Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Ben tr nin en büyük perakende şirketlerinden birinde calisiyordum.
Şu an kalibre olarak baya altında bir firma teklif verdi ama bu kadar açıkçası.. Hem prestijim düşecek hemde beklediğimden daha az bir ücret olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Günümüz şartlarına göre az hemde çok az gerçekten ticaret yapıyorum bahsettiğiniz rakamın epey üstünü kazanmama rağmen bazen zorlanıyorum
Yıllardır kurumsal firmalarda çalışan biri olarak bence kurumsal yapıda kal senin cvin ve geleceğin için daha parlak olur
Yani ücret ne çok az ne çok fazla idare edecek cinsten. İşsiz olmaktansa 14 bin TL iyi rakam
Açıkçası iş yeri çok fazla bana bir sey katabilecek bir yer değil.
Çalışan profili biraz varoş.
Esenyurt zaten.
İstanbul'u çok bilmem ama o zaman sana biseyler katabilecegine inandigin maaşı da daha iyi olabilecek bir yere başvur o zaman
Deneyimsiz bir başlangıç için İstanbul piyasası böyle genellikle.
Bıraktığın iş gibi bir iş bulabilirsen onu değerlendir. 14 bin iyi bir maaş değil.
Aşırı az, ama asgari değil. O açıdan bakmaya çalış. Ama yok ya az yine de
N ekadar olmalı en az?
Bi kadının aylık geliri
Bir kadının değil, şu an bir insanın en az aylık 25.000TL kazanabiliyor olması lazım. Bak dikkat edilecek nokta “en az” kısmı
En fazla?
Ucu var mı ki?
Siz ne kadar kazanıyorsunuz
O bende saklı üzgünüm. Açık profilde paylaşmak çok mantıklı daha doğrusu dürüst gelmiyor.
Sorduğun soruya xp yüzünden yorum atamıyorum ama motor mu o be ısınsın😂😂😂
Verdiği hissiyat öyle
Sıcaklık
Ah tamam o ayrı. Farklı anladım ben. Kendi kendine ısınıp hazır hale gelir gibi😂
kendi kendine ısınıp hazır hale geliyor bi de vajina içinde sürtünme kaşınma isteği
İlginç😂
yuksek ucret iste.. verirse kazanc yok degilse zaten duzenini bozmazsin
Asgari ücretten iyidir kira derdin yok ise tek yaşıyorsan geçinilebilir
Teksen eğer idare eder. Ben tek yaşıyorum ve aylık 45-50civarinda kazanıyorum baya birikim oluyor
Ne işiymiş o ya
@gamboçyalı aynen memnunum
nerede çalışıyorsun?
Büyükşehirlerde az ama şükretmek gerek.
Hangi ilde yaşadığına bağlı değişmekle beraber az
Evet az büyükşehir için
Güzel
Firmanızda kalın
iyi gayet
Yani kötünün iyisi bence
Orta.
Çok ama çok az