Birçok ülke borsaları çöküş içine girerken hisse senetleri için geçen haftanın en çok kazanan beş hissesi belli oldu. Genel olarak içlerinde sağlık sektörleri yer alıyor. Nedeni korona virüsü olmasıdır. Burada ele alınması gereken konu hangi sektörler bu zamanda iyi kazandırır. Benim düşüncem sağlık, gıda ve ambalaj sektörleridir. THYAO Haftaya 10,420 seviyesinden başlayan THYAO haftayı sakin geçirdi. 28 Nisan günü en yüksek 10,890 seviyesini gören hisse senedi haftayı 10,690 seviyesinden kapattı. AVOD Hisse senedi haftaya 2,100 seviyesinden başladı. AVOD, 30 Nisan Perşembe günü 2,970 seviyesine kadar yükseldikten sonra kapanışı 2,630 seviyesinden gerçekleştirdi. GLRYH GLRYH haftaya 7,820 seviyesinden başladı. Perşembe günü 10,400 seviyesini gören hisse, haftayı bu seviyeden kapattı. DEVA Haftaya 16,83 seviyesinden başlayan hisse senedi Perşembe günü 22,38 seviyesine yükseldi ve haftayı bu seviyeden kapattı. Haftaya 15,770 seviyesinden başlayan DEVA 29 Nisan günü 19,070 seviyesine kadar yükseldi. Hisse, haftayı 16,200 seviyesinden kapattı.
Unutmayın çok yükselen hisselere aldanmayın. İyi araştırıp ona göre parçalı yatırım yapın. En düşük hisseler güvenli liman olabiliyor bazen. Tahtacı kısmına da burada dikkat etmek gerekir.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın ki hisseler **Egeli enerji/ tarım**Zoren
Bu haftanın en çok kazanan hisseleri hangileri olur?
Güler yatirimi önermem 2 liralardan beri portföyumdeydi 8 seviyelerinden çekildim uzun vadeli thyao onerebilirim senin listenden. Genel bı yorum yapıp susyyum yatırım yapmak için endeksin 98 lerin üzeri de kaldığını gozlemleyebilirsin. Aksi durumda yeni bir fırsat için beklemede kalabilirsin.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Thyao da aslında uzun vadeli ve eski seviyede döner. Güler öyle oldu son anda çıpasını yükseltti. Burada alınmaz zaten.
Alındıysa kalınabilir ona yorum yapamam ama riski artti. Bilemezsin belki bir qnbfinans a döner ki düşünmüyor değilim. Sonuçta korona devam ettikçe beklentisi yukarılarda kalabilir. THY ise kriz zamanında uçuşların durmasına rağmen 8 üzerinde iyi tutundu. Son çıkışında formasyonu tamamladi yeni bir formasyona girmesi de olasi. BIST yukarı çıktıkça hedefini ilk olarak 12 lere ardından 16 lara cevirecektir. Tek birihtimal var dolarda anı sıçrama ve yeni bı kaos ortamı bu çıtayı aşmasını engeller. Benim için alım satım dönemi tamamlandı ayrışmayı gözlem altına alma zamanı.
En İyi Cevaplar