Benim maaşım 25 bin eşimin maaşı 27 bin toplam kredi borcumuz 35 bin yeni doğum yaptım eşimin annesi doğum yaptığımda 3 ay yanımda kaldı geçenlerde bize geldi kocama dönüp bundan sonra bana aylık 500 tl ücret vereceksin dedi eşim de anacıl hemen tamam dedi hiç bana sormadan bunun dışında zaten eşim sürekli ailesine para gönderiyor kız kardeşine kıyafetler alıyor ayakkabı alıyor annesinin telefon faturasını ödüyor kayınbabam aşırı cimri kocamın kız kardeşi eksiği olduğunda eşimden istiyor bıktım artık bu olaydan ben kocamın ailesine mi çalışıyorum kocam annesine 500 tl vericem deyince bende kendi anneme 500 tl veririm o zaman dedim kocam kabul etmiyor deliricem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnneden bi 500 tl esirgenmez. O an tamam anne köpeğin olsun denir. Ama onun dışında kardeşine para akıtması yanlış. Sen de annene para gönderebilirsin. Ama o da gelip kalsın yanında dönüşümlü
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hasta gözleri bile çok az görüyor vurulması gereken iğneler var günlük insülin iğnesi ve ben iğneden aşırı korkarım vuramam kaynanam gitti zaten ama şu an da maaşa bağlattı kendini 0 500 TL olur 5 bin TL zamanla kendi eşinden para isteyemiyor benim eşimden istiyor
- +1 yıl
Sen de ara ara annene hediye ya da nakit yollayabilirsin. En doğal hakkın
En İyi Cevaplar
+1 yılPara sorunları, birçok evlilikte karşılaşılan hassas bir konudur. Bu tür durumlar, çiftler arasında açık iletişim, anlayış ve ortak bir bütçe yönetimi gerektirir. İşte bu durumu ele almak için düşünebileceğiniz bazı adımlar:
Açık İletişim: Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Duygularınızı paylaşın, endişelerinizi ifade edin ve karşılıklı olarak birbirinizi anlamaya çalışın.
Bütçe Yönetimi: Ortak bir bütçe oluşturun ve gelir ile giderleri birlikte planlayın. Ortak hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışın.
Sorumlulukların Adaletli Paylaşılması: Evin giderleri, kredi borçları ve diğer masrafların adaletli bir şekilde paylaşılması konusunda ortak bir anlaşma yapın. Herkesin katkısı belirlenmeli ve bu konuda net bir plan oluşturulmalıdır.
Sınırlar Belirleme: Eşinizin ailesine yardım etme konusunda sınırlar belirleyin. Evinizin ihtiyaçlarına odaklanmak ve ortak geleceğinizi planlamak önemlidir.
Finansal Planlama ve Hedefler: Geleceğe yönelik finansal hedefler belirleyin. Bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışın ve bu süreçte birbirinizi destekleyin.
Profesyonel Yardım: Eğer para sorunları çok karmaşık hale geldiyse veya çözümsüz görünüyorsa, bir finansal danışman veya evlilik danışmanından yardım almayı düşünün.
Bu konuda bir uzmanın rehberliğinde birlikte çalışmak, çiftin birbirini anlaması ve finansal zorluklarla başa çıkması konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca, çift olarak birlikte kararlar almak ve çözümler bulmak önemlidir.10 Yorumla
Eğer ki onun ailesi ihtiyaç durumu sizinkine göre düşükse ya da sizinki düşükse yani kiminki düşükse ona verilebilir. Benim anlamadığım ortak para kazanıpta nasıl oluyorda o istediği gibi para dağıtabilir. Bu yanlış bir şey. Adaleti olmak gerek
00 Yorumla
Yeni model erkek tipleri. Bir kere ne dinen ne kanunen sizin evinize para verme zorunluluğunu yok. eşiniz evvela bunu bir bilsin. (lafa gelince müslümanız diye geziyoruz ya hani) eğer siz evinize veriyorsanız çalıştığınızı, bu eşinize ikramdır. zorunlu değilsiniz çünkü. Ancak ben çalışıp da, evine harcamayan (kocasına ikramda bulunmayan) kadın görmedim, amaa karısı nasıl olsa çalışıp evi ile paylaşıyor diye savruk davranan koca çok gördüm. Diğer konu da; bir erkek evini geçirmek zorunda. Önceliği eşi olmak zorunda, ha az maaş alır, karısı da bu nokta da eşinin maaşına göre davranmak zorunda, üzerinde yük yüklememeli. Ancak, anası, o su busu, kardeşi vs, aç açık değilse kendi aile rızkından kesip vermemeli. öte yandan sizin paranıza da karışamaz, annenize verebilirsiniz.
