Ablam ve babama borç para verdim. Yıllar geçti, ödemiyorlar. Hadi babam neyse, ablama ne oluyor anlamadım. 😂😂 Siz borç para verir misiniz ya da alır mısınız? 😉😉 #YağmurErtesiTazeToprakKokusu.. 😊❤
Ailemde senin benim param yoktur abim benim okul masraflarimin çoğunu karsilamistir benden tek kuruş bile istemedi ee babanin sana kim bilir ne kadar parası geçti hadi senden istesin bakalım parasını kendini satsan odeyemezsin borç isteyen olursa da veririm çok şükür dostum çok güvendiğim insan cok.
Her yaz çalışıyorum. Sen demişsin ki ablam zaten fazlasıyla verir. Allah (c. c.) sizi mutlu mesut etsin. Ben kötü durumda olduğum halde akrabalarımın her seferinde benden borç alıp marka giyinmesinden bahsetmiştim.
Para mı? ya güzel insan o nasıl bir sözdür onlar senin canın kanın böyle şeylerin söylenmemesi lazım onlara canımı feda ederim para ne ya ne Para dediğin gider çalışıp kazanırsın ama anlam ya da baban sana küs olsa ve hiç barismasalar o zaman ne yaparsın hiç düşündün mu? :(
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya babamı bir kenara bırakalım zaten. Her ne kadar kötü niyetle söylemesemde yanlış bir ifade kullandığımı farkındayım. Babam benim canımdır elbet. Söylediklerinde haklısın fakat ben kullanılmaktan bahsediyorum. Ne de olsa verir diye en iyi markalardan giyinilmesi çok kötü bir durum bence. 😞😒
Evet sende haklisin kendin harcamiyorsun ama ablan da para olmadığı halde senden borç alipta marka alıp giyinmesi ve geri odememesi bir nebze ayıp para yok ama borç aldığı para ile marka giyiniyor haksızlık tabiki ama hanı ne bileyim olsun ablan oda oda senin canın öyle şeyler dusunme onada görmezden gel sonuçta bir insan zorda kalırsa ilk el atacak kişi ailedir. Onun için kullanılmak gibi bir düşüncede olma ha eğer istemiyorsa bir daha istediğinin altında miktar ver :) Örnek 5 istedi ise sen 3 ver ya da 2 ver
şaka yaptığını belli eden emojilerde mi varmış :) hadi babam neyse derken o versin ama vermese de ne yapayım demek. Yani versin diye bekliyorsun demektir
Neden öyle diyorsunuz? Siz beni tanımıyorsunuz ki. Ben her yaz çalışarak alın terimlere biriktiriyorum o parayı. Rica etsem bana biraz para verir misin dediğimde vermiyor. Gidiyor en ünlü markaların elbisesini alıyor. O zaman kötü hissediyorum. Sorun ne para ne de kıskançlık.. sorun emek.
Ablan çok hoşuma gitti 😂😂 kardeşine madik atan abla candır.. Şaka yapıyorum be abisi alınma sende hemen , küçük olmanın kötü tarafları işte bu para sonuçta takma kafana 😉
Halısınız aslında ama hayallerimi ertelemek zorunda kaldım. Mesela motorsiklet ya da karavan alacaktım 20 yaşıma geldiğimde.. lisedeyken hem burs alıyordum. Hem yazın amelelik yapıyordum. Babamın verdiği paraları da biriktirdim. O bu şu derken 10 milyar param gitti. Elbette 10 milyar bulunmaz değil ama insanın içine oturuyor. Akraba da olsa onların zevki uğruna hayallerimi ertelemek zorunda kaldım. 😞
Arkadaşım senin de zamanını almak istemiyorum. Eğer sikiyorsam söyle lütfen. Ben her yaz çalışıyorum. Alın terimlere bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Ablama, akrabalarıma istediği için borç veriyorum. Sonra gidip ben para istediğimde salak gibi ortada kalıyorum. Hep marka giyiniyorlar. Resmen benim param ile hava atıyorlar. Sizinirimi bozan şey bu.. hem herkesin ablası iyi olacak diye bir şey yok ki.. 5-10 tl olsa neyse. Bende hatalı düşünüyor olabilirim ama insanın önemsenmemesi çok kötü bir durum. İnşAllah senin başına gelmez.
En İyi Cevaplar