Önceleri ev kredisi için hayatımız boyunca çalışıyorduk. Şimdi ise Ev almak imkansız olurken giyim ve alışveriş zorlaşmaya başladı!
Peki ya şimdi ne olacak?

Önceleri ev kredisi için hayatımız boyunca çalışıyorduk. Şimdi ise Ev almak imkansız olurken giyim ve alışveriş zorlaşmaya başladı!
Peki ya şimdi ne olacak?
Orta sınıf insan kalmadı artık türkiyede, demokrasi orta sınıf insanın olmadığı yerde yapılamaz. Demokrasinin olmadiğı yerde üst alt sınıf insan ayrımı başlar birileri daha fazla para sahibi olan bir sistemde yaşarken alt sınıf insan fakirlesir.
Bunun bir sonraki adımı manav-market alışverişi zorlaşıcak ben en iyimser şekilde 5-10 sene veriyorum imkansız hale gelicek... şu an ondan bundan kısarak iyi kötü eve birşeyler giriyor
Çünkü ev almak imkansız
Kuyruk bekliyordunuz diyenler kalitesizleştirdi ülkeyi. Bu arada Türkiye'nin giyimi garip ve vasat geliyor bana çoğunlukla. Moda konusunda gelişmeliler. Ekonomi de zor gibi.
Cevap
9Cevap
Artık ekmek aslanın ağzında değil artık ekmek yok
Yakında aynı zombi, kıyamet filmlerinde olduğu gibi tüfekle sokağa çıkıp malzeme yağmalayacak millet ne olacak ki başka? İyiye gitmiyor durum.
Daha bu iyi günler.
Her geçen gün eski günü özletecek
Eskiden Facebook da nefes alma efes al sözü viral olmuştu. Şimdi efes bile alınması zorlaştı. Daha doğrusu nefesi bile zor alır olduk. Hayırlısı
Bu hükümet böyle umursamaz sorumsuz olduğu sürece maalesef evet artık çözüm üretilmesi gerekiyor öyle konuşmak yetmiyor
4 mevsim, oldukça verimli topraklara sahip coğrafyada yaşıyoruz ve buna rağmen insanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler.
Global bak resime. Biz Avrupalıların hayatı için çalışıyoruz. Veya zengin Türklerin. Onlar sömürürler biz de izleriz
ev almak imkansız oldu
Şimdi sokağa çıkmak bile güçleşti
sizi iyi giyim zorluyo biz ekmek bulamioz
:( yerim seni ya. <3
zamanla duzlecek ama biraz zaman alir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?