Parayla ilgili düşünceleriniz neler? Parayı sever misiniz? Parayı düşününce ne hissediyorsunuz ne düşünüyorsunuz?
Yorumlarınız için teşekkürler 👉😀
Yorumlarınız için teşekkürler 👉😀
Para maalesef; kişilik demek, özgürlük demek. Cahile sıfat vermek demek. En aptalı bile zeki yapmak demek. Maalesef bizim gibi 3. dünya ülkelerinde kısaca bunlar demek para.
Hmm kızgın gibisin. Parayla ilgili tam olarak ne hissediyorsun?
Kızgın değilim, hayatın gerçek yüzü belki de kızgın gelmiş olabilir sana. Para ile ilgili zihnim de hep siyah ve beyaz renkleri hissediyorum
Hmm bu renkler senin için ne ifade ediyor?
Siyah her zaman paranın kötü yönünü; kirli tarafını gösterirken, beyaz tarafı ise gündelik suni mutluluklarımızın, para ile yapılan tüm aktiviteleri ifade ediyor.
Parayla ilgili tam olarak ne hissediyorsun? Bu renklerden para siyah yön mü daha ağır basar beyaz yönü mü?
Siyah taraf
Bu renkten memnun musun?
Kişisel ve özel konuların açık alan da konuşulmasını sevmiyorum. Yani çok detaya giremem buradan. Üzgünüm.
Paraya eşyaya bir gram önem vermem ama parasız da yaşanmıyor yiyip içmekten gezmekten keyif alıyorum bunlarda hep parayla oluyor evlenmek istediğim de karşı tarafın beklentisi hep maddi açıdan çünkü rahat bir yaşam istiyor haklılar bir şey diyemiyorum bu yüzden ne bileyim ekonomi yüzünden mi insanlar böyle oldu önceden de böylemiydi bilmiyorum ama para önemli yani
Para aşk demek sağlık demek mutluluk demek gelecek demek her türlü bku yedikten sonra affedilmek demek para demek yaptığın kötü şeylerin bile insanlar tarafından güzel anlatılması demek gariban kızı biri ile yatar... pu olur zengin kızı yatar yaramazlık yaptı olur
Ben, bugünkü şartlarda her kesimin çok iyi diyebileceği maaşla çalışıyorum. Üst düzey yönetici olarak. Ancak para mutluluk vermediği için istifa edeceğim. İşsiz ve parasız kalacağım bir süre ama olsundu.
Cevap
14Cevap
Para benim için hayatta kalmak demek o kadar... fazlasında gözüm yok
Para bir araç , amaç haline getirmemek lazım. Olmaması insanı bir çok açıdan kısıtlıyor ama hayatı yaşanmaz hale getirmez. Maddi açıdan rahat olmak mutluluğu kolaylaştırıyor.
hiçde sevmem parayı 😂 yersen 😂😂
Herşeyden önce güç bazen sağlıkta bile 2 adım önde oluyor para her şey
Nefret ederim. Harcamayı sevmem. Asla almam, gerekirse veririm.
Bu devir'de her şey'in anahtarı maalesef para olmuş. Ben yaptığım şeyleri bildiğim için, paranın açamayacağı bir kapı yoktur desem yalan söylemem...
Pek sevmem gün içinde çok sık muhattap olduğum için
Para Amaç değil araçtır
Geçim sağlamak için vasıta..
Para benim icin güç ve özgürlük demek
Güç ve özgürlük senin için ne demek biraz açar mısın?
Para benim için sadece araç
Harcamayı seviyorum
Çok şükür var da harcayabiliyorum gönlümce
Resimli kağıt
Anlamsiz
Bir araç
Bi araç
Para güç demektir
Pazar özgürlüktür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?