun evler de var. Ayrıca senin biri dediğin benim abim. Anlaşılan sizde aile bağları pek kuvvetli değil. Sizin için üzüldüm.
- +1 yıl
İki abim bir babama ev alıcam dedin ya ona göre hesapladım en düşük bide valla ben kimsenin kardeşine bedava ev aldığını görmedim çevremde normal bir şey de değil fazla iyi kalplisin ilk önce kendini düşünmelisin bende senin için üzüldüm o zman
- +1 yıl
İyi de çalışıp da almıyorum fark orada. Gerçi kazansam da alırım. Bu şekilde ölümüm dahilinde gözüm arkada kalmaz. Ayrıca ben kendimi düşündüm inan bana.
Para & Ekonomi konusunda 603 cevap paylaştı. Ben oldum bir değişmiyor, sadece isteyip de alamadıklarını alıyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın çok fazla parası olsa sadece istediklerini değil istemediklerini bile alır 😄
Soran+1 yılTabikii
+1 yılHiç fazla param olsun istemedim zengin olmak hiç hayalim olmadı çünkü zengin olup paraya tapanları çok gördüm fazla para herzman insanı değiştirir az olsun öz olsun diyorum 😊
10 YorumlaBu dünya senin olmaz
Ettiğin yanına kalmaz
Söylemiştim ben sana
Parayla saadet olmaz 🎶Siz hala mutluluğu parada sanıyorsunuz... 😁10 Yorumlaİlk olarak düzenli bı gelir sağlar muhtaç insanlara yardım ederdim giyim aşırı lüks ev, araba vs boş bence her şey gelip geçici yapılan iyilik kalıcı 🙏
11 Yorumla
+1 yılAblamların çocuk tedavisi için gereken parayı tedarik ederim.
Annemlere ve kendimize ev alıp kalanı smalı çocuklara bağış yapardım.20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir b*k yapamam vizyon yok bende bide milyoner diyorsun 1 2 milyonsa bitmesin diye fazla harcamam ama canımın çektiği herşeyi ve tüm elektronik aletlerden alırdım onun dışında zaten pek bişi yapılmaz tatile giderdim bide
10 Yorumla Fakirlere yardım ederim hemen
Sonra ise altın falan Alırdım herhalde
Ee Harcamadan biraz yatırım lazım10 Yorumla
+1 yılTürkiye'ye uzay istasyonu kurarım. Gerekli izinler verilirse tabi. Muhendisleri, ışık hızını aşacak vastilar yapmaya teşvik ederim.
10 Yorumla
+1 yıl⭐Güzel bir yemek ısmarlamak olur ilk işim, sonra da keyif kahvesi, sonrasını düşünürüm⭐
21 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı. Kendimi deniz manzaralı villama hapsedeceğim ve uzun bir izdivaya çekileceğim. Şöyle bir kaç ay boyunca kimsenin yüzünü görmeyeceğim. Yemek yicem, spor yapıcam, yüz sezon dizi izlicem. Hepsinden önemlisi de işe gitmicem.
00 YorumlaDurumu olmayanlar için ücretsiz hastahane açardım en iyi doktorları getirtirdim.
Ücretsiz yemek fabrikası açardım, ihtiyaç sahiplerine günde üç öğün evlerine gönderirdim.
Yılda bir kez durumu olmayan ailelere tatil yaptırırdım.00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. sanırım kendime bi ev yapardım sato gibi kafama göre. tüm arazi benim sıfır komsu. de kalırmıydım orada cok aslında gerek yok da neyse. yatırım yapıp paranın erimesini engelleme cabası olurdu ilk olarak. tl de tutmazdım sanrıım.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki hiç çok param olmadı hayalim de yok ki
11 YorumlaDünyadaki tüm karaktersizlere karekter alacağım aldatmayanından
18 Yorumla- +1 yıl
Lan bi siiiktir🤣 git
- +1 yıl
İt belli bunamış it
- +1 yıl
Tamam abi haklısın
- +1 yıl
Sorun yok iyi akşamlar
+1 yılSessiz bir yer bulur ordan ev alır sessiz sakin yaşarım
10 YorumlaÖnce kendime bahçeli minik bir ev alırım. Bu zamanda ev şart taşinmak, kiracı olmak zor..
10 Yorumla
+1 yılZenginliği korumak ve daha zengin olmaya çalışmak olur sanırım 🙄
10 YorumlaHollandaya taşınmak için elimden geleni yapardım
10 YorumlaFarklı bir ülkeye giderdim yalnız yaşayabileceğim her şeyden uzaklaşırdım
10 Yorumla
+1 yılYalan yok mugla Antalya ya tasinir orada hayatimi devam etririrdim sonra yurt disi gezileri
10 Yorumla
+1 yılKöyümde min 10 dönüm arsa alıp ev yapımı
Bahçe yapımı
Ve şehirde bir arsa alıp bahçeli ev yapımı
Sonra ehliyet
Ve kısacası kendimi değiştirmek
Yeni bir kişilik
Yeni bir meydan okuma00 Yorumla
+1 yılAileden bana miras olarak 3 tane daire ve arsaların bahçelerin değeri 1.5 milyon dolar ettiği için onları ileride hepsi ölünce satıp abd den ev alırım (en kötü)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen annemi emekli eder çalıştırmazdım istediği gibi büyük bir ev alırdım. İlk yapacağım bunlar olurdu ☺️
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah hayırlısıyla nasip eder inşaallah 😊 benim de böyle bir hayalim var da biraz zor benimki. Yine de Allah'tan ümit kesilmez.
Cevap sahibi+1 yılTez vakitte güzel bir işe girmek istiyorum sağlık huzur iyi bir iş fazlasında gözüm yok ☺️ zaten iyi bir işe girersem annem emekli olur. Gerisi Allah’a kalmış inşallah helalinden bol kazanç nasip eder 🤲
Soran+1 yılBu mübarek gece de Allah bu duaları hayırlısıyla en kısa zamanda kabul eder inşaallah, ben atanayım bu sene, siz de istediğiniz gibi güzel bir iş bulun AMİNN 🤲🏼🤲🏼
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah 🤲 sizin de benimde dualarımızı kabul etsin bu mübarek gecede Allahım 🤲
+1 yılAllah rızası için vergi vermek.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya herkesten al ya da kimseden alma vergiyi
+1 yılHepinizin kandilini kutlarım , ölmüş kardeşlerimize de rahmet dilerim, var mı aramızda depremzedeler
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin de Kandilin Mübarek Olsun
Ada alıp hayattan izole olmak
410 Yorumla
Soran+1 yıl😄
Soran+1 yılHiç hayal edince komik geldi herkesi reddeder gibi bir adada yalnız yaşadığımı hayal ettim bir an:)
Soran+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılYok niye gitmesin herkesin kendi hayal gücü 😄
Soran+1 yılBen hayalini bile kuramıyorum, istemezdim o kadar para korkutucu bence çok para, dini bakıyorum Allah'a hesabını vermek çok zor olur o kadar paranın.
