Para & Ekonomi 200 TL ile yılbaşında neler yapılır bir yerde kahve içmeye yetmez mi siz olsanız tek başına çıkar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gerçekten iğrenç bir hayat Güncellemeler+1 yıl Yorumlar içler acısı mandilana ye evde otur içiniz geçmiş 😃 200 TL ile yılbaşında neler yapılır bir yerde kahve içmeye yetmez mi siz olsanız tek başına çıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. bence bir şeyler alıp yiyebilirsiniz 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. 1-1,5 lt kola 35 tl Karışık lüks çerez 72 Tl 3 çikolatalı gofret 21tl Evde Tv izlerim. Şu an annemle bunu yapıyorum 😁 0 0 Yorumla
Elanurbyram Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bebek starbuckstan kahvemi alır boğazda gezerdim 0 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cips kola abur cuburu çekip twichte yayın dizi film izlenebilir 0 0 Yorumla
34murat90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yılbaşı için biraz geç oldu ama alkol içmiyorsan 200 tl yi güzel değerlendirebiliceğin önerim var mobilet diye uygulama var konser bileti veya tiyatro ilk akla gelen 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 200 lira 20 lira hükmünde ki artık. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 750 cevap paylaştı. Yeter ya 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 528 cevap paylaştı. Doğrudur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence bir şeyler alıp yiyebilirsiniz
1-1,5 lt kola 35 tl
Karışık lüks çerez 72 Tl
3 çikolatalı gofret 21tl
Evde Tv izlerim. Şu an annemle bunu yapıyorum 😁
Bebek starbuckstan kahvemi alır boğazda gezerdim
Cips kola abur cuburu çekip twichte yayın dizi film izlenebilir
Yılbaşı için biraz geç oldu ama alkol içmiyorsan 200 tl yi güzel değerlendirebiliceğin önerim var mobilet diye uygulama var konser bileti veya tiyatro ilk akla gelen
200 lira 20 lira hükmünde ki artık.
Nerde yaşadığına bagli
İçki harici idare eder merak etme
İğrenç derken bebeğim?
200 TL ama manevî değeri 20 TL gibi
4 bira alır içerim
Yeter ya
Doğrudur
Cikmam evde yatarim