+1 yılBen kimseden borç istemiyorum kimse de benden istemesin. Hiç hoşlanmıyorum. Konu para alıp vermek değil. O borç yüzünden illaki ara bozuluyor. Hoş değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bir kere borç istedim ben borcuna sadık namusum gibi bilirim ve şu zamanda geri vericem dersem o zamanı bir gün geçirtmeden de veririm. Ama en yakın arkadaşlarımdan istedim hiçbiri yok demişti belki yalan söylediler belki doğru bilemiyorum, bende anladım ki aslında benim hiç yakın arkadaşım yokmuş. Allah birdaha o duruma sokmasın beni. Asgarî mülakat için Ankara 'ya gidicektim param eksikti gidiş bileti alabilirdim dönüşü alamazdım kimse çıkarıp bir lira vermedi onu geçtim kendi akrabalarımdan istedim benim bir baltaya sap olmamı isteyenlerden özellikle istedim ben senin arkandayım şöyle böyle başın sıkışırsa bak işte dayın kardeşin dostun burada bilmem ne iş ciddiye binince dayımdan bile istedim bende para yok dedi anladım ki benim benden başka kimseye ihtiyacım yokmuş. Birdaha borç istemem kimseden öleceğimi bilsem de.
14 Yorumla
Soran+1 yıl😕 ne hissettiğini anlayabiliyorum ve çok kötü bir durum olmuş. Allah aratmasın cidden bundan sonra böyle birşeymile yüz yüze gelmezsin umarım.
- +1 yıl
Benden borç isteyipte borcunu ödemeyen bir arkadaşım da vardı mesela para mühim değil bana gerçek yüzünü göstermesi beni şaşırttı ve üzdü 9 yıllık arkadaşımı sildim dedim bana yazma birader dedim hiçbir şey yokmuş gibi salağa yatıyorsun canım mı var senin karşında dedim ben bana yanlış yapanı da siler atarım ha ben yanlış yaptığımı düşünürsem de gider özür de dilerim kimseye güven olmuyor bu devirde.
Soran+1 yılArkadaş bulunuyor ama dost evet çok zor
- +1 yıl
Evet maalesef öyle 👍
+1 yılGeri alamayacağı miktarı borç vermemek, ödeyemeyeceği miktarı da borç istememek şiarı olmalı insanın. Bir de rahatlıkla borç isteyebildiği gerçek bir dost olmalı hayatta. Asıl şiir budur.
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler..🦋
Soran+1 yılGelen 186 cevabın içinden en güzeli buydu hakkını verdim 🫰🏻🧚♂️ asıl ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim çok naziksin.. 🌸🦋 🙂
+1 yılBorç istemem kimseden istersem de ertesi gün verebilecek durumdaysam ve acil lazımsa isterim kimseye muhtaç hissetmek istemem. Bana göre bir özellik değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılben borç istemem
10 Yorumla
+1 yılHanımefendilerden asla isteyemem ama tanıdık hemcinsimden mecbur kalırsam borç isteyebilirim. Bir kere lisede zengin kızın biri sataşmak için paran yoksa yol paranı veriyim diye laf sokmuştu sinirden ağlayarak 10-11 km yürümüştüm. Sanırım onun travmasından ötürü...
14 Yorumla
Soran+1 yılPara üzerinden insanlara bu şekilde bel altı laf sokmak ancak bir beyinsizin ve görgüsüzün yapacağı iştir. O kızın ayıbı onu yetiştirenlerin ve onun ayıbı
- +1 yıl
O kıza da kızmıyorum babası aşırı derecede nazlı ve bolluk içinde yetiştirmişti. Ve o zaman onun yadırganan hallerini şimdi başkaları yapınca hemcinslerim tarafından şirin karşıcins tarafından da idol olarak görülüyor. Nereden nereye...
Soran+1 yılBunu kimsenin “şirin, idol” göreceğini zannetmiyorum tamamen yetiştirme stili aptl gibi olmuş kız. Birçok tanıdığım insan var parası olan görgülü insan bunun reklamını yapmaz
- +1 yıl
Sizi ve çevrenizi takdir ettim. Umarım sizler gibi insanların sayısı daha da artar.
Allah milyon belasını versin borç verdiğim aşağılık hırsızların
Gerçekten siz. Siz olun. Sakın. Kimseye borç vermeyin bak Birtane arkadaş dediğimle kavga ettim blockladim. Utanmaz halen göndermedi parami
3 ay diye aldı 2 sene olacak
Allah belasını versin ne diyim 😡😡😡12 Yorumla
Soran+1 yılBorcu da ödeyecek olana vermelisin yaşadığınız mağduriyetin aynısını yaşadım ama herkesin ayıbı kendine işte
+1 yılBankadan borç almak en iyisi. Zaten banka olmasının mantığı bu. Arkadaşıma borç veririm, bankaya yatırırım, o da gider bankadan çeker kredi. Böylece ben ve bankaya para yatıran herkes ona borç vermiş olur. Bankaya da geri ödeyeceğini taahhüt eder arkadaşım. Arada oluşacak paranın değer kaybını vb de faiz olarak geri öder. Daha adil bence.
10 Yorumla
+1 yılMaddi olarak çok zorluk yaşadığım dönemler oldu, sadece bankaya borçlandım. Ailemden birisinden bile borç istemedim, istemem. Borç isteyene de kolay kolay borç vermem. Ancak camdan atsam içim acımayacak bir tutar olursa onu da borç olarak değil hediye gibi düşünerek veririm ve asla geri almayı kabul etmem.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı. yok istemiyorum inceden mesaj veriyorum karsı tarafta alırsa alıyor. artık o devirler bitti ya biirne nasıl dicen. şimdi artık herkes yatırımcı. parası olan kenarda tutmuyor ki sen ona talipsin. herkesin borsada hesabı var düne kadar kur korumalısı vardı vadeli hesaplar tahviller repo. sana verse işi bozulcak. bence artık istencek devir bitt.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBorç istemem ama para isterim ben başkalarından yararlanıyorum zaten borç verecek durumda değilim dilenci beni görüyor yardım et diyor beni zengen mi zannediyor ne işim yok gücüm yok maaşım yok sigortam dahi yok ne olacak böyle halim bilmiyorum yaşamıyorum yaşıyormuş gibi yapıyorum işte
10 Yorumla ben kimseden istemem borçta vermem para dostlukları bozar ha zorda darda kalır o parayı veririm geri istemem almam yardım edeceksen böyle et çoğunda borç istemek huy olmuş sözü de namus bilmiyorlar zamanında ödemiyorlar sonra babadan oğula nesil sövdürüyorlar gerek yok abi
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 687 cevap paylaştı. Eşlik ediyorum. Bazen direk söylemeyen insanlarda olabiliyor. Geliyor dolaşıyor kafanda işte anladım bana o an 1000 versene diyor olur çekiyorum. Iyi niyetli yakın arkadaşlarımın olmasını seviyorum
141 Yorumla
Soran+1 yılSuistimal edilmediği sürece çok iyi bir olay. Kötü günde ya da dar zamanda yardım ettiğim ayrıca eden çok arkadaşım oldu.
Soran+1 yılAhshshshs gerçek dostluk işte böyle en az onunla fotoğrafım vardır ama ne zaman borç istese ya da istesem saniyesinde de yollarız. Değişik bir bağ işte nazar değmesin 😂😂
Soran+1 yılÇok severim ama onunla buluşunca fotoğraf çekilmek aklımıza gelmiyoruuuu 🧚♂️
Soran+1 yıl🤧🤪 hayır ama bir bey tanıdım eğer münasebetimiz güzel ilerler ise olur gibi gibi
Soran+1 yılSosyal medya üzerinden değil. Babamın iş arkadaşının oğlu🥷🏻😬🫰🏻🧚♂️
Soran+1 yılEğer görseydi sevinirdi muhtemelen. Hiçbir şey henüz yeni tanışıyoruz yıllarca iğrenç komik tweetlerimi okumuş takip etmiş sjxndndkd bu bile yeter esprilerim havada kalınca çok üzülüyoruuu
Soran+1 yılAşk olsun ya o kadar kötü mü esprilerim skznsknsms
Soran+1 yılSenaryo güzel hiç bu şekilde düşünmedim onun en sevdiği küçüklük anılarım sanırım kendisi öyle ifade etti akznsjs
Soran+1 yılBu bir yandan beni düşündürdü. Büyüklüğümü de sever umarım sjznsjs
Soran+1 yılYani ilk görüşmemizde fiziksel özelliklerimi övmüş olması bir bayağı olurdu. Ha gerçi gülünce çıkan gamzeni ve kısılan gözlerini beğeniyorum dedi ama daha çok neşeli olmamdan bahsetti bence karakter olarak birbirimizden biraz farklıyız o nedenle dikkat çekmiş olabilir 🤷♀️ o daha sakin ben ise bulgur kazanı gibi gülüyorum herşeye
Soran+1 yılGüdümlü füze nedir ya skznsjzsnkzna yani iç Anadolu sözü tam cidden jajzhajsjsjsjsjsja
Soran+1 yılBütün diyaloğu da buraya dökmeyeyim dedim 🥸🤓 Hayır ama Malatya’dan çok geçtim ondan olabilir bulgurları lezzetli msjxnddn. Göz kısılması bir tek bana ait değil elbette gülünce çıkan gamzede neticede nskxjsnd
Soran+1 yılAnkara’da yediklerim güzel değildi ama Erzurum da yemiştik çağ kebabı efsane birşeydi fakat cağ kebabı demişken Kars’ta kaz eti yemiştik o neydi yahu neden böyle bir soru sordun kaksjsjsjsjs karnım guruldamaya başladı 😖
Soran+1 yılBunları ayık kafayla yazdığına eminiz değil mi? Smkzjskds hani bunu düşünüp yazman cidden komik
Soran+1 yılBen tost yaptım ki çooktaaannnn nedense bugün sürekli yemekli sorular var nsjsjsjs
Soran+1 yılFakirin tostu nasıl olur? Salça sürdüm kaşar koydum bu kadar izleyecek birleyen arıyorum benim adam dizi önermiş percy jakson izleyip yatıp uyuyacağım mis gibi 🥸
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sende hoşçakal 🙏🧚♂️🥷🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan insana her zaman lazım olur insan her şey yasaya bilir anlayış ve sözünde durmak veya birşeyleri hal olması için çaba gösterdikçe yürekli ve adaletli biriysen tek değilsin için rahat olsun 🙋♂️😐
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim elhamdülillah. Bizimki işin biraz da esprisi
Biz boşuna kredi notumuzu anasının âmına çıkarmadık, tek borç istediğimiz yer kredi kartlarımız ve bankalardır, fani insanlar değil
12 Yorumla
Soran+1 yılPolat Alemdar. Kv yeniden çekiliyor
u +1 yılEvet isterim :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 bin tutacak ne aldın 👀😬
+1 yılBorç isteyeceğim bilinir.
İstediğimde de çok çok zorda kalmışımdır.
Bunun bilenlerden isterken rahat isterim.
Kırk yılda bir olan şey14 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben
- +1 yıl
Yalnız il cümle de küçük bir yanlış olmuş.
“Borç istemeyeceğim” olacaktı.
Hâlâ aynı sen miyim?😀
Soran+1 yılYani evet bende iki kişiden isteyebiliyorum onlar ile de kardeşim bu sayılmaz sjxnsjjdjc
- +1 yıl
E borç bir yandan dayiğidin kamçısı da çok abartmamak lazımm
😀
- Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSabriye hanım detaydaki mizahi yöne güldüm ne yalan söyleyeyim. Halit abinin yerinde olsam sana geri ödemesiz vermiştim parayı ehehehe
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef mizahi yönü tek sen görüyorsun teşekkürler 😅😂😂😂 yağmasa da damladı diyelim zaten geri ödemesiz alıyorum ben ondan borçları borç kavramı yok o nedenle skxndndnx
- +1 yıl
aaa mizahtan mizahşörler anlar sabriye hanım. Ben de bazen ince mizahlarım anlaşılmayınca sitem ediyorum :/
Borç istememde vermemde, kendi hesabımı bilirim. Harcamamı ve kazancımıda. O yüzden bana saçma gelir ve günümüzde borç vermek saçma. Ona değer bindirmen gerekiyor verdiğin zaman çünkü her geçen gün para değerini kaybediyor.
20 Yorumla
+1 yılPes noktasındayim djfjfj
Yok isteyemem de vermem de fjfjf
22 Yorumla
Soran+1 yılAbartılı bir dili var kakxnskxnsd
- +1 yıl
Çok güzel jdjfj
Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı. Allah'a şükür bu güne kadar hiç kimseden istemedim, bundan sonra da kimseye muhtaç etmesin rabbim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılParasız da olsam istemem artık borç da vermiyorum kendi paramızın dilencisi oluyoruz sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılO nedenle herkese borç vermemeliyiz işte…
- +1 yıl
Herkese değil kimseye vermiyorum bitti gitti :))
+1 yılHic bir zaman borçu bırak babamdan bile rahat bir sekilde para isteyebilecek biri değilim hala da istemem bana kızar dile getirmiyorum diye ama ne bilim tuhaf geliyor ya
10 YorumlaBugüne kadar 1 kişiden istedim verdi 1 hafta geçmeden geri buldum verdim 😀 ama defalarca borç verdim geri gelmedi kimine verdim getiri tekrardan felan ama borç işine pek artık girmek istemsm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kusura bakmayın. Ne size denk gelsem yeni bir resim. Yüzlerce resminiz var mı yüzlerce yer gezmiş gibisiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBurası Adıyaman. Bir yıldır hiçbir yeri gezmedim ama onun öncesinde çok gezdim babamın işi sebebiyle olsun kardeşlerim de çok seviyor. Ailecek seviyoruz be imkan varsa geziyoruz 🙏
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi :)) Ne güzel. Daim olsun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Sizde bir çok yer gezer keşfedersiniz belki de geziyorsunuz bilmiyorum. İyi günler dilerim see you
u +1 yılHiç kimseden borç istemem ve borç vermem. Bu yaşıma kadar bu tür işler girmedim. Paraya ihtiyacım olursa babamdan alırım.
20 Yorumla
+1 yılÇok şükür ihtiyacım olmadı ama isteyen yakın olduğum vardı ama sildim onu başka mesele yüzünden allahtan ödedi borçlarını
10 YorumlaKolay kolay isteyemem, çok çok nadirdir, ki oda bir en fazla iki kişiyle sınırlıdır. Yani gerçekten isteyebileceğim iki kişi.
10 Yorumla
+1 yılinsanlara minnet etmeyi sevmem pek. bu yuzden borc isteyecek duruma dusmemeye ozen gosteririm.
