Helal bir yerden, yüksek meblağda bir para elde ettiğini düşün. Bu parayı ilk neye harcar, nasıl kullanırdın?Paranı harcar mıydın, biriktirir miydin?
Ben ne kadar kazandıysam 40'da 1'ini hesaplar. Onları ihtiyacı olanlara verirdim. Sonrasında da ihtiyacımız olan şeyleri alırdım. Kalan paranın bir kısmı aileme, sevdiklerime ayırırdım. Kalan diğer kısmını da saklar, projelerim için biriktiririm ☾
Helal olan, helal yere gider. Bereketlidir o para nurludur. Ben çocuk delisiyim. İlk önce başta sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna sonra köy okullarına yardım projemiz var oraya daha sonra Löseve sonra otizm vakfına vs. tüm paramı olabildiğince hayırlı yerlere dağıtırım kalanı da kursağımdan geçirmekte biraz zorlanırım çünkü mücadele edip azıcık aşım ağrısız başıma alışmışız zenginliği üstüme hemen oturtamıyorum kusuruma bakma lütfen. 🙏🥰💫
Zengin ama ne kadar. 130 milyon doları olan biri korumasız dışarı çıkamıyor. 1 milyon doları olan biri sürekli borsa da faiz de 1 trilyon doları olanlar Dünya da ki enerji kaynaklarını, gıda sektörü nü, Sağlık sektörün nü elin de bulunduran insanlar.
@Reaubrey ya kardeşim sen yanlış yere yorum yazdın galiba. Senin yorumlarına bu sorunun ve benim cevabimin ne alakası var. Ne garip insanlar var bu sitede 😅