Yetmez ki. İlahiyat okuduguna göre babanın siyasi görüşünden yola çıkarak 100 liranın yetmediğini anlamayacak ve verdiği cevap ile bizim her ağzımıza açtığımızda te®öri$₺, hain yaftalarının yapıştırılması hissini tatmış olacaksın.
Kafanı çalıştır biraz akıllı ol babana kızacağına onlara kız kimse seni böyle bedava kullanmasın kıymetini bilmiyorsa kıymetini bilenler çıkar merak etme Bu kadar basit ve ucuz olma diye söylüyorum
Tabii ki tavşanı ürkütmek istemiyor Tabii ki ciddi düşünüyorum diyecek Madem öyle gelsin istesin nişan yapsın bak nasıl kaçacak dört nala Niyazi dört nala kullanabildiği kadar kullanacak işte yalanlarla
Ben de diyorum ki bunu yapacak gerçekte yürek yok onda göreceksin yaşayıp göreceksin bir gün hatırla bu sözlerimi o zaman Başını Duvarlara vuracaksın kıymetini bil melideğerini bilmelii.. Madem öyle senin bütün giderlerini karşılasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Babanın buna duruma el veriyorsa nazikçe isteyebilirsin yoksa da bir yerde çalışmaya başlayabilirsin, keyif karşılığında bir şeyler ister
bakıcam artık
Yetmez ki. İlahiyat okuduguna göre babanın siyasi görüşünden yola çıkarak 100 liranın yetmediğini anlamayacak ve verdiği cevap ile bizim her ağzımıza açtığımızda te®öri$₺, hain yaftalarının yapıştırılması hissini tatmış olacaksın.
ya ne alaka ne alaka skdjdjs
Haklısın bir çay olmuş 15-20 lira bir simit olmuş 15 lira hayatı pahalilastirak iktidara ders vermezsek dahada kötü günler yakındır
Dışarısı pahalı diye anlat tabi kahve örneğini babalar anlamaz
evet ya diyor ki evde var makinesi yap iç çok seviyorsan skdjdjs
Umarım troldur. Bölümünu değiştir acilen yakismiyosun çünkü
troll değil
Benim babam bana ayda 100 tl bile vermiyor:D
ya hiç ihtiyaçların vs olmuyor mu
Olmaz olur mu...
napıyorsun çalışıyor msn
Çalışmıyorum, babam izin vermiyor. Okulu bitirip iş bulmayı bekliyorum
Ben de üç ay yaz tatilinde bimde ya da a 101 de çalışmayı düşünüyorum
Çalış bence ama giyim mağazaları daha iyi, oralara başvurabilirsin :)
mesela 🥰
Kahvede içme bir zahmet. Tabi para yetmez
ne yapsın bu gençlik
Sevgilin yok mu O yardım etsin
ondan almam ya hayırdır
Bedava verirsen böyle olur
vermiyorum ki sevişiyoruz sadece
Olsun bedava boşaltıyorsun işte eskortlara para vermiyor
doğru diyorsun aslında
ama yarın bir gün ayrılinca para muhabbeti dönsün istemem
Kafanı çalıştır biraz akıllı ol babana kızacağına onlara kız kimse seni böyle bedava kullanmasın kıymetini bilmiyorsa kıymetini bilenler çıkar merak etme Bu kadar basit ve ucuz olma diye söylüyorum
Haklısın neler neler yapıyor bana kullanıyor beni ama seviyor ya ciddi düşünüyoruz
Tabii ki tavşanı ürkütmek istemiyor Tabii ki ciddi düşünüyorum diyecek Madem öyle gelsin istesin nişan yapsın bak nasıl kaçacak dört nala Niyazi dört nala kullanabildiği kadar kullanacak işte yalanlarla
gel desem şimdi gelir nişan takar ben şu an istemiyorum okul bitsin öyle
İşte tam yanıldığın yer burası nişanı yap düğünü sonra yaparsınız İnan olsun Bak hiç ciddiye binsin nasıl kaçacak delik arayacak
ama bizimki çok başka düşün ailem bizi öğrendi bir kez çocuk dedi ki ailemi yolliyim konuşsunlar falan
Niye göndermiyor o zaman göndersin Korkmana gerek yok ki
hayır ya ben istemiyorum ben
Tam kullanılmaya müsaitsin biliyor musun çocuk çok uyanık tavşani ürkütmek istemiyor
daha okulum var bitsin sonra
ben de istiyorum ama onu
salagim bunun farkındayım ama bir kez oldu bir kere bu saaten sonra namuslu kız ayakları oynamaya gerek yok..
Ben de diyorum ki bunu yapacak gerçekte yürek yok onda göreceksin yaşayıp göreceksin bir gün hatırla bu sözlerimi o zaman Başını Duvarlara vuracaksın kıymetini bil melideğerini bilmelii.. Madem öyle senin bütün giderlerini karşılasın
Bunu yapamıyorsa bil ki senin suskunluğundan değil senin istemene bile gerek yok Sen demeden yapması gerek
bazen bir yere gidiyorum mesela para atarım IBAN ver diyor ben atmıyorum
Bir yerlere gidiyoruz hesabı daha cok o ödüyor
özel gün olsun falan en güzelini alıyor durumu çok iyi değil ki onun da
Gizlidesin
istek attım sana
Kahve icme o zaman
story atmam lazım ama
Zikkim ic
sen iç onu
Bölüm ne senin
ilahiyat sksjs
Isısoc güzel be babanın mesleği ne ki durum mu kötü