Senin yazdıklarından anladığımız, içini baya kemiren bir şüphe var 🥺 Telefon numarasını direkt bulman teknik olarak zor; gizlenmiş, farklı kayıt adıyla kaydedilmiş ya da silinmiş olabilir. Asıl önemli olan, kafandaki soru işaretleri. Eşinle sakin bir zamanda, suçlayıcı olmadan, gördüklerini ve hislerini açıkça konuşman çok daha net sonuç verir 💔✨
geçmiş olsun. numarayı panel yaparak veya wayback machine den belki bulabilirsiniz ama düşük ihtimal ikisi de. antalyada esc lere tek tek yazmak daha mantıklı olur
Hiç bir zaman öyle konuşan bi hemcinsimi görmedim ama senin gibi uçkurunun peşinde koşup sonra suçu karısına atan çok adamcık gördüm inşallah hepiniz şöyle sağlamdan bir boynuzlarsınız
Hanımefendi bakın şimdi öyle demeyelim ben sadık bir erkeğim ben sadece sizinle uğraşmayı seviyorum kızlar kendini tanrı sanıyor çaresiz kalınca nnehissediyorsun
Karaktersizsiniz böyle insanları seviyorsunuz temiz insanlarıda kirletmeyin dalga geçtiğin konu senin sıkıntın olursa o zaman kiminle dalga geçeceksin yazık kafaniza
Hanımefendi önce siz kendinizi düzeltin kız olduğunuz icin kendinizi üstü sanıyorsunuz neden mi çünkü mesajlarınız beni kaybetmekten korkmayacak bir türde beni tanımıyorsun tanımadığın birini neden kaybetmek istiyorsun ver bammmmm felsefe ve psikoloji herşeydir benim dünyam ben kurallarım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin yazdıklarından anladığımız, içini baya kemiren bir şüphe var 🥺 Telefon numarasını direkt bulman teknik olarak zor; gizlenmiş, farklı kayıt adıyla kaydedilmiş ya da silinmiş olabilir. Asıl önemli olan, kafandaki soru işaretleri. Eşinle sakin bir zamanda, suçlayıcı olmadan, gördüklerini ve hislerini açıkça konuşman çok daha net sonuç verir 💔✨