Meblağ fazla sayılmaz. Umarım başarılı olursun ama ben kazancı ne olursa olsun kafamda matrix gibi sayısal verilerin dolaşmasını istemiyorum. Biraz da uzak durma sebebim bu.
Rica ederim. Dolar 3,40 ile 4 arasında çok hareketli iken dolar aldım ve çok da iyi kazandım ama ona rağmen sonra uzak durdum. Dijital her varlık aynı etkiyi yaratıyor. O yüzden uzak duruyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nereye hangi borsaya? BIST 100 mü yoksa kripto filanmı
Benimki çok değil 7-8 borsa var toplasan 500 bin civarı şu an
toplamını sordum zaten
Dün arkadaşın 235 bini vardı bende onuda gönderdim tam piyasa düzelmişken araba alacakmış :))
Çok eskidendi şişe cam aldım şu an değeri 350 bin hala da satmadım
yatırdığınız meblağ ne kadardı
O zamanın parasıyla 25 30 bin arası falandı yanlış hatırlamıyorsam çok oldu ama
Borsa konusunda yeniyim. Ama bilgili bir üstada danışıyorum. Sırtım yere gelmedi
0 TL. Hiç bir güç beni borsaya sokamaz.
Ben meraktan girdin
girdim
Meblağ fazla sayılmaz. Umarım başarılı olursun ama ben kazancı ne olursa olsun kafamda matrix gibi sayısal verilerin dolaşmasını istemiyorum. Biraz da uzak durma sebebim bu.
evet insanı o kafayı getiriyor ama sırf borsa değl diğer her çeşit yatırım ürünü için sürekli insanın kafası meşgul oluyor aslnda
teşekkür ederim bu arada
Rica ederim. Dolar 3,40 ile 4 arasında çok hareketli iken dolar aldım ve çok da iyi kazandım ama ona rağmen sonra uzak durdum. Dijital her varlık aynı etkiyi yaratıyor. O yüzden uzak duruyorum.
mal mülk iyi gelir varsa kafanız rahat olsun daha iyi
Var bişeyler çok şükür. Gayrimenkul yatırımı yapmayı tercih ediyorum.
100 bine dayandım bakalım daha ne olacak
ne kadar zamandır borsadasn
1 yıl olacak. Her ay düzenli ekleme yapıyorum.
benimki de 1 ay. Yeni sayılırız :)
😊 Ben uzun zamandır takip ediyordum da yeni yeni giriyorum işte.
valla ben de bir senedir filan takipteyim, araştryorm vs derken yeni girdim :d bakalım bir sene sonra nerelere gelicez :d
Bakalım
BIST, Yurt Dışı ve Kripto için toplam henüz 1 Milyonu aşmadı ama çok yaklaştı.
yatırdığınız meblağ ne kadardı? Bu karla birlikte herhalde
İlk etapta girdiğimde 10 bin gireceğim
Azar azar girsen?
2-3 bin arası ile devam edeceğim
benim elimde de istesem daha çok girecek para var ama başlangıç aşamasında azar azar ilerlemek daha sağlıklı diye düşünyorum
Öyle tabi işi bilmiyorsan atlama hemenn
Peki :d
Aferin
Benim 200 bin
500.000
Hangi kağıdı aldin
16 tane var elimde şimdilik.
10 ben fe
7 milyon