Yukarıdaki açıklamalarım kanunen ve / dini olaraktır.
Ben iki tarafında güzel bir üslup ile konuşup, anlaşmasından yanayım. Yine de iyi üslüp tek taraflı olmamalı tabii. Şimdi çocuğunuz da olduğu için onu düşünmek zorundasını ve onun geleceği için uğraşmak zorundasınız.
68 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Biz eşimle maalesef konuşamıyoruz bugün ailesine para vermemesini söyledim bağırarak üste çıkıyor hep annem geldi 3 ay sana baktı doğum yaptığında nankör deyip durdu. ki galiba bunu ömür boyu başıma kakacaklar aile boyu eminim. Ama ben onları zorlamadım kalın diye kendileri kaldılar doğum sürecim zor bir süreçti çocuğum yoğun bakımda yattı bir ay ben kendi duygularımı bile doğru düzgün yaşayamadım ailesi bizde diye çocuğumu kucağıma alıyorum annesi ha bire kucağına alma alışır onu yapma bunu yapma sürekli bir şeyler deyip durdu gece çocuğum ağlıyor pat gecenin kaçı olursa olsun yatak odama kapıyı çalmadan girdiler eşime girmemelerini söyleyince de sana yardım ediyorlar işte deyip azarlıyordu beni
- +1 yıl
Bunun nankörlükle bir alakası yok. Eşiniz anlayışsız biri bu belli. maalesef evlenmeden tanınmıyor insanlar. Her zaman alttan alan tarafsanız bunu yapmayın, ki kendisini sorgulasın karşı taraf. konuşulmuyorsa kırıldığınızı farklı belli edin. Yemek yapmamazlık falan yapmayın ama, siz de konuşmayın. cidden konuşmayın. Eşlik görevlerinizi (yemek vs) yapın ama. varsın o gelsin sizinle konuşmaya çalışsın. Yüz göz olmasına izin vermeyin - nankör gibi kelimeler eşe denmez- saygı duymayı öğrensin biraz.
Soran+1 yılİnanır mısınız eşim çok inatçı biri kendisini o kadar haklı görüyor ki 10 gün de geçse gelip özür dilemez konuşmaz ben dediğiniz şeyleri yapıyorum eş olarak ama hatasını farkedeceğini zerre düşünmüyorum çünkü daha önce de böyle olaylar oldu farklı konularda. Galiba beni sevmiyor değer vermiyor. Değer vermediğini o kadar farkediyorum ki boşuna kürek çekiyorum belki de...
- +1 yıl
Narsist olabilir eşiniz. ve iyi bir kısa sürede olsa ayrılığa ihtiyacı var. şöyle boş eve bir girse 1 hafta 10 gün aklı başına gelir. Yani damarınıza basınca çocuğu alıp çekip gitseniz bir şeylerle yüzleşebilir de. Şimdi erkekler tuhaf, afedersiniz evde pis donunu eşleri yıkar, giderler dışarda kibarlıktan ölürler, evde kahırlarını çeken eşlerine etmedikleri kalmaz. Akıl mı yok, kafa mı yok anlamıyorum ki. İyi geçime gönlü olan her şekilde geçinir güzel kardeşim, seni elinin altında görüyor eşin sorun bu.
Soran+1 yılEvet narsistlik var hemde gizli narsist dışarıya çok iyi eve gelince canavara dönüşüyor ama ben evden gitsem benim peşimden değil gider boşanma davası açar diyorum ya değer vermiyor hiç bir tartışmada çabalamıyor beğenmiyorsan kapı orada kimse için uğraşamam diyor beni istemeyeni bende istemem kafasında halbuki ben biraz çaba göstermesini istiyorum defalarca söyledim bunuda kendisine ama yapmaz çok iyi tanıyorum onu
- +1 yıl
Değerli kardeşim, şu saatten sonra eşiniz değil, siz oturup düşüneceksiniz o halde. Hiç bir şekilde düzelmiyorsa. Bu durum şuna benziyor, hani evde sevilmeyen peynir vardır da sofraya gelir gider kimse çatal takmaz. sofradan kalkar dolaba girer o peynir. Aslında çöpe atılması geciktiriliyor, o peynirin sonu çöptür. nitekim küflenir, bayatlanır çöpe gider. Biz de o peynirin hamallığını yapmış olmakla kalırız her sabah sofraya taşı, geri dolaba koy. Evliliğiniz buna benziyor, elbette hiç bir yuva yıkılmasın, ama hiç bir yuva da tek taraflı ayakta durma, evlilik bir bina ise, binananın kolonlarından sadece siz binanın yükünü taşıyorsanız, diğer kolon eşiniz umursamaz, laf anlamaz ise, siz tek kolon olarak bu yükü nereye kadar sırtlanabilirsiniz. Taşı taşı taşı, sonra kırıl dökül... gerek var mı? ömürden gidiyor giden. tek taraflı olmaz, tek taraflı oluyorsa da vermeyin paranızı falan, ayrılın. Dile kolay biliyorum, ama kimse evlenirken eziyet görmek için evlenmez.
- +1 yıl
siz şu an boşanmayı sadece geciktiriyorsunuz.
Soran+1 yılBebeğim henüz 3 aylık 😔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
29Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de konuşarak
00 Yorumla
+1 yılOnun ağzı mı sen her ay annene gönder 500 TL azıcık sözünü dinlet o kim ya? Yemin ediyorum insanlar yüzsüz arsız olmuş ablamın da abimin de durumu gayet iyi olmasına rağmen annem asla kabul etmez böyle şeyleri o kendisi verir yine de almaz. Böyle bir konunun açılması bile çok kötü.. ama o madem öyle ailesine eli çok açık sende aynı şeyi ailene yapıcaksın. Madem sen ona karışamıyorsun o da sana karışamaz
21 Yorumla
Soran+1 yılBende bir süre öyle yapıcam
+1 yılSizin iliski KS ahalisine kalmissa sizi bosar buradaki tipler. Oturun konuşun anlaşın. Bu kadar basit konulari bile anlaşamayan bir iliskiniz vardi ne diye bu noktaya getirdiniz. Ufak tefek rakamlara takilip iliskini de hayatida kendine zehir etme... kardeşi ile eşinin arasina girmen sana zarar verir.
16 Yorumla
Soran+1 yılBugün konuşalım dedim demediğini bırakmadı konuşulmuyor ki zamana yayıcam bakalım neler olacak
- +1 yıl
Yav sende uc bes kuruşun pesine düşme. Annesine verirse versin para belki ihtiyacı var kadının. Bak sen ne kadar ailesiysen anne baba kardesi sende daha ailesi onun bunu unutma seninle duygusal bağı var onlarla kan
Soran+1 yılAnnesinin ihtiyacı yok ama kocasının kendine ait marketi var ve emekli kocası 2 maaşı var adamın kayınbabam aşırı cimri bütün maaşına altın alıyor evine koyuyor evin sadece meyve sebze standart ihriyaçlarını karşılıyor eşimin kız kardeşi babasından bir şey isteyemiyor benim eşimden istiyor normal mi bu susmam mı lazım sizce
- +1 yıl
Eee sonunda o altinlar size kalir yatirim yapiyor sizin icin bak birde oyle dusun
Soran+1 yılHiç zannetmiyorum
- +1 yıl
Yav sen anlasilan hormonal olarak farkli donemdesin. Bence bunlara takilma dedin rakamlar kucuk rakamlar uzmeyin bir biriniz
- Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılBenim anlamadigim anne niye oglundan para istiyor haraç keser gibi evet herkes annesine babasina en iyisini yapmak ister ama artık herkesin bir ailesi duzeni ve gideri var. Kısas yapma tabi sende ama hoş bir durum degil kayinvalidenin yaptiği bunu esinle konusabilirsin artık bir aile. oldugunuzu cocugunuz oldugunu ve giderlerinizin artacagini vs anlatabilirsin hos burada anlayıs karsi tarafta olmali ama o durum ortadan kalkmis gibi gorunuyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılHıh benim demek istediğim de bu yani söyleme üslûbu o kadar kötü ki bundan sonra bana her ay 500 tl vereceksin dedi direk eminim çevresinde birinden görmüştür o da hemen eşimden istedi kimde ne görse hemen kendinde olsun olan bir tip çünkü
- +1 yıl
Tamam kocası alsın yoksa maaşı vardır o alsın. Hic bir evlat annesi babasi zorda kalsın istemez ama biraz da buyuklerin anlayisli olmasi lazım. Evi gecindirmek erkeğin gorevidir. Sende maasini bir süre verme degirmeni böyle cevirmeye calissin bakalım. Ayrica cocuguna baktıysa onun da torunu babanın evinden getirmedin ay sinirlendim
Soran+1 yılBende öyle dedim eşime sana artık sadece 5 bin tl vericem gerisini nasıl ödüyorsan öde diyorum madem çevrene dağıtacak bu kadar paran var o zaman borçlarını da tek başına ödeyebilirsin dedim
- +1 yıl
Yani bir süre gözlemle bakalım ama bu süreçte takip et fazla acılırsa ihale sana kalabilir yine
Kendi paran inadına sende ailene yedir anlasın sustukça dahası gelir cunki
31 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapmayı düşünüyorum
- Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBu işin sonu boşanmaya kadar gider. Alttaki yorumlardan çıkardığım sonuç bu.
Erkeğin temelde aile ve sorumluluk önceliği kalmamış.
35 bin lirayı aşkın borç var, sen tutup parayı dağıtıyorsun. İşin çok zor çok. O sorun çözülmez, kayinvaliden işin içine ettikçe eder bu gidişle.10 Yorumla Maaşın belli miktarı misal sizin için 20'şer bin bir hesaba aktarılır. O hesaptan evin giderleri ortak kararla karşılanır. Maaştan arta kalan para kişinin kendi tasarrufunda olur. Dilediği gibi kendine veya yakınlarına harcayabilir.
10 YorumlaKocan kendi kazandıgı paradan 500 lira veriyorsa kusura bakma ağzını açmaya hakkın yok seni bugün bosasa yarın sen kimsin hiç kimse onlar kim ailesi sende ailene 500 lira verebilirsin burada da kocan haksız
17 Yorumla
Soran+1 yılSadece annesine değil kardeşine de sürekli veriyor arkadaşlar beni anlamıyorsunuz geçen ay kredi kartı borcu 57 bin tl geldi ne yaptın diyorum herşeyi kartla alıyorum diyor detay göster deyince kızarak üste çıkıyor tamam o 57 binin 30 bini bebek oldu masrafları oldu falan falan ama 20 bin nereye gitti belli değil
Soran+1 yılKız kardeşi ben kendim marka giyinmiyorum eşimden Bershka zara türlü türlü markalardan yok bana bot al yok bana kaban al bunlar normal mi yaa
Soran+1 yılBende onu diyorum eşime babanın kendi marketi var niye sen alıyorsun ailesine bakamıyor mu diyorum ne var ben kardeşiyim ne olacak diyor
Soran+1 yılÖyle yapıcam bir süre
+1 yılAbi sizin bu kafalar nasıl çalışıyor merak ediyorum. Yani evlenmeden önce belli eder ya mutlaka belli eder yani nasıl bir tip olduğu. Anacı erkek saklayamaz ki. Tamamen yanlış Allah erkeğin sorumluluk sahibi olanını versin ne diyim
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Ya evlilikde ailelerden uzakta ve mesafeli yasicaksiniz ya da bunların olması normal... Gidip gelmezsen yardım talep etmezsen onlarında böyle hakkı olmaz uzakta yaşamak en iyisi mesela sen İzmir de onlar Van'da gibi gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen Kahramanmaraşdayım ailesi Adıyaman'da
- +1 yıl
Hmm yani evine yardım alınca doğum sırasında işte bir hak görüyorlar tek senin başında değil tuekiyede çoğu kişide böyle ya gelinler sorun çıkario ya aileler.. benim tanıdığım kari koca her 2. Hafta torunlarına bakıyorlar oğlan kız calisior ama haftasonlari da veriolar bazen onlar bakmak istemior diyle okula anaokulu kreşe vs verin sürekli getiriolar çocuk bakmak istemeyen de var devir degisior
Soran+1 yılÇocuğuma bakmıyor ki sadece doğum yaptığımda yanımda kaldı 3 ay
+1 yılbence kimse kimseye vermesin ozaman sizin problem çözülür
24 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum ama eşim bir kere annesine tamam dedi yok diyemiyor annesine
- +1 yıl
annesinin her hangi bir geliri yok mu
Soran+1 yılYoktur ama eşi çalışıyor kendi marketi var
- +1 yıl
demek var o zaman
Oha ailene bu zamana kadar hiç mi yardım etmedin yok mu kardeşin falan sen de onlara ver annene varr teyzelerine vs o da kendi ailesine versin konu kapansın
02 Yorumla
Soran+1 yılArada bende ediyorum eşimde ediyor ama eşim bu 500 tl olayını maaş gibi her ay ödeyecek ve o rakam sürekli artacak
+1 yılSenin paran benim param yoktur eşimin parası da benim paramdır jsnkdkd
şaka bir yana eve giren para ortaktır yani annesine gönderecekse senin de annene gönderme hakkın var
00 Yorumla
+1 yılAnnesi nasıl para isteyebiliyor ya Allahım yarabbim bizde bir tane olsun da kölesi olalım diye bekliyoruz ne değişik insanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizin de birbirinize müdahale etmesi yanlış bence. O da annesine kardeşine verebilir sen de tabi bu arada kendi evinizin ihtiyaçlarını aksatmadan yapıyorsanız bunu sorun yok müdahale etmek yanlış.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin ilk 5 senesi böyledir. Senin anan benim anam😀
02 Yorumla
Soran+1 yıl5. Yılımız
- +1 yıl
Hepimiz bu yoldan geçtik. İyi bilirim
Vermeye hakkı yok artık onun da bir ailesi var babası annesi. Kardeşi onun sorumlulugu da değil yanlış yapıyor
00 Yorumla
+1 yılYa sevdiğin insanın annesi 500 t istemiş şaka mısınız ya 500t mi dert ediyorsun:))
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl zihniyet iyi alışmışlar sömürmeye o da sömürğlmeye
00 Yorumla
+1 yılSamimi eşler arasında bu bir sorun teşkil etmemeli ama işte... günümüz evlilikleri ve eşleri...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmanız gerekiyor para sorunları karı koca arasında olmamalı diye düşünüyorum
00 Yorumla Sen verebilirsin senin maaşına ne karışıyor hayırdır
00 Yorumla
+1 yılKavga etmeden ortayı bulun. kimin ihtiyacı varsa sıkıntı olmamalı
00 Yorumla500tl için büyütmeyin meseleyi bunu sidik yarışına çevirmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaaş senin kartına yatmıyor yolladan ne yapabilcekmiş. Sende yolla onun annesi kıymetliyse senin ailende kıymetli
03 Yorumla
Soran+1 yılBende vericem anneme onun inadına zaten ben borcumuz var üstüme bile doğru düzgün kıyafet almıyorum biran önce borcumuz bitsin diye beyimiz anasına kardeşlerine yediriyor parayı bana söylemezdi zaten eşim kaynanam benim yanımda söyledi bana para vereceksin her ay diye ondan haberim oldu kim bilir belki sürekli gönderiyordu
Cevap sahibi+1 yılGördüm annende hastaymış gözlerinden grçmiş olsun anneciğine.. maaşlarınıza göre çok büyük para değil ama eşiniz sorumsuz kocanı gırtlaklayasım geldii.. Yeni bebeşinizde hayırlı uğurşu olsın sağlıklı sizle bir ömür yaşasınn
Soran+1 yılGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim🙏
Para & Ekonomi konusunda 661 cevap paylaştı. Ortak kararınız olmalı verdiğiniz her şey. Öteki türlü ikiniz de huzursuz olursunuz
00 YorumlaEşin malmış o evden çıktığını idrak edememiş, ihtiyaç varsa yapsın ama mal olmasın
02 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılev masrafı borçları hesaplayın yarı yarıya ödeyin kalanı da yarı yarıya harçlık yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl500 lira çok değil kardeşine bir şeyler de alabilir senin canını sıkan sana bir şey almaması ikiniz de maddiyatcisiniz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa da sadece sen maddiyatcisin
Cevap sahibi+1 yılAma eşin de sana bir şey almıyor öküz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendi parani eve harcama madem kendi evini kendi gecindirsin kari eline bakmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dedim o zaman çalışma kocana hizmet et diyor
Cevap sahibi+1 yılBu erkeklerde bi gorevleri var ev gecindirmek onu bile beceremez oldular işlerine gelmeyince calisma oluyo
- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saçma resmen çıkar ilişkisine dönmüş evlilikler aileler
00 Yorumla Evlenmeden konuşmanız lazım, böyle cins tipleri bulup şikayet etmeyin burada, gözün kapalı mı evlendin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce kimse böyle açık konuşmuyor emin ol evlenmeden önce sabıka kaydına bile baktım
Soran+1 yılBakın inanın anlayışsız biri değilim evlenirken bile eşime altın alırken altın parçasının çoğunu kendim ödedim mobilyayı beraber ödedik ama şu an bakıyorum inan değmiyor kadınlar fedakarlık yapmamalı bugün eşimle konuştum istemiyorum annene para vermeni dedim kocası versin para ben mi bakıcam annene diyorum annelik hakkı var ondan veriyorum diyor benim de annem var bende veririm diyorum o zaman diyorum senin annen aldığı parayı erkek kardeşine verir diyor. Benim annem babam erkek kardeşim tek erkek çocuk olduğu için biraz ona evliliğinde yardım ediyorlar eşim onu kıskanıyor kendi ailesi yapmıyor bize benim ailemi yargılıyor sürekli beni aileme karşı doldurmaya çalışıyor
- +1 yıl
Kadınlar fedakarlık yapmamalı sözün yanlış? Senin kocan böyle kıskanç, kafasız olduğu için tüm erkekleri böyle göremezsin bunu unutma öncelikle. Evleniyorsanız iki taraf da fedakarlık yapacak tabii ki ama senin kocanda kafa yok ki böyle tavırları var. İleride sıkıntı çıkarırsa uğraşma bununla, kendin de bakarsın kendine zaten?
+1 yılEvlilikte her şey ortaya konulmalıdır. Sonuçta bir ömür yol gidilecek.
00 YorumlaMeseleleri mesele etmezsen ortada mesele kalmaz.. evlenmek icin evlenince böyle oluyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşler arasında para sorunu olmaz
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 521 cevap paylaştı. Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
00 YorumlaHic hoş olmayan konular😏😏
00 Yorumla
+1 yılkredi olan yerde hızır asla olmaz
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle cinsleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın kocası ne derse onu yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara işi varsa iş zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanın yaptığı saçmalık
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkabul etmesi lazım
00 Yorumla 500 lira bi şey değil ki aylık
00 Yorumla
+1 yılBeraber isteklerinizi dinleyip ortak yolu bularak.
00 Yorumla
+1 yılÇözülmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik sorun ya bu erkeklerle uğraşılmaz cidden
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamasi lazim
00 Yorumla Geçmiş olsun
00 YorumlaOrtak olursa biter
00 Yorumla
+1 yılBilemem
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi