Aşk İlişkileri Bir erkek neden ayaklara ilgi duyar ve onun ile ugrasır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce neden Güncellemeler+1 yıl Peki bır insan neden falaka sever Bir erkek neden ayaklara ilgi duyar ve onun ile ugrasır? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben de ayaklara ilgi duyuyorum. Bakımlı, güzelse ve oje sürüyorsa etkilenirim. İlgilenmek isterim o güzel ayaklarla. 0 1 Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Ayakların güzel mi? Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl çünkü güzel ayaklar çok güzel oluyorlar, bu bir fetiş zaten, mantıklı bir açıklaması yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayak fetişistidir. Benimki de göbek fetişistiydi göbeğimi karnımı çok seviyordu ama benim de hoşuma gidiyordu. 0 0 Yorumla
Ekselansları41 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl seksi gelebiliyor bazen ve bir diğer neden şu kadınlar ayaklarına bakıyor hoş göstermeye çalışıyor, sence neden ayaklara oje sürüyor kızlar? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakımlı olmak için Yorumla Ekselansları41 +1 yıl bakım demek temiz olmak demektir, ojenin vasfı bakım değildir. Bunu da mı ben öğreteyim? oje gibi diğer makyaj malzemeleri güzel göstermek adına kullanılır. Bakım ne demek etimolojisine bir bakın isterseniz Yorumla
aknyvzl Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl abi her ayak iyi değil yani nadiren bulunan ayaklar var ki aşırı çekici ve Seksi duruyor ayak bence hoşuna gidebilir insanların normal yani 0 0 Yorumla
Karo34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Öyle bi takıntım olmadı sermiyan midyattın flimindede vardı tınne ben ayak seviyorum 😅 0 0 Yorumla
Princızz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Görme Engellidir elleriyle dokunduğunda ayakları başka birşeylerle karıştırıyodur QWE 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel ayaklar herkesin hoşuna gider fakat ilerisi sapkınlık bence. Yani yalamak falan ıyy 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden böyle bir soru? Böyle biri mi denk geldi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıldı? Nasıl denk geldi yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktın mıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitmiiiş Yorumla Soran +1 yıl Sevdıgım kısı Boyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani özel bir ilgi mi göstermek istiyor anlamadım. Talebi nedir? Yorumla Soran +1 yıl Sürekli ayaklarına masaj yapıyor sınır olduğu zaman ayaklarım ıle ugrasoyır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir ince çorap, ten çorap falan giymeni istiyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gittin mii Yorumla Soran +1 yıl Ten rengi ıstıyot Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiliyseniz her seferinde nerede masaj yapabiliyor ki? Yorumla Soran +1 yıl Evine gıdıyorum bazen Yorumla Soran +1 yıl Yaz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım gizliden. Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Dürtüsel bir şey bu nasıl açıklayalım 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. ayaklar hiç ilgimi çekmiyor ya 0 0 Yorumla
Lukyman72 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ama ayaklar cok hoş seninki nasıl acaba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Lukyman72 +1 yıl Bakmak isterdim Yorumla Lukyman72 +1 yıl E bakım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bir çeşit fetiş 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. sapkınlık 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ayak fetişi vardır 0 0 Yorumla
HeavyMetal-SHARK Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl F*ntazisi budur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Farklı fantazılerı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben de ayaklara ilgi duyuyorum. Bakımlı, güzelse ve oje sürüyorsa etkilenirim. İlgilenmek isterim o güzel ayaklarla.
Ayakların güzel mi?
çünkü güzel ayaklar çok güzel oluyorlar, bu bir fetiş zaten, mantıklı bir açıklaması yok.
Ayak fetişistidir. Benimki de göbek fetişistiydi göbeğimi karnımı çok seviyordu ama benim de hoşuma gidiyordu.
seksi gelebiliyor bazen ve bir diğer neden şu kadınlar ayaklarına bakıyor hoş göstermeye çalışıyor, sence neden ayaklara oje sürüyor kızlar?
Bakımlı olmak için
bakım demek temiz olmak demektir, ojenin vasfı bakım değildir. Bunu da mı ben öğreteyim? oje gibi diğer makyaj malzemeleri güzel göstermek adına kullanılır. Bakım ne demek etimolojisine bir bakın isterseniz
abi her ayak iyi değil yani nadiren bulunan ayaklar var ki aşırı çekici ve Seksi duruyor ayak bence hoşuna gidebilir insanların normal yani
Öyle bi takıntım olmadı sermiyan midyattın flimindede vardı tınne ben ayak seviyorum 😅
Görme Engellidir elleriyle dokunduğunda ayakları başka birşeylerle karıştırıyodur QWE
Güzel ayaklar herkesin hoşuna gider fakat ilerisi sapkınlık bence. Yani yalamak falan ıyy
Tabi
Neden böyle bir soru? Böyle biri mi denk geldi?
Evet
Nasıldı? Nasıl denk geldi yani?
Çıktın mıı
Gitmiiiş
Sevdıgım kısı Boyle
Yani özel bir ilgi mi göstermek istiyor anlamadım. Talebi nedir?
Sürekli ayaklarına masaj yapıyor sınır olduğu zaman ayaklarım ıle ugrasoyır
Bir ince çorap, ten çorap falan giymeni istiyor mu?
Gittin mii
Ten rengi ıstıyot
Sevgiliyseniz her seferinde nerede masaj yapabiliyor ki?
Evine gıdıyorum bazen
Yaz.
Çıktım gizliden.
Dürtüsel bir şey bu nasıl açıklayalım
Bana da çok tuhaf geliyor
ayaklar hiç ilgimi çekmiyor ya
Sapık pislik midesiz biridir ondan
Herkesin fantezisi başka
Fetişi var maalesef. Ben çok doğru bilmuyorum
Ama ayaklar cok hoş seninki nasıl acaba
Normal
Bakmak isterdim