Diğer Para sizin için ne ifade ediyor ve önemi nedir? tavsiyeortağı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayallerinize ulaşmak için kaç paraya ihtiyacınız var ve paranın hayatınızdaki yeri nedir? Para sizin için ne ifade ediyor ve önemi nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
iştekuzukuzugeldim Takip Et Master Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Para ihtiyaçlarımızı ve onun ile alınabilecek isteklerimizi elde etmemizi sağlayan bir değişim aracıdır. Benim hayallerimde aslında dubleks, lüks, bahçeli bir evde yaşamak var. 1 0 Yorumla
chocolateXmilk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Temel ihtiyaçları karşılayacak kadar olsun yeter. Fazlasına gerek yok 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Parasız yaşıyorum 1 0 Yorumla
Cimcimce Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayallerime ulaşmam için yaklaşık 2 trilyon yeterli 😂 2 0 Yorumla
Melek_arslan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Mutlu ediyor. Parayi arac olarak kullaniyorum. Gezip, alisveris edip, eylenebilmek icin. 2 0 Yorumla
mutlulukçikolatası Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 406 cevap paylaştı. Yok gibi bişey umurumda değil 1 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. 100bin olaydı eyiydi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar