Hem çalışıp hem evi çevirmek çok zor geliyor. Var mı benim gibi olan?

5 gün çalış 2 gün izin yapıyorum. 10 saat çalışıyorum. Eve 18:00'de gelsem bile önceki gün yemek yapamadığım için geliştirmeli bi şey hazırlayıp saati 20:00 ediyorum. Sonra çamaşır bulaşık derken oluyor saat 22:00-23:00. Eşimle ev işlerini ortak yapıyoruz fakat ben dayanamıyorum artık. Evde 1 yıldır derin temizlik yapamadık. 2 gün izinde 1 gün yorgunluktan bayılıp diğer gün üstün körü temizliği anca yapabiliyoruz. Evde sabah kahvaltı edemiyorum. Çünkü kahvaltı etmem için 05:30-06:00 arası kalkmam lazım. 23:00'den sonra az telefona baksam saat 00:00 oluyor zaten. Eşim neredeyse asgari ücrete çalışıyor. Ev kira. Kalbi zengin olsun dedim ama sürekli aklıma evde yapılacak bi iş geliyor. Kendimi çok eksik hissediyorum. Misafir çağırmak istemiyorum. Çünkü gelen çalışan insan evi değil de çalışmayan insan eviymiş gibi muamele yapıyor. Eşim o kadar takılmazlar diyor. Çalışıyoruz diye tek bırakmıyor ama kadınım sonuçta hissediyorum. Hem başkalarından önce kendim rahat edemiyorum. 1 ayı geçti banyoyu bile temizleyemedik derin olarak. Üstün körü oluyo ama derini yapsam 1 günüm çöp oluyor. Ev işlerini bölsek evde mesai yapıyormuş gibi oluyor. Bünyem kaldırmıyor.