Para & Ekonomi Bankadan altın hesabı açmak mı daha mantıklı? Kuyumcudan altın almak mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bankadan daha mı kârlı olur? Makas aralığı farkı en az hangi bankada? Bankadan Kuyumcudan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bankadan altın hesabı açmak mı daha mantıklı? Kuyumcudan altın almak mı? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle bankadan hesap açıp almak ama araştırıp hangisinin makas aralığı dar ise oradan almak lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence hangisidir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bayadır bakmıyorum ama en son tfx iyiydi sanırım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kuyumcudan diyorum. Bankalar dolar arttığında alım satımları bir süre durdurmuştu bana güven vermiyor. Alım satım arasıda kötü 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Bankadan daha mantıklı bence... 0 0 Yorumla
xmeralrockix Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İf you dont hold it you dont own it. Unutma bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle bankadan hesap açıp almak ama araştırıp hangisinin makas aralığı dar ise oradan almak lazım
Sence hangisidir?
Ben bayadır bakmıyorum ama en son tfx iyiydi sanırım
Kuyumcudan diyorum. Bankalar dolar arttığında alım satımları bir süre durdurmuştu bana güven vermiyor. Alım satım arasıda kötü
Bankadan daha mantıklı bence...
İf you dont hold it you dont own it. Unutma bunu
Bankadan