Bu ay 11700 alan bir emeklinin maaşında ne kadarlık bir artış olacak?
Maaşı ne kadar olacak?
Maaşı ne kadar olacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer emekli sandığı emeklisi mi diğer emeklilerden mi? emekli sandığı yani memur emeklisi ocak ayı başında aldığı maaş ve 26 ocakta aldığı fark toplamı kadar maaş alacak şubatta. diğer emekliler ise yaklaşık %8 gibi ek alacak (aralık maaşına göre %11.5) senin sorduğun 900 TL cıvarı ek alır eğer ssk bağkur emeklisi ise
bir şey soracağım 26 ocakta fark maaşıni yatirmislar onu çekmiş.
Şimdi sorum Şubat ayında eski maşası ve bu maaş farkı olan para ile berber eklenmiş olarak mi yatırılacak maaşı?
Yoksa bu maaş farkı bir kerelik miydi
26 ocakta aldığı fark ve ocak ayı başında aldığı maaş ikisinin toplamı kadar alacak
Çok soru sordum teşekür ederim cevap verdiğiniz için ama bir tane daha sormak istiyorum
Şöyle
Bir emekli maaş farkını gidip çekiyor ve ordaki maaş farkının miktarını görüyor.
Bu kişi Şubat ayında alacağı maaşına bu 26 ocakta çektiği maaş farkı miktarının ekleneceğini yani bu miktarın yeni maaşına ekleneceğini biliyor mu
e devlet'ten bakabilirsin aslında orada maaşlar da farklar da detaylı yazıyor.. valla bu ay baya karışık durum, emekliler de malum yaşlı kim ne aldığını alacağını pek bilmiyordur bence. hatta bankalarda eksik verdin diye tartışanlar bile olabilir
Cevap
5Cevap
Emekliler o kadar zaman çalışıyor ve 11 bin alıyorlar
Ne anlamadim
Emekliler yıllarca çalışıyorlar çaba sarf ediyorlar belli bi süre emekli olduktan sonra aldıkları para hiçbirşeye yetmiyor yine çalışmak zorunda kalıyorlar bence en az 15 k olmalı
Net ne kadar aldı bu ay söyle sana net hesaplayayim
Maaşı ne zaman aldı? 1 Şubat mı?
Şubat 5 te alacak
Yaklaşık olarak 16 civarında olur.
13 bin TL ye yakın olur.
15 herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?