çok garip geliyo bana nedense bu durum. sonuçta belirlemek için toplanıyorlar ama rakam konuşulmuyor :D

çok garip geliyo bana nedense bu durum. sonuçta belirlemek için toplanıyorlar ama rakam konuşulmuyor :D

Bu Millet bizimle dalga geçen bu karakterlerin kapısında ne zaman sopayla beklerse o zaman ilk toplantı da karar çıkar.
Göz göre göre dalga geçen bu insandan bozma insanlar sadece bizlerle dalga geçiyorlar.
Rakamlar Konuşulmazmı? Konuşulmuştur tabi, şimdiden haber olup üzerinde tartışılmasın diye söylemiyorlardır. En son toplantıda, bak bu kadar toplandık bu kadar uğraştık, sonunda bu rakama ikna ettik diye oldu bittiyse getirilecek. Zaten senede 2 den bire düşürülmüş toplantı kararı, bir sene kafalar rahat kim ne derse desin havasına girilecek.
Bu arkadaşlar Toplanıp çay içiyorlar sonra dağılıyorlar şaka bi yana bunlar formalite icabı toplantılar şu an kimin ne maaş alacağı bariz çok belli maksat halk uyanmasın
Önce nabız yoklanıyor. Sonra nabza göre şerbet veriyorlar. Ne verirlerse versinler toplumu rahatlatacak bir rakam olmayacak. Yine eriyip gidecek enflasyon karşısında.
Cevap
29Cevap
Şu an hükümetin eli kolu bağlı mevcut enflasyon %38 en az %40 vermek zorunda gadası
Kaldı ki seçim var en az %50 vermesi gerekir eğer ki vermezse milletimizde gidip oy verirse demek ki bizim insana her şey müstehak demekten başka bir şey kalmaz
Toplantı hikaye
Bunların bir şey tespit ettiği falan yok. Onlar sadece emekçileri nasıl kandırırız derdindeler.
Ülkenin haline baksana her üç kişiden ikisi asgari ücretle çalışıyor. Üstelik asgari ücretlinin haftlık çalılma süresi 45 saat (Haftanın 6 günü günlük 7.5 saat) olmasına rağmen genelde haftalık 63-72 saat arasında çalıştırılıyor (Haftanın 6 günü, günlük 9-12 saat) ve herhangi bir ek mesai ücreti yansıtılmıyor. Oysa devlet memurları haftalık 40 saat bile çalılmadan bu ücretin üç katına yakınını alıyor. Ama memurlar maaşından hep şikyetçi kimse ülkenin emekçilerinin aldığı maaştan bahsetmiyor bile.
Bu antik Roma ve Mısır dönemlerindeki kölelikten bile daha kötü. Bu gidişata bir dur denmeli.
Asgari ücret tepit komisyonu
Abi nasılsın
havalarda yağmurlu
he ya bereketli didiyor bu yıl
iyi barajlar doluyor işte
çoluk çocuk nasıl
onlar da iyi
Toplantı bitmiştir arkadaşlar gelecek toplantıda görüşürüz😂
Adet yerini bulsun diye körler sağırlar birbirini ağırlar onların dertleri çakışan işçiler emekçler değil koltuk ve ağa babalarını düşünüyor larda
Komisyona gerek yok aslında. Az çok belli. Konu rakam olan bir toplantıda konuşulmayan tek şey toplantının konusu 😅
Toplantı zaten hikaye. Ortada gerçek bir işçi sendikası mı var da gerçek bir pazarlık yapılsın?
Bence sturbuks giden kişileri konusmuslardir hepsinin canı cehenneme
Çaylar içilmiş kısırlar yenilemiş ohh afiyet olsun futbol geyiği filan yapılmıştır bide
Ben en çok Hafize Gaye Erkan'a şasırdım onu gördükten sonra dedim bir şey çıkmayacak herhalde :'
Kapitalizm baska ne olacak. Bu toplantilar goz boyama
Toplantılara işçiler de katılıyormuş ilk defa bakalım onların ne gibi bir faydası olacak. Yoksa onlarıda mı masada uyutacaklar bekleyip göreceğiz.
Ücret belli bunlarda biz konuştuk toplandık diye göz boyamak için varlar.
Biz buna dostlar alışverişde görsün diyoruz. 1650-16900 arası olur
Rakam belli de o yüzden. Toplantı da tribünlere oynamak icin yapılıyor.
Rakamlar konuşulmuyorsa ne konuşuluyor bu toplantılarda ben anlamıyorum
jargon böyle. asgari creti mi bekliyon yoksa
Toplantı yapılıyor diye göstermek amaç. İçeriğe çok takılma yani.
Rakam belli çünkü. Sen orada pazarlık mı yapıldığını sanıyorsun? Tayyip Erdoğan kaç para derse o kadar olur. Bu da seçim öncesi son zam zaten. Bundan sonra doğru düzgün zam olmaz.
bu tür toplantılar hep böyle olur çay içerler sohbet ederler
Çay içmişlerdir, sohbet etmişlerdir, ülke gündemi konusmuslardı, yavvyapmışlardır bişiler
İnsanların kaderi çapulcuların elinde işte.
İş sahiplerini germek
İşçileri üzmek için !
İkramlardan yemek için
Yiyor içiyor gün geçiyor işte
çay muhabbeti yapıyorlar
Bellidir ztende ondan
Yemek yemeye toplanıyorlar herhalde ya
Para alıyorlar ya ondan
3. toplantıda açıklanır haftaya
rakamlar zaten belirlenmiştir
Asgari ücret 15.500 olacak çok bir şey beklemeyin
Azzz
Çay kahve içip dağılmışlar
Dostlar alışverişte görsün
Hepsinin çoluğu çocuğu diri diri yansın amin
Saçmalık
15'te bırakın şunu ya, daha da s*çmayın ağzımıza..
Makara sarmıştır
Mantık aramıyoruz artık bazı şeylerde 😅
saçmalık işte
Çay içiyorlar
Dimi kesinlikle 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?