Para & Ekonomi En sık kullandığınız banka hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ziraat Vakıfbank Yapıkredi Garanti Akbank Qnbfinans Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sık kullandığınız banka hangisi? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Finansbank 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Garanti işçi bankası genel olarak özel sektör garanti ile çalışır site de fazla kamu işçisi ve memur var onu anladık :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynenn valla xmmxmx Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Halk ve Akbank kullanıyorum diğerlerini kapattım. 0 0 Yorumla
Yanlız_Bir-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Garanti.. teb... iş bankası... yapi kredi... finansbank 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. İş Bankası niye yok 😃 0 0 Yorumla
Kristalizm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Benim banka Yok seçeneklerde Halkbank 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Garanti , ing , para çevirmek için odeo 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 627 cevap paylaştı. Yapı Kredi , Kuveyt Türk 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. ziraat tek hesap zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İs bankasi yok 0 4 Yorumla Luckmen72 +1 yıl Yazamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Luckmen72 niyeki Yorumla Luckmen72 +1 yıl Tkp atmam gerek Yorumla Luckmen72 +1 yıl Yda yine yazman şart Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Garanti 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı. Bir bank 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı. Ziraat bankası 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Yapıkredi. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 342 cevap paylaştı. YapıKredi 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 610 cevap paylaştı. 20 yıldır iş bankası 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapıkredi. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Bu aralar garanti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Finansbank
Garanti işçi bankası genel olarak özel sektör garanti ile çalışır site de fazla kamu işçisi ve memur var onu anladık :)
Aynenn valla xmmxmx
Halk ve Akbank kullanıyorum diğerlerini kapattım.
Garanti.. teb... iş bankası... yapi kredi... finansbank
En cok kullanan bankayi atlamiş işbank
Garanti finans kullanırım
İş Bankası niye yok 😃
Yapı kredi
Garanti
Akbank
Benim banka Yok seçeneklerde Halkbank
Garanti , ing , para çevirmek için odeo
Enpara. com bankadan güzeli :)
Ziraat Bankası..
Ziraat diyenlerin eli kümeste sanki