Çok Süper Soru için teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Her ay market alışverişine ne kadar harcıyorsunuz?
Çok Süper Soru için teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Her ay market alışverişine ne kadar harcıyorsunuz?

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
11 Ocak, 2024 Perşembe 19.39
Maalesef artık marketin kapısından girer girmez sanki kenara hiç bir şey almadan 250 lira bırakmış hissediyorum kendimi. Her gittiğimden 500-600 den aşağı çıkamıyorum. Bilhassa kahvaltılık ürünler aldı başını gitti. Aylık sadece market giderim 10-12 bini buluyor. Pazar bile haftalık 400-600 lira. Allah kalabalık ailelerin yardımcısı olsun, biz annem ve ben ikimiziz aslında da, Allah eksikliklerini vermesin, bizim misafirimiz çok :D misafire çalışıyorum ben :) Halimize şükür tabii. Ben bana üzülmüyorum, öyle böyle kendi işim olduğu için geçimimi sağlıyorum. Ama asgari ücret kira çocuk derken ülkemiz de pek çok aile aslında en temel ihtiyacı olan gıda ya bile canını çektiği şekilde erişemiyor :(
Çünkü bu hale getirdiler ama bu hale getiren insanlara halen oy verdiler, o kadar paraya eminim aldığında da hiç bir şey yoktur. Seçim akşamı oynayanların kutlayan kişilerin eseri
kesinlikle haklısınız kardeşim :(
Hayır ve parası olmayan evi olmayan insanlar seviniyor, çok şükür bizim ev yazlık her şey var, ben üzülüyorum bunlar AKP kazandı diye oynuyor, benim amcam AKP'li millete hakaret etmiş 100 bin TL tazminat ödemiş
Bazı insanlar celladına aşıktır değerli kardeşim.
Aynen öyle
Market ve pazara babam çıkıyor
Ben daha çok arada bi annemin al dediği şeyleri alıyorum
Net rakamı bilmemekle beraber sallamak zorunda kalırsam eğer en az bi 5000 diyebilirim
Doğrudur kardeşim
"Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek gecenin, dualarımızın kabulüne ve kalplerimizin nur doldurmasına vesile olmasını dilerim. Sevdiklerinizle birlikte huzur, mutluluk ve bereket dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle."
Cevap
8Cevap
Her ay değişiyor fiyatlar malum uçtuğu için belli bir miktar veremiyorum.
Kesinlikle katılıyorum
Rica ediyorum
"Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek gecenin, dualarımızın kabulüne ve kalplerimizin nur doldurmasına vesile olmasını dilerim. Sevdiklerinizle birlikte huzur, mutluluk ve bereket dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle."
Allah razı olsun
valla değişiyor babam yaptığı için normal bence
Anladım
Her ay değişiyor malum fiyatlar uçuyor sürekli.
gıda dersen 7.500tl ama abur cubur dersen 5 500 tl
Valla ben her ay market alışverişim beş Bin gidiyor pazar da ayrı
Belli bir tutar yok toplu deşil eksik oldukça alıylruz
Hiç hesaplamadım aslında bi baksam fena olmaz
Gerçekten mı
Anladım
Çok harcıyorsun markete fiyatlar her gün değişiyor
Kesinlikle
1500 lira sanirim
Düzenli 4-5 bin arasında harcamamız var
Almis başını gitmiş sksk
10 bine yakın gidiyor
Değişiyor
Min 2500 tl
3 bin civari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar