Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Bu dönemde 45 bin TL maaş iyi mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence iyi
Tek başına yaşıyorsan gayet iyi ama ev geçindiren biri zannediyorum ucu ucuna yetiştirir ya da zorlanır
Biri bu kadına asgari ücretin 17.000 ₺ olduğunu söylesin.
@Peaky_Man asgari ücreti biliyorum zaten erkek sıkıntı ne
Neredeyse 2.5 katı bir maaştan söz ediyoruz kadın.
@Peaky_Man ev kiraları ne kadar olmuş ayrıca bebekleri varsa bunların masrafı, evin masrafı kolay mı sanıyorsun? Ev kendilerinin ise belki bir nebze ha bir de arabası varsa bunun bakımı, benzini yazarken saç tellerim beyazladı erkek anladın mı şimdi
Hatun asgari ücret bir maaş alanda bunları biliyor. Mevcut hükümetin politikalarını destekliyor gibi bir rengim olsun istemiyorum bu yazdığımda ama var olan koşullar göz önünde bulundurulunca 45k güzel bir para.
@Peaky_Man tamamortaşama diyip uzatmak istemiyorum erkek kişisi demek istediğini anladım ama eve giren para isterse 100 k olsun ona göre harcamaların oluyor yine yetmez
Yemin ederim insanı çileden çıkarıyorsun.:)
Bu mantıkla 1 milyon alsan yine yetmeyecek zaten. Sadece herkesin geçinmek için bir yol tutturmasından mütevellit bu miktarın kötü bir meblağ olmadığını anlatmaya çalıştım.
Bak , aslında bu kadar basit. Haniymiş haniymiş...
@Peaky_Man hhahahahah abimin verdiği tepkiyi verdiniz güldüm vallahi. Tamam haklısınız diyip bitiriyorum beyaz bayrak
Iııııı abin mi var , tamam pardon.
@Peaky_Man hahshahshahah
:/
Asgari ücret alıyorum bana yetiyor. Geziyorum da ufak çaplı. O parayı ben kazansam hemen borca girer arsa alırım ben
Bekarsan iyi, evlisin karı koca 2 kişi 45 alsa çok iyi kira vb vermiyorsan
Büyük şehirde ve kiradaysan yeterli.
İyi diyemem
İyi bence bir de karı koca çalışılırsa baya iyi olur
iyi ama evli ve çocuklu eşi çalışmayan biri için çok az mesela ama tek kişi için gayet iyi hele kira vermiyorsa
Merak ediyorum evli çocuklu ve eşi çalışmayan kaç erkek bu miktarı alıyor?
@TheGrey_____ hiç bilmiyorum ki
Boş boş konuşursun işte böyle
@TheGrey_____ ne alaka mk. ego tatmine mi geldin. 45 yetmez dedim. 3 kişiye bakıp kira veremezsin 45e
Algılarını mı yitirdin yoksa okuduğunu anlamakta sorun mu yaşıyorsun söylediğim şey de nasıl Bi ego tatmini arayabilirim ki insan gibi sordum bilmediği şeyler hakkında konuşan sensin. İstisnalar hariç evli çocuğu ve karısı çalışmayan o kadar insan var ve geneli asgari ücret alıyor 🤦♂️
Allahtan belani mi istiyon daha ne
İstanbul dışı güzel para
Ne iş yapiyorsun
çok iyi
İyi tabi
Evet
İyi evet