+1 yılDev bir yaş parta ve bidon bidon limonata yapıcam kendi ellerimle, fakirlere dağıtıcam🌸
21 Yorumla
+1 yılKendi hastanemi kurar en iyi doktorları toplar sevdiklerimin ömrünü uzatacak tedaviler verirdim
00 YorumlaArsa veya ev gibi şeyler alır sonrasında ise gezmek istediğim yerleri gezerdim. Yatırım yapıp daha fazla kazanmaya çalışırdımç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyaya nükleer bomba atmak için büyük çaplı uzay projesi düzenlerdim. Binlerce nükleer bomayla dünyayı yok eder ve kurtarırdım uzayı böyle kasvetli bir gezegenden 🤾♂️🤾♂️🤾♂️🥰
01 Yorumla
Soran+1 yılDur yapma ya az kaldı yıkılacak, yok olacak zaten dünya 😄
Milyon eurolarla işim olmaz. Bana trilyon eurolar lazım. Milyon ya da milyar eurolar para benim hayallerimi gerçekleştirmez:D
00 Yorumla
+1 yılBu siteyi satın alıp bütün erkekleri banlamak bir tek erkek ben kalmak için hshs
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaratıcı hcjdjdjsjjxd
- +1 yıl
Hepsi benim olsun geri kalanın ahha
Soran+1 yılMilyoner olanın bu sitede ne işi olur 😄
- +1 yıl
Sjsj ben gariban milyonerim
Soran+1 yılGönlümüz milyoner jxjsjd
- +1 yıl
Gönlümde fakir hdhd gariban seviyorsan öyle gel jahd
+1 yılDünya turu yapardım kalan parayla ekonomi düzeltmek için yatırım yapardım
10 YorumlaKocaman bir villa almak sonra apartman almak sonra yatırım
11 Yorumla
+1 yılKocama güzel bir araba içine dert olmuş sonra bir ev sonra da bir hayır vakfı açar dim kendime bir iş yeri ticaret yapmak için bir kaç kişi var dul kalmış kocaları yok onlara yardım yapardim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLüx bi araba lüx ev güzel bi yaşam yanımada güzel bi kız alıp hayatımı yaşamak
14 Yorumla- +1 yıl
Kiz yanında paran için kalacak ama
Cevap sahibi+1 yılBelki sever belli olmaz
- +1 yıl
Birinin seni sevmesini istiyorsan paran olduğunu belli etme
Cevap sahibi+1 yıl6yıldır sevgilim olmadı hiç en son bi vardı ayrıldık ondan sonra bitti aşk işi bende bu saatten sonra olacanı sanmıyorum veya nasıl bulabilirim gerçek aşkı. Bilmiyorum gerçekden seven biri cıksa para felan önemli degil huzurum olsun yeter para bulunur elbet
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin koca bul olmak istemedim ki oldum olası. Hala da istemem.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZengin biri olmak istemedim diyecektim. Allah cezasını versin klavyenin 😂
+1 yılHer ay bir ülke deyip gezerdim. Parayı düşünmeden harcamanın keyfini çıkartırdım
00 Yorumla
+1 yılÇorumda bir sahil kasabasına yerleşip domates yetiştireceğim, yoruldum artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayrimenkul alırım birçok. Güzel bi villa kendime alırım diğer site içi aldıklarımi da kiraya veririm. Tabi bide lüks bi araç çekerim altıma hayalımdeki dünya turunu yapardım bide.
00 YorumlaTorunumun torununa kadar miras bırakabileceğim işler yaparım
00 Yorumla
+1 yılMotor almak ve bilgisayarımı değiştirmek sonrasına bakarız
02 Yorumla- +1 yıl
Kabul ediyorum fakirim ama ilk yapçağım şey bunlar olur
+1 yıluzun yol gezisi için bi motor alır dünya turuna çıkarım :) gerisi önemsiz
00 YorumlaSelam 👋😇
İlk yapacağım şey yurt dışı planı olurdu.00 Yorumla
+1 yılYabanci ülkede şirket açardim daha sonra yatirim yapardim
00 YorumlaBen muhtaca yardım ederm ba paylaşmasını bilmek lazım
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı. Ev araba almak sonra da fakir fukaraya bağış yapmak
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yıllüküs bir mağazayı evime çağırıp evimde alışveriş yapardım :D
00 Yorumla Offf lan ne güzel hayallerim var anlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabayı ve avradı değişirim geleneklerine bağlı biriyim bizim Türk milletinin huyudur parayi vuran once karıyı sonra arabayi degisir bu gelenegi bozamam zengin olursam ilk yapacagim seyler bunlar
00 YorumlaBir villa alıp içini 10 mini etekli hizmetciyle donatip hergun birisiyle seks yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bulur sana bu soruyu sorma fikrin nerden geldi diye sorardım
11 Yorumla
Soran+1 yılFakir olduğumu çok hissettiğim bir anda öylesine sordum da keşke tutmasaydı soru bu kadar kişiyle uğraşmıyorum:)
- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat