Kumar illeti yüzünden 200 bin TL borç bitik haldeyim?

Asgari ücretle çalışan biriyim kumar illeti yüzünden defalarca borca girdim ailem her seferinde borcumu ödedi durumları da iyi değil babam inşaat da çalışarak geçimini sağlıyor 3 kere borcumu ödedi ben yine kaybettiklerimi kurtarma düşüncesiyle yine oynadım defalarca söz verdim yine oynadım babamın yıllarca çalışıp biriktirdiği 3 kuruşu mahvettim son olarak yine kurtarmak için girdim 200 bin TL borca battım çok bitik haldeyim babam bilmiyor henüz en son borcumu öğrendiğinde fenalaştı giden paraya değil benim defalarca söz verip yalan söyleyip yine onu kandırdığıma üzülüyor bende onları bu hale düşürmek istemezdim hayatımda hiç bu kadar aciz hissetmedim şerefim haysiyetim iki paralık oldu bu son borcumu duyarsa babama bişey olmasından çok korkuyorum keşke ölseydim de onları bunu yaşatmasaydım şu an için 200 bin TL borcum var aylık ödemesi 28 bin TL ben asgari ücretle çalışan biriyim ailemin zaten durumu yok bittim bi çıkış yolum yok 3 yıllık ilişkim var evlilik düşünüyorduk mahvettim herşeyi duyduğunda muhtemelen ilişkim de biticek çok kötü haldeyim ölsem kurtulsam diye bekliyorum başka hiç bir çarem kalmadı siz siz olun yalvarıyorum bu illetten uzak durun ben yandım bittim hayatım bitti siz yanmayın kimseye derdimi anlatamıyorum buraya içimi döktüm

Kumar illeti yüzünden 200 bin TL borç bitik haldeyim?