AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çalışmıyorum kolay gelsin
Üniversitede bilgisayar işletmeniyim. (Memur) 21750 lira maaş alıyorum.
İnşallah bir gün çalışırım
Mesleğin var mı
Kpssye giricem :( Henüz yok yani.
Geçimini nasıl sağlıyorsun peki. Rahat mısın maddi açıdan
Aile evinde yaşıyorum. Evet parasal anlamda rahatım ama. Yani dışı seni içi bizi yakan durumu var.
Para var huzur yok diyosun. Ben de ikisi de yok
Ya evet para var Allah'a şükür. Her istediğimi alır ailem Allah başımdan eksik etmesin ama zor işte. Yani nasıl anlatsam bilemiyorum. En ufak tartışmada artık sana harçlık yok demeler, sonra babamın yaptığı ya da annemin yaptığı bir hatayı ben yaparsam ee parasını biz verdik biz yapabiliriz demeler. Yani bunu yaşayan anlar. Oturupta can sıkmaya da gerek yok şimdi çok konuştum ama yani her zaman para huzur getirmez işte. O yüzden en güzeli kendi işimizin olması. Bu arada senin iş neydi
Çok güzel noktaladın son da. Ofset sektöründeyim ben.
Peki nasıl bir meslek? Güzel mi? Memnun musunuz? Maaşı iyi mi
Eskiden güzeldi. Memur maaşının iki katını kazanırlardı. Yani atıyorum polis şu an 30 bin alıyosa biz ofsetçiler 60-70 alırdı.
Ama şimdi nerdeeee. Öldürdüler mesleği.
Yılbaşından sonra 1200 euro alcam 🤷♂️
Bu harçlık meselesinden dolayı şimdi onlarla konuşmuyorum
@hafsa13_ neden ki?
Memurlarda iki asgari ücret alıyor ya. Yani euro ile yatıyorsa zaten bence çok iyi. Euro koşuyor. Tutamıyoruz. Tabi ki Türkiye şartlarında artık hiç bir maaş geçinilecek gibi değil bana kalırsa ama işte yani kötünün iyisi diyelim. Bu arada Ofsetçi nasıl olunur
@hafsa13_ Yoksa sana da mı aynısını yaptılar
Çekirdekten yetişirsen olunur. Bir de okuldan bölümünü okursan. Ama bölümü bitirenler anlamıyo işten. Baya bildiğin öğrenmen gerek yani
Ya evet bizim de durumumuz iyi ama öğrenciyim her istediğimi yaptılar ama onlara bir kere saygısızlık yapsam neden harclık vereyime dönüşüyor ama vermek zorundalar bu dünyaya biz kendimiz gelmek istemedik onlar getirdi bizden de ölüme kadar sorumlular benim bir kazancım yok yani öğrenciyim hem çalışıp hem öğrencilik yapamam ailemin durumu çok iyi
@hafsa13_ Mantıklı bir serzeniş
İşte babamla bu yüzden konuşmuyorum ama konuşmadığım için de içim içimi yiyor üzülüyorum yani bu duruma
Babaya küsülmez ama. O da seni düşündüğünden öyle yapıyordur. Vardır bir bildiği de geç
@hafsa13_ Hafsa seni en iyi ben anlarım. Aynı dertten muzdaribim. O kadar kötü bir şey ki en ufak tartışmada ailenin sürekli sana '' Eee parasını sen mi verdin? Artık sana harçlık yok. Git nereden bulursan bul '' bu tarz konuşmaları o kadar sinir bozucu ki. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda dünyaya bir çocuk getiriyorsunuz bizim iznimiz olmadan bize her koşulda bakacaksınız tabi ki. Bir de hadi erkek çocuklarına söylesinlerde biz kız çocuklarına söylemeleri nedir yani? Gerçekten. Benimkilerinde durumu iyi ama artık her aldığımızın hesabını vermeyelim ya
Doğru zaten hep bir bildiği var ama ben de öfkeliyim bu duruma
Desenize bu işte yaş o zaman. Bize memurluk yolları gözüktü. Olamazsam bile çalışıcam yani. Gerekirse kasiyerlik. Gerekirse kalfalık.
Evet umarım bu durumdan kurtuluruz ben psikoloji öğrencisiyim hemen kariyerimin olmasını dört gözle beklemekteyim
Kasiyer olma. Marketin önünden bile geçme. Hepsi köle arıyor
@hafsa13_ Çok güzel bir bölüm. İş bulma imkanı da fazla. Ayrıca psikoloji öğrencisine psikolojik baskı da yapılmasın bir zahmet. Gerçekten ailelerimizin bu kafadan çıkması gerek.