10 YorumlaŞükür bugüne kadar istemedim borcum da olmadı, inşallah olmaz...🙃
20 Yorumla
+1 yılHiç kimseden borç istemedim bugüne kadar, sanırım istemem de
20 YorumlaAsla! Hiç istemedim şükür umarım da o duruma düşmem.
10 YorumlaAsla isteyemem kimsenin parasının geçmesine tahamülüm yok.
10 Yorumla
+1 yılNazimin geçtiklerinden isterim ama şu ana kadar istemedim hiç
10 Yorumla
+1 yılYanlizsin sanırım artık kimsede metelik kalmadı desem yeridir
10 Yorumla
+1 yılÇok rahat isterim
Ama çok rahat vermem
Verdiğim gelmiyor çünkü10 Yorumla
+1 yılBankalar insanlardan daha vefalı, kimseden borç istemem.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılHiç borç istemedim isteyenlerde asla zamanında odemedi yeminliyim
10 Yorumla
+1 yılBi arkadaşım var bi ara maaş yatmamış tı borcum vardı ona tekrar istedim attıv😂
12 Yorumla- +1 yıl
Babama da borcum var 6 k civarında
- +1 yıl
Anneme ise yaklaşık şu an değeri ile 800 900 borcum var ama konuşmuyorum
+1 yılKimseden borç istemedim bankalardan bile istemiyorum
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerek varsa isterim de durumum müsaitse veririm de. Büyültülecek bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılEvet, babam ve kardeşimden borç isterim, sonrasında ödüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİsteyemiyom aslinda ihtiyacim var ama yok isteyemiyom
10 Yorumla
+1 yılKimseden borç istemedim şimdiye kdr, istemem de zaten.~☆
10 Yorumla
+1 yılVermem de istemem de kimseden herkes ayağına göre uzatsın yorganını
10 Yorumla
+1 yılBorç para isteyecek duruma sokmam kendimi minnet kötü bir şey
10 Yorumla
+1 yılHayatımda bir defa borç istedim. Bi paket sigara almak için. Onu da bi kaç saat sonra ödedim
10 Yorumla
+1 yıl'çok borç da veririm' demişin bana da üç beş bişi versen? 😂 (soruya da cevap olmuş oldu aynı zamanda, rahatlıkla borç isteyebildim)
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahahsbs bu ay eksilerdeyim maalesef 🤧
- +1 yıl
tüh bak sen herkese dağıt borçlara ama sıra bana gelince eksilerde ol ne tesadüf hahaha
Soran+1 yılKimseye de dağıtmadım önümü arkamı bilmeden harcadım sadece 😬🤧🥲 bir daha ki ay çıkarayım hesabınıza ajznsjnxx
- +1 yıl
oo hemen iban atayım
Soran+1 yılJsjjsjzjs😅😂
Ben hayatım boyunca hiç borç istemedim en zor anımda bile o zorluğu yaşamayı tercih ettim ve sanırım bu böyle de devam eder.
10 Yorumlaİstemem maddiyatima göre harcama yaparım haa çok acil bı durumsa ailemden ya da bankadan alırım öyle arkadaştan felan değil
00 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç kimseden borç para istemedim bu yaşıma kadar
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. İsteyebilirim ama istemem. Çok da borç vermekten yana değilim
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 453 cevap paylaştı. 10 yıllık dostlarım var onlardan isterim onlardan benden ister gerekmedikçe istemem
10 YorumlaKimseden borç para istemedim, isteyemem de zaten ama bir yakınım benden aldığı borcu ödemedi onu bile isteyemedim
10 Yorumlaİstemem, kendi paramı idare edip başka insanları da böyle bir konu için zora sokmamalıyım diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllarca esek gibi çalıştım Kimseden borç istemem istemedim Param yoksa evde otururum ama çok şükür hep param oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkese borç veririm ama bi tek kayinpederden borc alırım
10 Yorumla
+1 yılKimseden borç istemiyorum ama bana borç veren çok
Ben almıyorum00 YorumlaÇok zorda kalmadığım sürece kimseden 1 Lira borç istemem.
00 YorumlaHayır kolay kolay kimseden borç isteyemem çekinirim
00 YorumlaEvet sadece 1 kişi ile yüksek meblağ alıp veriyoruz.
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç istemedim. İhtiyacım olmadı ama istemem de
00 YorumlaYok hayır çok çok sıkışık bir durumda değilsem kolay kolay borç isteyemem
00 YorumlaBana da biraz halit lazım biraz ateslesene😅😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yılO bana kadar akxmskxns
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım