• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Cimri erkekten ya da kızdan sevgili olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
68
Yapay Zekaya Sor
Cimri erkekten ya da kızdan sevgili olur mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olmaz ne uğraşcaksın yaa ben her zaman ilişkide cömertim karşımda ki de cömert olması gerekiyor sorumluluk alabilen biri olması gerekiyor erkekten yemeğinde asla sevmem ama cömert olmalı tutumlu olabilir ama yerine göre çok aşırısını asla sevmem bana harcamalı bende keza ona harcamalıyım bir yere gidiyorsak bir o öder bir ben öderim o ödetmese bile farklı bir şekilde mesela ben bir hediye alırım ona ya da daha farklı bir şey bana hediye almalı bende ona alırım böyle böyle bir ilişki olmalı yoksa diğer türlü hiç olmaz mesela eski sevgilim cimriydi sinemaya gittik gitmeden önce yemek yiyelim dedik ben yemem dedi benim hesabımı ödedi o zaman 50 lira falandı sinema pahalı diye bunun hesabını yapmıştı ve sinemayı da bana ödetmişti ondan sonra ondan bi bok olmayacağını anladım zaten bu hesaplara giren biriyle asla olmaz 🙅‍♀️ kim olursa kız erkek fark etmez not: hiç bir erkekten asla para yemedim her hesabı ona kitlemedim çalışmamama rağmen biri o yapıyorsa diğerini ben yapıyordum ona ödetmemek için çünkü hiç sevmem böyle şeyleri biri de ağzını açıp diyemez sen benden geçindin diye böyle bir şeyi kendime söyletmem aslaa

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

Biri yazmış Esra Çizmeci miymiş neymiş vs vs vs..
    Cimri erkek aştada cimri olurmuş vayy beeee ? Zeka ya bak..
    Her okuduğu yalan dolan kitaba bakıp o kitapta yazan herşeyi babanız gibi benimsiyormusunuz sizler?

O kitabı yazan kadın kim ""MÜSLÜMAN MI? "
    Türkiyenin EKONOİK DURMUNDAN HABERDAR MI?
    Lütfedip bir erkekle görüşüyorsunuz diye o erkek köpek olacak ve cebindeki son paraya kadar size PRENSES hayatı yaşaytacak diye bir şey bir yazılı biryerde?
    BU KAFA YANLIŞ KAFA ve bu kafayı yaşayan kadınlarla ciddi olunmaz , bağlanılmaz. Birlikte olduğu erkeğin düşünmeyen, ekonomik durumunu dengeli olarak değerlendirmeyen, değer vermeyen ve babasının parası gibi onu harcayan kadın namussuzz şer*efsizz bir kadındır , zamanı gelince erkeği bozuk para gibi görüp harcamasının bedelini öder bu ucuz insan.

Seven erkek cimri değildir diyerek , erkek tüm cüadanını sana boşaltmak zorunda gibi bir imaj yaratmaya çalışan soytarıların bulup bulacakları erkekler , her kadınla yatmak için etrafa bol para saçan sürekli parayla hava atan HIRSIZ ittt pislik erkekler olacaktır, bugünkü Türkiye şartlarına ekonomik davranmayacak (sizle rcimri diyorsunuz sanırm buna) olmayacak ama kadını bol bol aldatacak ve kandıracaktır. Hatta butür erkekler sizler gibi PARAYA tapan kadınları çok kolay aldattıkları kandırdıkları için çok fazl akadınla ilişki yaşayıp "BULAŞCI HASTALIKTA" taşıyor olacaklar.. yerlisi yabancısı her kadından bir bakteir mikrop onadan ona ondan ona bulacakatır :-) :-) :-) Sürekli eş değişltiren erkeği sevmeyen cüzdadnını ve PARASInı seven "özgürlük" diyerek he rgördüğü erkekle bol par aharcıyor diye yatan kadınlarda son zamanlarda
    HPV ( kadınlara özel AIDS'i ) yayılmasının nedeni belli artık , sürekli eş değiştirmek.

