19 Ocak itibariyle Borsa İstanbul’daki yatırımcı sayısı 7 Milyon 437 Bin kişiye geriledi. Bu hafta borsadan yaklaşık 73.000 kişi ayrıldı
Bu haftayla beraber son bir ayda borsadan ayrılan kişi sayısı 1.050.000 kişi oldu

19 Ocak itibariyle Borsa İstanbul’daki yatırımcı sayısı 7 Milyon 437 Bin kişiye geriledi. Bu hafta borsadan yaklaşık 73.000 kişi ayrıldı
Bu haftayla beraber son bir ayda borsadan ayrılan kişi sayısı 1.050.000 kişi oldu
Valla bende ayrıldım. Eskiden borsadan para kazanmak. Şimdi herkes borsacı oldu. Paylar bölündükçe getiri gittikçe düşüyor. Birde üstüne risk faktörü. Adam 65 liradan 2 milyon değerinde hisse almış. O hissenin ederi 35 liraya düştü 2 ayda. Adamın kaybını hesap edin.
O onun sorunu hacı bu işler böyledir. Hedging denilen illet boşuna yok tabi bunu yapmakta billur ister
Halka arz furyası bitmesi lazım önüne gelen hisse alıyor bilinçsiz bilinçsiz adam 3 kuruş zarar ediyor panikle satıyor hemen bu tarz insanları banla direkt
Cevap
17Cevap
Borsanın haram olduğunu düşünüyorum gadası
Hiç işim olmadı olmasını da istemem
Ben hiç şaşırmadım bu sıralar normal geliyor böyle şeyler
Kripto'da boğa sezonunun başlangıcı var, oraya kayıyor olabilir insanlar. Ben de Borsa'dan çıkıp Kripto'ya geçeceğim yakın zamanda.
bir dönem astronomik yükselişe kapılıp herkes borsaya giriş yapmış , asıl borsa kendi düzeyine gelince yatırımcıları tatmin etmemiş , tüm birikiminizi buraya bağlamayın dıyorlar , heveslerine kımse yenılmesin dıyorum
Borsayı bilmeyen hiç bulaşmasın bencede çevrem de çoğu kişi çıktı
Olması gereken olmuş aslında borsadan para kazanılmaz
Keriz silkeleme işlemini önden kapatanlar devamı gelir
isabet olmus arz diye diye irzina geçtiler BISTin kalan sağlar bizimdir
Muhtemelen bu işten anlamayan, halka arzlara saldıran ve pek bir şey alamayan kesimdir.
Çıkan yok bana kalırsa. Şu 5 10 hhrsabla birden girenler diğer hesaplarını çıkarıyor
Başka uygulama kullanıyorum günde yatırımın yüzde 10 unu alıyorum.
büyük zarar edenler var
Normal bir durum
Onlar zaten fake
İyi oldu kalanlarla yola devam.
İyi oldu diyorsun de ülke güven kaybediyor anlamına geliyor bu.
Bu ülkeye yatırımcılar zaten yalvar yakar geliyordu artık eldeki iç ve dış yatırımcılar da kaçarsa bu durum krizi çok daha farklı boyutlara taşır.
Üstelik az önce okuduğum bir habere göre israil türkiyeye yaptırım uygulayacakmış bir ekonomik darbe de oradan gelecek.
O haber hikayedir. Artıyor. daha da haberlere göre borsada işlem yapılmaz.
Ky kaçsa da onlar halka. arzci. grup sorun. olmaz
Borsa yoluna. devam. edecektir
Kripto yükselişte o yüzden ayrılıyorlar
Halka arz lar başlarsa geri gelirler 😃
Yine fazla. Oyun yeri değil orası.
Bilmeyenler çıksın bence de.
Ocaktayız normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?