Para & Ekonomi 14 bin TL maaş yaşamaya yeter mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dostlar 14 bin tl maaşım var aylık 10 bin tl borç oduyorum.Yaşayabilir miyim 14 bin TL maaş yaşamaya yeter mi? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. bence zor ama yeter 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. evli değilsen kira ödemiyorsan ailenin yanındaysa çokta sosyal biri değilsen yetebilir. 0 0 Yorumla
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nerede yaşıyorsun üstad. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kucuk sehirde Yorumla soslucerez +1 yıl Ev senin ise geçinirsin az çok ama nasıl bir harcama sistemin var bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ev benim Yorumla soslucerez +1 yıl Yaşarsın öyleyse. Sigara kullanıyorsan 1 Kg tekel tütünlerinden al 6 kutuda filtre buda seni 1.5 ay falan götürür. 3000 lira ilede bana göre kış mevsimi çok rahat geçinirsin diye düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Bilemem ya cok zor Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. 20k en az 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence zor ama yeter
evli değilsen kira ödemiyorsan ailenin yanındaysa çokta sosyal biri değilsen yetebilir.
Nerede yaşıyorsun üstad.
Kucuk sehirde
Ev senin ise geçinirsin az çok ama nasıl bir harcama sistemin var bilmiyorum.
Ev benim
Yaşarsın öyleyse. Sigara kullanıyorsan 1 Kg tekel tütünlerinden al 6 kutuda filtre buda seni 1.5 ay falan götürür. 3000 lira ilede bana göre kış mevsimi çok rahat geçinirsin diye düşünüyorum.
Bilemem ya cok zor
zorr
yetmeeeeeezz
Çok zor sanki
20k en az
Kanka sen öl. müşsün