UYANIN artık ! uyuyanlar uyansın Türkiye ekonomik olarak batırılırken böyle bir ortamda düzgün iş yapmaya çalışan erkekler maddi finanasal ekonomik sıkıntılar çekerlerken ülkeyi soyanlar HIRSIZLAR , 3hafliler keyf içinde etrafa para saçıp yalan dolan masallarlar kadınları kandırıyorlar , 3-4 eş almanın derdindeler.. Sizlere cimri erkek diye normal kendi hayatını yaşayan ülkeyi soymayan erkekleri kötüleyenler ve bu konularda kitapl yazanlarda bu 3harflilerin maddi desteklediği insanlar olmalılar , bu ülkede çok büyük senaryolar dönüyor.. aile yapısını yıkmak çin kadın - erkek savaşı ve KUTUPLAŞMASI yaptırılmaya çalışılıyor. Bu amaçla kadınlara sürekli ZENGİ ERKEKLERİ sevin , normal olan erkek CİMRİDİR , pissss fakir propagandası yapılıyor.. etrafta dizilerde konular hep bu yönde.. dikkat edin uyanık olun. Türkiyeyi hem maddi hem manevi batırmay açalışıyorlar.. Kadın - ve - erkeğin arasını açmak için maddiyatı sevdirdiler , kadınlar artık sadeve PARAYA göre erkek seçsin istiyorlar.. Bunun sonu uçurumdur ve kadınların zengin erkeğin 3-4 metrsinden biri olmasıdır.

Bu yazdıklarımı anlamak içinde ZEKA beyin gerekiyor.. onun içinde FLORÜRSÜZ diş macunu ve FLÖRÜRSÜZ su içmek gerekiyor (Florür zehirdir zeka geriliği vs gibi arızalara neden oluyor, sodalara bile artık FLÖRÜR ekliyorlar.. konuyu araştırın!)

Neyse özetle cimri diye size karalanan aslında zengin olmayan , normal erkekler.. Normal erkekleri kötüleyenler Ülkeyi soyan hırsızlardır ve kadınlara bilinçaltı subliminal mesajlar vererek normal bir erkeğin ekonomik durumua pahalı gelecek aşırı hediyeler baş döndüren gereksiz pahalı hediyeler alıp akıllarını bulandırıyorlar (kadını parayla satın alıyorlar , aslında bu durum dolaylı fa*h, şeliktir). Bu propagandanın sonucunda kadınlar normal değil , ülkeyi soyup yolsuzluk yapıp zengin olmuş, çalmış HIRSIZ erkekleri "adam" sanıyorlar.. özet bu
    (Cimrilik konusu , bana kahve ısmarlamadı , beraber yemek yemedik konusundan öte bir konudur , ülkenin ekonomik durumuyla alakalı oyüzden böyle detaylı yazdım, )

1
    0 Yorumla
  • Definitive
    Definitive Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

Üzüm üzüme baka baka kararır ile davul bile dengi dengin çalar sözlerinden yola çıkarak çiftler uzun süre geçirmeyi becerirse zaten birbirine benzer ve geçinip giderler.

Şahsen ben cimri insana tahammül edemem, müsrifliği de sevmem ama cimrilik hiç çekilmez.

0
    0 Yorumla
  • göçebeherif
    göçebeherif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

ben hayır kurumu değilim, karşımdakinin de olmasını istemem. teklifi kim yapıyorsa hesabı o ödeyebilir. ama sevgili olma durumunda ortak olabilir kız ısmarlayabilir bunda bir problem yok

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

109

Cevap

88

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

Hayır olmaz tabi ki de. çünkü cimri erkek ayda kadın aynı zaman da bencil demektir.. yani tabi ki de.. her zaman para harcasın ya da her şeyi o alsın her şeyi ondan beklesin demiyorum. ama insan sevdiği kişiye karşı da cömert olmalıdır bence.. yani cimri olmamalı ya da para harcamaktan çekinmemelidir diye düşünüyorum tabi ki de her insanın kendi kararıdır yine de.. farklı düşünenler de çıkacaktır illa.. nasıl seviyorlarsa öyle davransınlar

