Para & Ekonomi Hangi bankayı daha çok kullanıyorsunuz? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vakıfbank Ziraat İş Akbank Npara Yapıkredi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi bankayı daha çok kullanıyorsunuz? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Seçeneklerde kesinlikle garanti olmalıydı :) Ben en ço kgaranti ve akbankasını kullanıyorum...#psychoparadıse 0 0 Yorumla
Normam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 55% 1 yıl En çok Garanti ve İş Bankasını kullanıyorum. Garanti maaş diğeri kişisel veya kredi kartı için. 0 0 Yorumla
tormenta Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl E-alışverişlerde pft yapan eniyi kartlardan acsess kartı çok kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seçeneklerde kesinlikle garanti olmalıydı :) Ben en ço kgaranti ve akbankasını kullanıyorum...
#psychoparadıse
En çok Garanti ve İş Bankasını kullanıyorum. Garanti maaş diğeri kişisel veya kredi kartı için.
E-alışverişlerde pft yapan eniyi kartlardan acsess kartı çok kullanıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!