Para & Ekonomi Çalışan arkadaşlar, maaşlarınıza ne kadar zam aldınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet çalışan arkadaşlar ne kadar zam geldi beklenriniz neydi.çalışmayanlarında yorumu ne kadar olmalı. Çalışan arkadaşlar, maaşlarınıza ne kadar zam aldınız? Cevapla Maaş Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl 9. Aydan beri sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz grev kararida çıkmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şirket Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Özel bir şirket sendika türk metal. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nazar değmesin diye gizliyim 2 evimi aldım kiraya verdim maaş 5.500 + 1.500 kira alıom 7bin kazancım oy yea diyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl şu an çalışıyormusun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evt Yorumla Soran +1 yıl ama birikimi yaptım voleyi vurdum diyorsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be sadece rahat yaşıom araba alamıom Yorumla Sertvuruccu +1 yıl Mesllek ne 😄 Yorumla Soran +1 yıl güzel ama hala kaç zam aldın söylemedin:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
9. Aydan beri sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz grev kararida çıkmıyor
Hangi şirket
Özel bir şirket sendika türk metal.
Nazar değmesin diye gizliyim 2 evimi aldım kiraya verdim maaş 5.500 + 1.500 kira alıom 7bin kazancım oy yea diyorum
şu an çalışıyormusun :)
evt
ama birikimi yaptım voleyi vurdum diyorsun :)
yok be sadece rahat yaşıom araba alamıom
Mesllek ne 😄
güzel ama hala kaç zam aldın söylemedin:)
Sallayanları okumaya geldim. 😅