Arkadaşlar sizce size arkadaş ayağına yavşayan ezik erkeklerin amacı nedir. Yani bunlar böyle okulda arkadaş ortamında vs böyle sizi beğeniyor görüşüyor konuşuyor ama görüşmeleriniz sorasında asla hediye yok jest yok ya da hesap ödeme yok ama alttan alta da şansını deneyip bi yavşıyor sarkıyor hani sevişir ilişki yaşar mıyım ya da sevgili olur muyum diye. Böyle cimri erkeklerden gına geliyor bana.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Slak yerine konulmak en nefret edilesi şeylerden. O nedenle açık ve ağır söz etmek gerekir öylelerine
Aynen öyle yaşıyorum zaten. Diyorum mal sen beni enayi filan mı zannediyorsun. Arkadaş ayağına bedavaya flört etmeye çalışıyor cinsellik dileniyor. Ya da işte flört ediyoruz arkadaş oluyoruz hep kendini acındırıyor ay çok pahalı ay şöyle borcum var filan halbuki bok gibi parası var maaşı var gayet iyi yerde çalışıyor sırf sen bir şey talep etme ya da kendi paranı kendin öde işte bedavaya ucuza onla takıl diye. Hep ondan zaten tiksinip kavga edip bitiriyorum hepsiyle birkaç haftada ilişkimi. canım canım bir kahve bir yemeği bile zorla ödüyorlar ya 30 yaşında çalışan herifler. Doğru düzgün bir hediye bile almıyorlar bi fe her saniye sevişmek için ısrar ediyorlar. Enayiyiz sanki eskorta gitse daha çok para ödeyecek. Sen kimsin köpek bir kahve aldın diye ben seninle seks yapayım. İnsanda aşk sevgi istek bile kalmıyor bunların bencilliği cimriliği yüzünden ya. seksten erkekten ilişkiden soğudum.
Bunlar istiyor ki bedavaya sabah akşam sevişsin bir kahveyle ama kıza hiç para harcamasın ama çevremde de sürüsüyüle kız var bedava sevişen üstüne erkeğe para yediren ondan da bunların bi yeri kalkıyor. Diyor ne olsa mal Kızlar var ben niye gidip diğer için uğraşıp para harcayım.
Haklısın.
Ben seksi veya sevgiyi birbirinden ayırt etmek. Sevgi, sekse romantizm; seks sevgiye afrodizyak bir etki katar.
Nedeni ruhtan, ruhu kalpten eksik bırakmak kiralık bedenlerin işidir. Ve bunu bir erkek somıt şeylerle ücretlendiriyorsa kadına resmen ettiği masrafa göre veya daha ağır hakarette ücreti olan bir o rus bu muamelesi yapıyor demektir
👍
Işte bir bilsem amacı ne bu tür erkeklerin
seks
Her hesabı erkek mi ödemek zorunda 🙂
Yooo ama aylarca benle görüşüp bir hesap bile ödemiyorsa ama bir yandan da bana yavşıyorsa çok mide bulandırıcı. Bi lafınla flört ediyor başbaşa görüşüyorsan arkadaşlık duşunda jest yapmak ekstra bir şeyler sunmak vermek zorundasın yoksa kadının ne işine yarıyorsun da Kadın senle ilişki yaşasın.
Sen de haklısın...
Hem evlilik istiyorum aşığım seviyorum diye görüşme teklif ediyorlar hem bir çiçek yok hediye yok doğru düzgün hesap ödemiyorlar ya fa bir tane uyduruk hediye yemek akıyor o an sevişmeni aşık olmanı filan bekliyor şaka gibi.
Doğru diyorsun, beleşçiliğe alışmış alayı
Ya ama liseden beri öyle 18-19 yaşında okuldan sınıftan sarkanlar olurdu aşığım seviyorum evlenmek istiyorum diye ulan buluşurduk alman hesabı öderdi hepsi hem de her saniye öpeyim sarılayım elini tutayım sevişelim mi diyorlardı bi git be mal ezik diyordum hepsine. İğrençler.
Bi şöyle düzgün erkek yok ya hepsi iğrenç maymundan beterler.
Hem hiçbir iyi tarafları yok hem de üstüne taciz ediyorkar.
Baya içerlenmişsin, sakin ol yahu
Cimri insan sevmem
Ben de nefret ediyorum cimrilerden sma erkeklerin çoğu cimri.
Benımki cimri değildi kendisine bir sey aldıgımda kızardı bana para harcama kendine al diye, her seyıde alırdı
Ne güzel valla benim de tamtersi hepsi cimriydi. Hep kuduruyorlar sarkıyorlar benle olmak için hem de ceplerinden beş lira çıkmasın diye yapmadıkları şey yok hesap gelince geri çekilmeler bana kitlemeye çalışmalar filan. Ondan hep soğudum ayrıldım.
Midem bulandı muhatap bile olmam kavşak insanla
Evet işte ama bıktım tatilde okulda sanalda arkadaş ortamında bana sarkan erkekler yoklardır böyle ve gerçekten gına geldi. Hepsi cimri ve sapık hepsi hem ilk günden seks istiyor taciz ediyor hem de ne doğru düzgün seviyor değer veriyor iş çözüyor ne de sana para harcıyor n
Kim yavsamis buna acaba 😅
Miknatismisin uzak dur
Ya bana gelen erkeklerin hepsi cimri. Sinir oluyorum ondan. Nerde cimri erkek var onları çekiyorum. Hiç şöyle her hesabı ben öderim sana hediyeler alırım diyen modda bir erkek tanımadım.
Sevgili olarak görseler yapardilar arkadaşa hediye almak abez kaciyor
Yooo sevgili de olduk onlar da ucuz ucuz takılıyordu yok şarap yok okuduğu kitabı filan veriyor hediye diye. Ama bir yandan her buluşma öpüşelim yiyişelim modunda. Konsere gidiyoruz biletleri ayrı ayrı alıyorduk mesela iğrenç.
Nerden buluyorsun böylelerini hayret
Hani bi bana bilet aldı ben öderim dedi ben de teşekkürler ben de yemek ve içeceği ödeyim dedim direkt izin verdi mesela. Hani ben bekliyorum ki olur mu öyle şey diye ödetmesin. Ama her boku ödetiyordu hani birini kendi ödüyorsa diğeri için pasif duruyordu ki ben ödeyim.
Abi hepsi böyle okulda da sanalda da böyle yani işte.
Zaten 3 hafta flört ettim bitirdim cimri Abaza diye.
Hem her buluşma yiyişmek istiyor seks için taciz ediyor hem ne hediye ne para harcama hiçbir şey yok.
var mı 3 kuruşa beş köfte uzak dur böyleleri senide yer doymaz
Aynen öyle işte ben de onu diyorum hepsine. Lan diyorum mal ben senle ilk aydan ne diye sevişeyim ben zaten güzelim çekiciyim hergün beş erkek bana çıkma teklif ediyor. Ben bu bana hiç emek vermemiş para harcamamış mal mıyım niye sevişeyim yani. Zaten canım benle flört edince öpüşüp el ele tutuşunca bile akılları uçuyor heyecandan mutluluktan çünkü hepsinin tipi orası mesleği eğitimi benden kötü zaten hayatında çıktığı en iyi koz benim. Kendini parçalayıp deli gibi para harcaması hediye alması lazımken bi de cimrilik yaşıyorlar ona deliriyorum ama çevremde tüm koz arkadaşlarım böyle hepimiz güzeliz iyiyiz ge hep hayatımıza giren erkekler cimri işe yaramaz ve bizi kullanmaya çalışıyor. Bıktık bundan.