Para & Ekonomi Maaşınız yüzde kaç zam aldı özel sektörlü arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bizim bu gece belli olacak. heyecanlıyım :ddd Güncellemeler+1 yıl eklerim buraya Güncellemeler+1 yıl Vee %50 Maaşınız yüzde kaç zam aldı özel sektörlü arkadaşlar? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Muhtemelen %120 falan alıcam. Biz senede 1 alıyoruz çünkü. Yarın bende yazarım. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşük yaptılar ya. %96.5 falan oldu. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yılda 2 kez %50 alırız. Birisi ocakta diğeri eylülde 0 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl hocam beni de alın yanınıza bizde o kadar zam yapmıyorlar Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl @Catutigernos alalım hajajaja Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne zaman başlıyorum 🤔 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl @Catutigernos ben istifa etmeyi düşünüyorum benim yerime başlarsın hsjsssjks bu saatten sonra yılda 2 kez verirler mi bilmem jsjjxkkwkxmmsms Yorumla Catutigernos +1 yıl Ekolojiyi çok bozdular hocam https://youtu.be/nTZRFq11830?si=7UItq1HVjg652pVN Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 11402 den 17002 tl oldu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yüzde 50ye yakn yani Yorumla Kadirovski94 +1 yıl asgari ücret lan işte lskdfn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 29k dan 38k hesabını sen yap özel sektör 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yüzde 27 gibi bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kamu görevlisiyim iyi zam verdiler bize 😎 0 1 Yorumla Soran +1 yıl özelciler önemli bana Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. %50 oldu 1 0 Yorumla
Hankaan1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Maaşın önemli bu konuda 0 52 Yorumla Soran +1 yıl yüzde olarak sordum Yorumla Hankaan1 +1 yıl Abi asgeri ücret gibi bi rakam alıyorsan en fazla yüzde 50 alırsın Yorumla Soran +1 yıl bikaç asgari ücret. yüzde 50 gelse süper Yorumla Hankaan1 +1 yıl Güzel bir firmada çalışıyorsan yüzde 50 yi geçebilir Yorumla Soran +1 yıl Ben sizinkini sormuştum aslında Yorumla Hankaan1 +1 yıl Kendime maaş vermiyorum maalesef Yorumla Soran +1 yıl :/ Yorumla Hankaan1 +1 yıl İlk işin mi bu Yorumla Soran +1 yıl nayırrr Yorumla Hankaan1 +1 yıl Niye bu kadar heyecanlısın o zaman Yorumla Soran +1 yıl ee para güzel şey :d Yorumla Hankaan1 +1 yıl Biz erkeklerden daha çok seviyorsunuz parayı Yorumla Soran +1 yıl siz de gayet çok seviyorsunuz parayı. dünyanın en zenginleri erkekler Yorumla Hankaan1 +1 yıl Bundan nasıl öyle bir çıkarım yaptın Yorumla Hankaan1 +1 yıl Başarılı oldukları için zenginler onlar Yorumla Soran +1 yıl erkekler de en az bizim kadar sever parayı. yoksa para uğrunda birbirlerini kırmazlardı dimi :d Yorumla Hankaan1 +1 yıl Evet severler ama sizin kadar değil kdjdhd Yorumla Soran +1 yıl katılmıyorum ama önemli de değil. sonuçta para güzel şey :d Yorumla Hankaan1 +1 yıl Cimri bi insana benziyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl kendime hayır. tutumluyum o ayrı. Yorumla Hankaan1 +1 yıl İşte cimrisin Yorumla Soran +1 yıl ne yapalım ona buna mı dağıtacaz :dd Yorumla Hankaan1 +1 yıl Senden korkulur Yorumla Soran +1 yıl normal olan benim Yorumla Hankaan1 +1 yıl Sadece kendin için diyorsun ailen yok mu kızım senin kghjdhjj Yorumla Soran +1 yıl ailem baş tacı. da onları kendimden saydığım için :d. Yorumla Hankaan1 +1 yıl Kıvırmaaaa jdjhdhdjj Yorumla Soran +1 yıl konu ana baba kardeşse ötesi hikaye. ama başka herkese karşı cimriyim Yorumla Hankaan1 +1 yıl Sen kesin zengin bi koca bulursun kendineee Yorumla Soran +1 yıl Koca moca istemem. el oğluyla işim olmaz. Yorumla Hankaan1 +1 yıl Başta herkes böyle diyor Yorumla Soran +1 yıl yoo ben kendimi bilirim. sevgilim de oldu olmadı değil. ama evlenmedim. evlenemem de. o hayat bana göre değil. akraba akraba sevmem zaten, evlendin mi akraba da artacak, ıyy, iğrenç Yorumla Hankaan1 +1 yıl Yani herkes evlenmek zorunda değil sen evlenme zaten dünyada yeterince cimri var senden daha fazla çoğalmasın ekonomi ilerlemiyor sonra jjdhdjd Yorumla Soran +1 yıl ekonomi har vurup harman savuran çoğunluk yüzünden bu halde. boş boş şeylere para harcaya harcaya tükete tükete içine ettiler sistemin. Yorumla Hankaan1 +1 yıl Abi siyasete giriyorsun sanki Yorumla Hankaan1 +1 yıl Silivri soğuktur şimdi Yorumla Soran +1 yıl siyasettekilerşn işine gelen bir açıklama yaptım oysa. krediler her önüne gelene verilmeli diyenlerdenim Yorumla Hankaan1 +1 yıl Biz seni konuşuyorduk ne ara buraya geldik anlamadım? Yorumla Hankaan1 +1 yıl Aynen millet kredi kullanıp internette kumarda batırıyor parayı Yorumla Soran +1 yıl ekonomi cimrilerin değil, yiyicilerin sayesinde bitti diyordum. Yorumla Hankaan1 +1 yıl Sen öyle diyorsan doğrudur para ve ekonomi konusunda benden iyi olduğuna eminim cimri arkadaşım jjdhdjd Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂👍👍👍 Yorumla Hankaan1 +1 yıl Senle konuşmaya devam etsek nasıl olur Yorumla Hankaan1 +1 yıl Ne kadar da sevindi şuna bak Yorumla Soran +1 yıl sevindik :dgerçi doymam ama şükür buna da😂 şükürcü ateist Yorumla Hankaan1 +1 yıl Mesaj atsana bana Yorumla Soran +1 yıl noo özel konuşmam kimseyle Yorumla Hankaan1 +1 yıl Ben kimse miyim son attığın mesaj özel konuşmamız gerektiği için öyle dedim Yorumla Hankaan1 +1 yıl Gülücükten sonrasını diyorum khfhjhjj Yorumla Soran +1 yıl boşa yorma kendini. Ben cimriyim, kimseye para yedirtmem 😂😂😂 Yorumla Hankaan1 +1 yıl Benim ilgimi çeken gülücükten sonrası oldu da neyse konuşmak istemiyorsan anlarım Yorumla Hankaan1 +1 yıl Cimri arkadaşım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Muhtemelen %120 falan alıcam. Biz senede 1 alıyoruz çünkü. Yarın bende yazarım.
Düşük yaptılar ya. %96.5 falan oldu.
