Güncellemeler
+1 yıl
illa zamlar yağacak herkese değl mş
bizim her asgari ücret zammı döneminde aynı oranda artar. yani yüzde 50 artacak ve 2800 lira olacak. bakınız aidat diyorum. kira değl. İstanbul artık fena pahalnır gibi geliyor bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yuh gerçekten yuh
yapacak bir şey yok maalesef
ben apartman yöneticisiyim bizim apartmanda asansör jenaratör var ona rağmen aidatlar daire başı 450 lira
apartmanlar öyledir. bu site olduğu için, bir de kısmen yeni yapı filan. işte güvenlik cart curt derken böyle asgari ücret oranında en az yapıyor zammı
apartmanda 10 daire varsa sitede 50 daire var. masrafı eşit böl yine aynı benzer rakam çıkar. bence yönetici güvenlik ayağına cebe indiriyor paraları.
sitede 300 daire var. metrekare başına aidat artıyor. Ben 3bin ödeyecem mesela ama bir odası fazla olan 3500 bu böyle gidiyor.
bu yasal değil. herkes eşit öder. bence 3 5 daire toplaşın dava açın
öyle bir şey yok. Evi almadan önce onlarca site gezdim. hepsi böyle. siz nerde yaşıyorsunuz? site kuralları farklı oluyor
kızım yönetici poposundan adet koyamaz. muhtemelen yönetici alt katta oturuyor daha az vermek için çıkarmış. böyle bir şey yok. dava açın eşitlensin
hayır sitelerin hepsi böyle :ddd burada farklı sistem var. siz bilmiyorsunuz sadece. örneğin apartmanda ortak alan masrafları söz konusu ama burada iki havuz, hamamı, saunası, park alanı, araba sayı. güvenliği, özetle ekstra hizmetler va işin içinde. Bu yüzden kişi başı ya da oda sayı belirliyor aidatları. bazı sitelerde direkt kişi başı
aç yasayı incele böyle şöyle diyene kadar. tüm türkiyede yasalar aynıdır. neyse siz kabullenmişseniz yapacak bir şey yok. benim kiram kadar aidat kol gibi girecek kazan ver başkası yesin neyse iyi geceler. bu arada bahsettiğin şey tadilatta geçerli aidatta değil.
beyefendi onlarca site gezdim. biçok arkadaşm var sitede oturan. şehrin her yerinde durum ve sistem bu. kazıklanoyorsak da topluca kazıklanıyoruz.
5600 ovv shitt
yüzde kaç zam?
Yüzde 50 demedin mi ben takibini yapmadım kendi evimiz var ve aidat olayı yok ama sana üzüldüm bu nedir mk
ocak
işte ocak başı alacaklar
Şu an ne kadar
1900e yakın. 1870 ne öyle bir şey
3000 olur o zman
2800 küsürlerde bir şey olur yüzde 50si. Ki benim ev 1+1
1+ 1 farketmiyor aidatı bölüyprlar herkese o civarlarda olur nerde yaşıyorsun öyle aidatmı olur yaa biz 100 tl aidat veriyoruz
hayırrrrrr... metrekareye göre değişiyor o. Ben 3bin ödeyeveksem 2+1 en az 4 öder. Pendikteyim
Aidat diyoruz ortak kullanım alanları evin içi değil o ayrı
Ev kirası ne kadar
yahu neyin kavgasını ediyorsn 😂 böyle ödeniyor diyorum. metrekareye göre ödeniyor. hatta oda sayısına göre ödenecek aidat ücreti artıyor. maalesef böyle
kira ödemiyorum ama ödesem 20 bin en az
Iyi o zaman tek mi yaşıyorsun
tamam kızma yaa 2800 hazırla sen
yok bu boş :ddd ben ailemle kalyorm
2800 ver sende eve fayda dokunsun
anlamadım
Nesini anlamadın aidatı öde eve faydan dokunsun
sen galiba bir şeyleri tam anlamadın :d aidatı zaten biz ödeyecez
Hmm calışıyormsn
keyfi olarak evet. Freelance grafikerm
Keyfi olarakmı çalıyosun
aynn :d