Kızlar sorum özellikle size bir kız arkadaşınız borç para istese verir misiniz

Kızlar sorum özellikle size bir kız arkadaşınız borç para istese verir misiniz

"Yahşı günde yar yahşıdır yaman günde yetiş gardaş."
<amp-img alt=""Yahşı günde yar yahşıdır yaman günde yetiş gardaş." Görseli" class="i-amphtml-layout-responsive i-amphtml-layout-size-defined i-amphtml-element i-amphtml-built i-amphtml-layout" height="336" i-amphtml-layout="responsive" layout="responsive" src="https://img--s1-onedio-com. cdn. ampproject. org/ii/AW/s/img-s1. onedio. com/id-6257f93d247ca9131ed6ba0e/rev-0/w-600/h-336/f-jpg/s-21fd8e7074b5c32f631a77974269ce3adac1a45b. jpg" srcset="https://img--s1-onedio-com. cdn. ampproject. org/ii/w680/s/img-s1. onedio. com/id-6257f93d247ca9131ed6ba0e/rev-0/w-600/h-336/f-jpg/s-21fd8e7074b5c32f631a77974269ce3adac1a45b. jpg 680w,

820w" width="600" i-amphtml-auto-lightbox-visited="" style="box-sizing: border-box; display: block; position: relative; color: rgb (66, 66, 66); font-family: Inter, "Open Sans", serif; overflow: hidden ! important;">
Artık vermiyorum kimseye borç para. Derdini çok çektim çünkü. Geri ödeyen olanlar oldu ama kaç yıl sonra misal benim 5 yıl önce verdiğim 2000 liranın değeri şu an ki 2000 lira ile aynı değil ki. Kimileri yokuş yapıyor filan zorla alıyorum artık. Kısacası vermiyorum çalışsın para lazımsa çok şeyse gitsin kredi çeksin.
ben erkeğe de kadına da vermem artık erkeğe verdik yıllar geçti vermedi kadına verdim hatta 50 TL daha fazla verdik işi varsa halletsin diye çalışan da bir kadın iş arkadaşımdi aylar geçti vermedi bundan sonra günahımı anca veririm
Cevap
13Cevap
Borç vereceğim kişiye göre değişir, çok yakınımsa, paramı geri alacağımdan eminsem, bütçem müsaitse veririm aksi taktirde dostluk ve arkadaşlık arasına para muhabbeti girmesinden hiç hoşlanmıyorum
Vereceğim 2-3 arkadaşım var.
Diğerlerine " yok " çekebilirim, muhtemelen.
Çok yakınım ise o da anca 3 4 kişiye veririm
Ben bir ara darda kalan bir abiye 200 lira verdim bundan 2 yıl önce adam şu gün vericem bugün vericem derken toz oldu gitti parada yalan oldu en yakın arkadaşın dışında kimseye para vermeyeceksin
Param yokki biri istesn
Kişisine göre değişir
Verecek cebim yok Şu an
borcuna sadık arkadaşlarıma veririm tabii
Borcunu ödücek kişilere veririm. Güvendiğim kişilere veririm
Daha bugün verdim durumum az çok olsa yine veririm sonuçta veren el alan elden üstündür
Hayır çünkü bende de yok dkxjjsjs
Güvenilir biriyse küçük bir miktar veririm
Kimin istediğine ve miiktarina bağlı
Para ne ola ki yeni mi bulundu
Evet daha geçen de verdim
Sevdiğim bir arkadaşımsa veririm, sorun değil.
Ailem ve kankam harici kimseye vermem
Kimin istediğine bağlı
Kişiye bağlı yakınımsa evet onun dışı hayır
Bi arkadaşıma veririm diğerlerine cıks
Bu devirde babama bile para vermem
Hangi arkadaşımın istediğine göre değişir
Tabiki
Ben babama bile borç vermem.
Kimin istediğine bağlı
hayır
Kimseye vermem
Veriyorum