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadının cimrisi olmaz kadın alıcıdır. Erkeğin cimrisiyle asla olmaz. Maddi manevi güçlü değildir bu erkekler kadının çalışmasını ister çalışmazsa sevmez. Ekonomiyi bahane eder. Size cimri olan çocuğuna da cimri olur bunun gebeliği var. Birde bu cimri erkekler daha hesap ödemekte bile kullanıldığını hissediyor ev mi geçirecek? Bu kişiler boşanmayı bile kafasına koymuş diyorlar ki nafaka ödememek için çalıştırıyorum karımı diyorlar. Emek veren erkek asla vazgeçmez uğraşır. Cimri erkek asla erkek adam değil asla

1
    0 Yorumla
  • CieloStellato
    CieloStellato Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 85%
    +1 yıl

Nihayetinde bu durum senin ilişkiden beklentine, karakterine ve ilişkideki sana da bağlı bir durum. Her zaman hayatımda değer verdiğim insanlara karşı destekleyici, yardımsever ve anlayışlı olsam da arkadaş ben ve ilişkideki ben arasında farklılıklar oluyor. İlişkide romantik, ekstra hassas birine dönüşüyorum ve birçok ince detaya dikkat edip partnerimin de dikkat etmesini bekliyorum bu sebeple de bencil, cimri vb. karakterdeki biriyle yürütemezdim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olursan da ayrılınca pişman olursun. Sana harcamayan başkasına harcayabilir. Çünkü yalnız kalamayacak, baktı ki karşıdaki bonkör değil o da elini cebine atacak ama sen cimriliğini sorun etmeyip hep öne atılır ödersen öyle alışıyor ayrılınca da başkasına harcadığını duyarsan pişman oluyorsun

1
    0 Yorumla
  • Oxinrad
    Oxinrad Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 85%
    +1 yıl

Bence olmaz, sadece sana karşı cimri olmasa bile etrafındaki insanlar, arkadaş grupları vs o kişiyi sevmez diye tahmin ediyorum. Kurunun yanında yaş da yanar.

1
    0 Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece yabancılara karşı cimri olmalı. Sevdiklerine cömert olmalı.

5
    0 Yorumla
  • Aylnyldz
    Aylnyldz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Esra Ezmeci'nin dediği gibi "cimri erkek sevgisini vermede de cimridir". 😅

5
    6 Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

O kadın kim ""MÜSLÜMAN MI? " Türkiyenin EKONOİK DURMUNDAN HABERDAR MI?
      Lütfedip bir erkekle görüşüyorsunuz diye o erkek köpek olacak ve cebindeki son paraya kadar size PRENSES hayatı yaşaytacak diye bir şey bir yazılı biryerde? BU KAFA YANLIŞ KAFA ve bu kafayı yaşayan kadınlarla ciddi olunmaz , bağlanılmaz ! Birlikt eolduğu erkeğin ekonomik durumunu dengeli olarak düşünmeyen değer vermeyen ve babasının parası gibi onu harcayan kadın namussuzz şer*efsizz bir kadındır , zamanı gelince erkeği bozuk para gibi görüp harcamasının bedelini öder bu ucuz insan.

Yorumla
    • Aylnyldz
      Aylnyldz
      +1 yıl

Lafı bir taraflarınızdan anlama konusunda ustasınız tebrikler 👏🏻

Yorumla
    • Aylnyldz
      Aylnyldz
      +1 yıl

Kendi hayatınızda namusunuzda ve şerefinizde sıkıntılı olduğunuz durumlar var sanırım içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz herkesin namusuna laf atarak

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Yeni tanıştığı bir erkeğin parasını babasının parası gibi görüp , erkek cimri olmayacak deyip onun emğiyle çalıp kazandığı parayı çatır çatır bana harcayacak diye düşünmek ve böyle yapmayanlara "cimri" pisss vs vs sıfatlar takmak evet namussuz şerefsizliktir.. ama nedense ailesinden ahlakı namusus şerefiiz eksik öğretilmiş tipler erkeklerin parasını yemeyi kendilerine hak görüp birde bunun etrafa yayıyorlar büyük bir meziyet gibi..
      Türkiye batarken , erkekler ekonomik sorunlarla uğraşırken kadınlara erkekler cimri vs vs tarzında propaganda yapanlar , gidip iş adamlarını zengin sosyetelerin METRESİ olun mesajı veriyorlar aslında kadınlara.. Normal erkekleri sevmeyin onlarla muhattap olmayın , zengin sosyete erkekleri seçin bilinçaltı mesajları veriyorlar.. Kendini bilmez sosyete bozması kadınlarda normal insanların hayatını yoketmek onlarıda sosyetelerin patronların metresi yapmak için saçma sapan öğütlerle kitaplar yazıp çalışmadan kazanmayı , hazıra konmayı , aikı sevgiyi zengin işadamlarında zenginlerde aramaya öğütülüyorlarki ülkede seven kalmasın herkes PARAYA tapsın.. güzel güzel..

Yorumla
    • Aylnyldz
      Aylnyldz
      +1 yıl

Öff az ötede kudurun ve şu anlama yetinizi biraz geliştirin

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Hayatında dünyayı insanları gözümüzün görüp görmediği herşeyi yaratan ALLAH'ın kutsal kitabı KURAN'ı bir kere bile okumamış tipler ,
      ne olduğu belirsiz kadınların kitaplarına harfiyen uyuyorlar :-) orada söylenenen göre erkeklere saçma sapan hareketler davranışlar yapıyorlar yargılıyorlar , kitabı yazanların kendi yamuk bakış açılarını kendi öz bakış açıları olarak benimseyip öyle davranıyorlar
      çünkü kendi kişlilikleri karakterleri beyinleri yok başkaları yönlendiriyor bu kadınları koyun gibi..
      İşte Türkiyenin sonu..

Yorumla
  • ayse156454
    ayse156454 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yerine göre harcanmalı yerine göre tutumlu olunmalı zor cimri birisi ile sevgili olmak yine de büyük konuşmak istemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Maviigunlerr
    Maviigunlerr Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz çünkü güzel vakit geçiremezsin. Ne gerek var der her şeye. Tabii müsriflik de iyi değil.

1
    0 Yorumla
  • Unfor_Güven
    Unfor_Güven Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

Paramız çokya harcayacak yer arıyoruz bizde, kusura bakın veya bakmayın bu dönemde paranın herşeyi ölçtüğünü görebiliyoruz dimi, cimrilikte bir yere kadar evet, kadınada yakışmıyor cimri olmak, bende paralı kadın istiyorum, haydi bakalım hodri meydan.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Maddi durumu yetersiz olabilir yeri gelir ben hesap öderim ama imkanı olduğu halde para bizden önemliyse parasıyla mutluluklar dileriz

1
    0 Yorumla
  • H-b_a
    H-b_a Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl

kız cimri olabilir ama bir erkek asla cimri olmamalı. Olamaz da cünkü hiç bir kadın cimri erkeği kabul etmez onun gözünde kalitesizdir

0
    0 Yorumla
  • KarlHeisenberg27
    KarlHeisenberg27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Abi ilişki yapacaksan zatem cimriliği her türlü bırakacaksın. İlişkilerde anayasa olsa ilk 4 maddeden biri olur bu.

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı.

"Cimri olmak" ile "tutumlu olmak" farklı şeylerdir, bunun ayrımı yaparak düşünürsek hayır cimri insanlara ilişki yürümez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Senin için fedakarlık yapmayan biri seni sevmiyordur, kimsenin parasında gözümüz yok biz de kazanıyoruz zaten ama bir şeylerini sürekli senden kıskanan sakınan biri ne kadar da itici gelir insana, böyle birini sevemem ben

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belki parası yoktur o ayrı ama parası olduğu halde cimri olan adamdan hayır gelmez. Ben öyle adamlar görüyorum ki adam akşama kadar çalışıyor üç kuruş para alıyor ama yinede eli bol karşıda ki insanı mutlu ediyor hediyeler alıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tanımadığım herkese cimriyimdir. Daha beni dk eli açık olmamı bekliyor ise beni nextlerse sevinirim... Ne üdüğü belirsiz birine para yedirceğime escort yer parayı hiç değilse alıcağım hizmeti bilirim.

0
    0 Yorumla
  • külbastı_
    külbastı_ Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Allah bile sevmezken cimrileri...

Cehennemin kapi bekcileri cimriler derken...

Biz kullar cimriiii uzak dursun mumkunseee

0
    0 Yorumla
  • amentes11
    amentes11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

cimriden arkadaş bile olmaz grup olarak plan yaparsınız o bozar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ay asla olmaz ya. Cimrlik berbat bir şey. Hep üçün beşin hesabını yaparak hayat mı geçer. Ve cimri insanın gönlü de cimri oluyor duygularını da göstermiyor, vermiyor. Sıkıntı yani

0
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Cimrilik insanda en sevmediğim huy bırak sevgiliyi arkadaş bile olamam

0
    0 Yorumla
  • _Beyza_13
    _Beyza_13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Olmaz eşte olmaz insanın kibiri olur ama cimri olmamalı kibirde iyi değil ama cimri hiç iyi değil

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl

Herkesin sevdiği insan tipi ve kişiliği farklı olabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • demircan89
    demircan89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

Yorumlara bakmaya geldim baktimki cogu herkes parayi tercih ediyo

0
    0 Yorumla
  • BerilEdit
    BerilEdit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

İyi ev bark sahibi olurlar yaşlanınca da artk evi barki yerler

0
    0 Yorumla
  • İsyankarkader
    İsyankarkader Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

Çimri erkekten sevgili olmaz erkek dedinmi cömert olacak sevgilisine kendisini feda edecek

0
    0 Yorumla
  • DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Olmaz. Fedakarlık yapamaz cimri bir insan. Sürekli huzursuzluk çıkar o ortamda

0
    0 Yorumla
  • esracimsit
    esracimsit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Sevdiklerine karşı cimrilik yapmıyorsa, fuzuli masraflardan kaçınıyorsa olur.

0
    0 Yorumla
  • Kalpdoktoru___
    Kalpdoktoru___ Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 94%
    +1 yıl

Olmaz mk yemege gidelim desen yok diyecek canını sıkacak ortama girilmez bence

0
    0 Yorumla
  • sosyopsikopatadam4
    sosyopsikopatadam4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Cimri erkekten veya kızdan, hiçbir şey olmaz. Sevgili dost arkadaş vs uzak durun.

0
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl

Kimsenin maddiyatıyla işim olmadığı için umursamam olurum yani

0
    0 Yorumla
  • Caspeɾ
    Caspeɾ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 64%
    +1 yıl

Beklenti icinde olmayin kendiniz alamiyormusunuz karsidan bekliyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

Cimri kızdan olur. Birimizin eli açık diğeri tutucu olsun.

0
    0 Yorumla
  • simlitavsan
    simlitavsan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

ayy asla Allah'ım nolur uzak tut onları benden kskgkd

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsanda bir kez olsun elini cebine atma girişimi olmalı. Kadınlarda bu pek yok. Kadınlar erkeklerden nefret ettiği için bizim kültürde ilişkiler de sağlıklı olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yabancılara karşı cimriyse sıkıntı olmazdı. Sevdiklerine cimri olmaması yeterli. :D kgjk

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Olur da uzun vadeli olmaz soğutur.. Alman usulü takilcam ya da 😅

0
    1 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Yediğin lokmaları bile sayar..

