Yeni evliyiz birikim yapmak istiyoruz sicve altın mi alalım yoksa parayı bankaya mi atsak daha mantıklı araba almak istiyoruz
Altın al
Bankaya koy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni evliyiz birikim yapmak istiyoruz sicve altın mi alalım yoksa parayı bankaya mi atsak daha mantıklı araba almak istiyoruz
Para bankada erir gider parayı mevduata koymak bankaları daha çok zenginleştirir sizden aldıklarını kredi olarak verir daha çok kazanırlar, paranızı çeşitli yerlerde kullanır siz az kendilerini çok yüksek kazanç sağlarlar. O nedenle maaşınız yattı mı hiç hesapta tutmayın döviz, altın anlıyorsanız hisse senetlerinde ayrı ayrı bir yatırım sepeti yapıp değerlendirin arkadaşlar. Ben asla maaşımı günü geldiğinde hepsini çeker 1 TL bile bankalarda bırakmam gider o parama azda olsa yatırım yaparım...
Geçen sene bu ay kapalıçarşı dan 40 gram aldım ben, gramı 1160 olması lazım.
Bu mantığa göre 31.200 tl kârdayız. Bu hesaba göre paramı faize yatırsaydım asla 31.200 tl vermeyecekti. Hatta 46.400 tl ye faiz bile vermezlerdi. Altın her zaman mantıklı olandır.
Cevap
11Cevap
Altın al
Şimdi elinizdeki para ne kadar bu önemli bankanın faiz getirisi kaç elinizdeki paraya onu bilmek lazım eğer azsa altın daha karlı
net altın tlden bir s*kim olmaz elinizdeki bütün paraları altın yapın emin ol pişman olmazsınız
Altin her zaman Değeri daha fazladir ve artar
Altın uzun vadeli en güveniliri bence
Altın almanız daha doğru
Tl olarak duran her para zarar bu ekonomide
Bankadan gram altın al
Altın her zaman kazandırır bence
altın daha mantıklı
Altın
Altın al
Altın daha mantıklı
Şu an banka
Altın