Yılda 2 kez %50 alırız. Birisi ocakta diğeri eylülde
hocam beni de alın yanınıza bizde o kadar zam yapmıyorlar
@Catutigernos alalım hajajaja
Ne zaman başlıyorum 🤔
@Catutigernos ben istifa etmeyi düşünüyorum benim yerime başlarsın hsjsssjks bu saatten sonra yılda 2 kez verirler mi bilmem jsjjxkkwkxmmsms
Ekolojiyi çok bozdular hocam
https://youtu.be/nTZRFq11830?si=7UItq1HVjg652pVN
11402 den 17002 tl oldu
yüzde 50ye yakn yani
asgari ücret lan işte lskdfn
29k dan 38k hesabını sen yap özel sektör
yüzde 27 gibi bir şey
Yani olabilir
kamu görevlisiyim iyi zam verdiler bize 😎
özelciler önemli bana
%50 oldu
40 milyar
Maeş im var
Maaşın önemli bu konuda
yüzde olarak sordum
Abi asgeri ücret gibi bi rakam alıyorsan en fazla yüzde 50 alırsın
bikaç asgari ücret. yüzde 50 gelse süper
Güzel bir firmada çalışıyorsan yüzde 50 yi geçebilir
Ben sizinkini sormuştum aslında
Kendime maaş vermiyorum maalesef
:/
İlk işin mi bu
nayırrr
Niye bu kadar heyecanlısın o zaman
ee para güzel şey :d
Biz erkeklerden daha çok seviyorsunuz parayı
siz de gayet çok seviyorsunuz parayı. dünyanın en zenginleri erkekler
Bundan nasıl öyle bir çıkarım yaptın
Başarılı oldukları için zenginler onlar
erkekler de en az bizim kadar sever parayı. yoksa para uğrunda birbirlerini kırmazlardı dimi :d
Evet severler ama sizin kadar değil kdjdhd
katılmıyorum ama önemli de değil. sonuçta para güzel şey :d
Cimri bi insana benziyorsun sen
kendime hayır. tutumluyum o ayrı.
İşte cimrisin
ne yapalım ona buna mı dağıtacaz :dd
Senden korkulur
normal olan benim
Sadece kendin için diyorsun ailen yok mu kızım senin kghjdhjj
ailem baş tacı. da onları kendimden saydığım için :d.
Kıvırmaaaa jdjhdhdjj
konu ana baba kardeşse ötesi hikaye. ama başka herkese karşı cimriyim
Sen kesin zengin bi koca bulursun kendineee
Koca moca istemem. el oğluyla işim olmaz.
Başta herkes böyle diyor
yoo ben kendimi bilirim. sevgilim de oldu olmadı değil. ama evlenmedim. evlenemem de. o hayat bana göre değil. akraba akraba sevmem zaten, evlendin mi akraba da artacak, ıyy, iğrenç
Yani herkes evlenmek zorunda değil sen evlenme zaten dünyada yeterince cimri var senden daha fazla çoğalmasın ekonomi ilerlemiyor sonra jjdhdjd
ekonomi har vurup harman savuran çoğunluk yüzünden bu halde. boş boş şeylere para harcaya harcaya tükete tükete içine ettiler sistemin.
Abi siyasete giriyorsun sanki
Silivri soğuktur şimdi
siyasettekilerşn işine gelen bir açıklama yaptım oysa. krediler her önüne gelene verilmeli diyenlerdenim
Biz seni konuşuyorduk ne ara buraya geldik anlamadım?
Aynen millet kredi kullanıp internette kumarda batırıyor parayı
ekonomi cimrilerin değil, yiyicilerin sayesinde bitti diyordum.
Sen öyle diyorsan doğrudur para ve ekonomi konusunda benden iyi olduğuna eminim cimri arkadaşım jjdhdjd
😂😂😂👍👍👍
Senle konuşmaya devam etsek nasıl olur
Ne kadar da sevindi şuna bak
sevindik :dgerçi doymam ama şükür buna da😂 şükürcü ateist
Mesaj atsana bana
noo özel konuşmam kimseyle
Ben kimse miyim son attığın mesaj özel konuşmamız gerektiği için öyle dedim
Gülücükten sonrasını diyorum khfhjhjj
boşa yorma kendini. Ben cimriyim, kimseye para yedirtmem 😂😂😂
Benim ilgimi çeken gülücükten sonrası oldu da neyse konuşmak istemiyorsan anlarım
Cimri arkadaşım
Yüzde 80