Gözüme uyku girmiyor çok net cevap verdim ama ödücek durumum olmadı uyuyamıyorum stresten ihtiyacım var kesin demi dedi kesin dedim bide
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana olan güveni sarsılır sadece
Borcunu gününde ödemeyemediğin için
Bir daha da sana borç vermez
Stres yapıcak kadar büyük bir meblağ değil.
Paran olunca ödersin
Sıkma canını boş ver
🥺 inşallah yüzüme vurmaz veya kötü davranmaz yeni adapte olduğum biri ve sınıf arkadaşım utanç duyuyorum Şu an
Utanacak bir durum yok
Söylersin
Ailem para gönderince hemen ödeyeceğim borcumu ailemin para göndermesini bekliyorum dersin.
İstersen sana yardımcı olabilirim bu konuda
Abla söyledim arkadaşıma dün bugün istiyor şimdi uyandım yine aynı derde başladım hayırlısı olsun çok teşekkür ederim yardımcı olmak istediğin için
Rica ederim.
Gizli olduğun için seni göremiyorum.
Nasıl olacak bu iş
Senin ulaşman lazım bana
Abla seni ekledim ama bana yardım et diye değil iyi bir insana denk gelmek çok zor sanırım burada o sebeple teşekkür ederim çok 🙏🏻❤️
Rica ederim 🙏❤
🫶
e neden yalan söyledinki bu sefer güvenini daha da sarstın. açıkça soyleseydinya odeyemicem diye... ne kadar oldu borcu alalı
1 hafta oldu
400 lirayı sorun edicek biri bu devirde harbi boştur sjsj
Asıl bu devirde lazım maalesef
Ya öyle de 400 lira paramı hmk sjsj
Evet
Borc alacagin kimsen yokmu şu foto video sat diyen denylar bı ziktirin gidin bıktım sizin gibiler yüzünden erkekten tiksindim
Bir kaç kişiye sordum ama yok dedi , ben arkadaşım ne der ondan çok utanıyorum
Keşke emin konusmasaydin belli ki kızda sıkışık
Ailem gönderecekti göndermediler kesin gönderirler diye düşündüm
İstersen sana yardımcı olabilirim diye yazan abla çok iyi birisi, ona ulaş gerçekten yardımcı olacağını biliyorum :)
IBAN yaz güncele birisi atar mutlaka. Ben bile, zor durumda kalma ama ailen bile atabilir bu onların da atamayacagi bir rakam değil
Eksi bakiyeni açtır uygulamaya gir şimdi sabaha hazır olur
Maalesef olmuyor denedim hepsini
O zaman mesaj yaz söyle bir de yalancı olma
Bu saatte ne desem boş
Sabah hemen mesaj at
Çok kötü düşünecek çok 😔🥺
Var mı aklında bi çözüm
Maalesef yok başka bir kaç kişiye sordum ama yok mecbur söyleyeceğim veremiyorum diye ama sınıf arkadaşım rencide eder diye korkuyorum utanıyorum daha doğrusu
neden ödeyeceğim dedin
De yarın ailemden alacaktım alamadım
Mecbur dicem ama çok utanıyorum gözüme uyku girmiyor
Bişey olmaz banada çok kez yaptılar bu durumu hatta hala vermeyen var
Ne düşündün
Daha da borç vermem yani bu
🥺 çok üzücü
Ya dediği günden 1 2 gün sonra verse sorun olmazdı bendekiler senin gibi değilki 1 yıldır vermiyorlar
Bende 1 aydan önce veremicem büyük ihtimalle işin kötü yanı kendim de dımdızlak kalcam, senin için çok üzüldüm inşallah öderler biran önce ben borç aldığıma bin pişman oldum Şu an para edecek birsey olsa elimde satip ödücem
Sendeki gibi 400 tl olsa güler geçerim 😊
Benim bütçeme göre 400 çok büyük bir rakam hele ki olmayınca 1 lira bile çok değerli inşallah en koşa sürede öderler çok üzüldüm
Sanmam ama ben senin adına daha çok üzüldüm bırcunu veremedi diye üzülen insan çok zor bulunur bu devirde helal olsun
Hayatımda 3. Defa borç aldım inan daha açlıktan olsem almam çok utanç verici oldu hiç aksatmadim 2 sefer ama bu çok kötü oldu çok
Sıkma canını bu kadar yaa arkadaşın anlar heralde halinden
İnşallah 🙏🏻
Ne için istemiştin borç
Yurt param eksikti
Esnek hesaptan çek
Hesabım yok vermiyorlar olmadı denedim yani
Çalışıyor musun
Hayır öğrenciyim
Kaç yaşındasın
21
Öğrenci işleri, kütüphane gibi bir yerde veya kurumsalda part olarak çalışmanı tavsiye ederim uzun vadede sıkışmak istemiyorsan, bugün bunu ödesem yarın yine aynı duruma düşebilirsin
İnan çok denedim ama okul ile aynı anda yürümüyor akşam öğretimiyim sabah fırında caslıtım bi süre sandviçi falan yapıyordum ama 6 da okula gidip bazen 11 de çıktığım oluyor sabah 5 de yurda yakın gidiyordum okulda uyuyordum resmen bide adam akıllı birsey vermiyorlar
Ancak kafelerin sabah vardiyaları, poğaçacılar veya giyim firmalarında haftada 2-3 gün part olarak çalışabilirsin, bölüm değecek bir şey mi
Endüstri mühendisliği okuyorum değer inşallah
Waikiki benzeri yerlere göz at istersen, haftada 3 gün falan çalışıp kötü almayan arkadaşlarım vardı, kaçıncı sınıf?
2 oldum , okula yakın avam yok ama bi bakacagim buna
Avm
Haftada kaç gün boşun var
Hic boş günüm yok her gün dolu Şu an
Kötü programmış, alttan da var mı
Antepteydim ilk depremden sonra il değiştirdim maalesef var
Söz vermek küfür etmicem benzemez
Haklısın inan çok haklısın
Öde.
Fotoğraf sat
Öyle bir karakterim olsa Şu an bu sıkıntıyı çekmezdim herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz
Neden borç aldın