Yorumla
  • ozgurprofesor
    ozgurprofesor Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Cimrilik bir karakter yansımasıdır. Cimri insanlardan uzak durun...

1
    0 Yorumla
  • MertKayaci96
    MertKayaci96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili de olmaz eş te olmaz. Tutumlu desen anlarım. Ama cimri olmak işin başka bir boyutu.

1
    0 Yorumla
  • Kirazq
    Kirazq Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

Erkekler üstünde en çok emek harcadığı kadınları sever ve unutamaz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olur diyenlere sesleniyorum yaa..
    En son Evlendiğinizde Kaloriferler açmadığında anlarsınız olur mu olmaz mı diye

1
    0 Yorumla
  • akigolar1990
    akigolar1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Olur olur. Kızlar cimri para harcamayan adamları severler.

0
    0 Yorumla
  • biseksuel_erkek
    biseksuel_erkek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Cimri olan birisi ilerde çok büyük sıkıntılar çektirir, büyük dert olur, cimri olan sadece cimri olmaz, pekçok olumsuz yönü daha vardır. Kız ya da erkek fark etmeksizin olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cimriyim ve kimse birisini benim kadar sevip, kollamaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

En pintiler programını izledikten sonra Net Olmaz!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sevgisini göstermekte de cimri olur para da cimri olan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sanıyorum biraz kızın hayatına dair cömertlik olgunluk gerektiriyor ben severek yaparım

0
    0 Yorumla
  • gızlıuye55555
    gızlıuye55555 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

olmaz erkegin eli daima acık olmalı kadının kadın gibi hissedebilmesi icin ama kadında boyle bir erkege düsünüp hediyeler almalı

1
    0 Yorumla
  • fenerli35
    fenerli35 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Olunur ama her şey problem olur bu da çok sağlıklı bir ilişki olmaz

0
    0 Yorumla
  • jskahalsuskhapfo
    jskahalsuskhapfo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Aşırı ya da aşırı değil yine de aslaaa olmaz bir de ciddi düşünüyorsan ilerde sorunlar yaşarsınız aşırıya kaçabilir

0
    0 Yorumla
  • 31BakirKertenkele31
    31BakirKertenkele31 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    +1 yıl

Cimrilik kişiden kişiye değişir kendine para harcamayıp popon a4le silen adam tanıyorum manitasına en lüks restorantlarda yediriyor

0
    2 Yorumla
    • ebraristeben
      ebraristeben
      +1 yıl

kendine cimri olmak daha kötü bisey

Yorumla
    • 31BakirKertenkele31
      31BakirKertenkele31
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • aleynanıngünlüğü
    aleynanıngünlüğü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

En nefret ettiğim karakter cimtiliktir erkek ya da kız anında kaçarım aq

1
    0 Yorumla
  • Arelsavas
    Arelsavas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Eger pisikolojik sebeplerden kaynaklı cimriyse yardımcı olurum. Karekteri boyleyse olmam

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Cimri insandan hiçbir şey olmaz

1
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Cimrilik değilde tutumlu olmak lazım

1
    0 Yorumla
  • _MelisYıldız_
    _MelisYıldız_ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki hayır :)

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Sevmem öyle insanları, olmaz

0
    0 Yorumla
  • varolmamaliydim
    varolmamaliydim Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

her cimrinin bi savurgan alicisi vardir

0
    0 Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Cimri erkekten bir bok olmaz

0
    0 Yorumla
  • cannotflybee
    cannotflybee Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

valla ben canımı da paylaşsam yine olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Cimri erkekten ya da kızdan sevgili olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yay burcu kadın veya erkekten sevgili olur mu? 7 cevap verildi
Aşko erkek mi yoksa kezban kız mı daha itici? 51 cevap verildi
Erkek mi çok sevmeli kız mı? 7 cevap verildi
Çapkın erkekten sevgili olur mu? 17 cevap verildi
Kızlar erkeğe mi aşık olurlar yoksa ilgisine mi? 7 cevap verildi
Erkek ve kız tarafı ne alır? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