Böyle de ailemiz köle arıyor. Yani çok da değişiklik olmaz gibi hayatımda. Tabi gönül ister memur olayım ama olmazsam da ne yapayım
Teşekkür ederimm inşallah en güzel kariyer de olursunuz ve bu durumdan da kurtulmak dileğiyle yine de aile çok önemli ya Allah başımızdan eksik etmesin
Ben psikolog birisiyle tanışmıştım. Bana sohbeti sonlandıralım mı sen benim mesleğimi bırakma sebebim olursun. Günahıma girme boş yere demişti 😁
@hafsa13_ Tabi ailelerimiz de çok önemli. En azından her ne kadar laf etselerde sayelerinde açta açıkta değiliz. Allah razı olsun. Ama umarım bir gün hepimiz istediğimiz yere gelir ve kendi paramızı kazanırız. İnşallah sizinde gönlünüzden geçen olsun. Nil Karaibrahimgil'in de şarkısında dediği gibi ''Kızlar! Güzel mi güzel bir kadın olduğunuzda, kendi atınız olsun. Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın. '' Bir gün bu şarkıyı gerçekleştireceğiz. İnanıyorum.
Çalışıyorum yan gelirle 50k üstü
Yan gelir nerden dayı
Borsa
Nasıl oluyo o söyle biz de yapak. Hiç mi zarar etmiyorsun
Olmaz mı 2 milyon zararım var simdi
Son düşüş mahvetti
Hangi borsa cinsi peki
Hangi borsa cinsi?
Hisse senedi
İşizim
Nerde yaşıyosun mesleğiniz var mı peki
Mesleğin bir önemi yok bnce
Önemi yok tabi de nasıl bir iş yaparsın bulacak olsan. Soruş maksadım o
Bilmiyorum ki çalışırlarken görmedim
Nasıl yani yaa. Beynimi yakma sabah sabah
Sosyolojik mevzunuyum çalışırken görmedim 🙈
Yiiaaa. Baştan öyle desene şapşik
Yyyoopiiiia
Sen hangi memleketin güvercinisin. Ne bayrağı o öyle
Filistin bayrağı 🇵🇸
Canımız ciğerimiz. Ben ölen çocuklara üzülüyorum. Filistine değil
Sen nerenin güvencinadası
Kıbrıs merkez. Akıllı olacak herkes
Kıpprısı görmüştüm
rüyamda
Niye gördün
Çok yıl önce gördüm arabanın direksiyonu tersti birde telle kaplı bir yer var diğer taraf zengin gibi 🤷🏼♀️
Aaaa daha önce geldin mi buraya sennn
Hayııırırrrırırırur
Diğer taraf zengin falan. Tel direksiyon falan dedin. Hepsi doğru yani
Biliyorum mobeseden baktım
Her şeyi de biliyon maşallah
www.instagram.com/.../?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng==
Bu neydi şimdi mdmdkkdh
Heheheh
Ekleşek mii
👩🏼💻 22 Kasım 2026 tarihünde ekleyebiliris
Neden o tarihte 🙄
Kanalize tarihi oradan sonra başlıyor
Ya dalga geçme 😁
Bilmiyorum kararsız kaldım
Bence kabul edersin 🤷♂️
İş arıyorum
İnşallah bulursun. Meslek nedir?
Sekreter yönetici asistanlığı
Gel burada yaşa dolu iş var sana. Havada kaparlar
Nerde
Kıbrıs kktc
Ooo çok uzak
Uçakla İstanbuldan binsen 1 saat be
Her gün uçağa mı bineyim 😂
burada yaşican işte cadı 😁. Hayrola terketmiceğin bir durum mu var
Tabiki koca ve çocuk var
Eneeeee Allah bağışlasın. Baştan öyle söylesene be
İşsizimm
Bi mesleğiniz var mı peki
Yokk
13 bin tl
Az değil mi reis
Ben söylemeyim sen cevap ver buna :) okula giden iki çocuğum var geçindirmem gereken ailem var zor evet , bu işe yeni girdim 1 ay oldu bakalım yıl başında ne kadar zam yaparlar bilmiyorum. Fakat fabrika işçilerinin çoğu böyle alıyor
Allah yardımcın olsun be kardeşim. Eklesene beni tanışalım
Eyvallah kardaşım sağolasın , Rabbim cümlemize yardım etsin.
Calismiyorum:(
Neden kuzi
hevesim yok hicbiseye çok çabuk sıkılıyorum
Oha rahatlığa bak