Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamı savunanlar şaka mı?
Bu kadar pahalı olması çok saçma bu kadar vergi alınmaz ben içmiyorum bak ne içki ne sigara ama bu kadar vergi konulmaz 10 TL lik şeye içki sigara içenler bugün bıraksa ülke batar aq
Ya nesini savunuyorsun Ülke boka batmış insanlar bunalmış bi sigara yakıp stres azalttıklarını sanıyorken alamadıklarında n'olacak Nesini anlamak istemiyorsun Psikolojik veya başka bir şey sonuçta bağımlısın ve bir hobin olamıyor, yürüyüş bile yapsan para lazım ayrıca çoğu yerde yürüme alanı bile yok. Gerginlik tırmanınca nolcak. Sigarayı azaltmak da bir yol tabi. Gerçekleri görmek yerine millet bakkala markete saldırıyor gidiyor evde yalnızlıktan kurumuş karısına saldırıyor veya çocuğuna. Daha tahammülsüz oluyorlar. İnsanı gevşeten şeyler sigara alkol. Uyuşturucu olmasa da öyle işlev görüyor Şimdi neyi tartışıyoruz uzun uzun yazdırıyon. Bal gibi ortada olan bişi
Aklı başında insan kimseye saldirmaz en azından ben öyle düşünüyorum sigara öyle birsey ki mutlu olursun yakarsın üzerler yakarsin moralin bozulur yine ayni en azından ben kimseye saldirmiyorum kumar alkol kari kız olmayan insanlar sadece sigara içip stres azaltiyor onu da çok görmeyin lütfen
Akıl baş diyosun da sanırım sen bağımlı değilsin seni tanımıyorum ama ben bağımlı insanlardan bahsediyorum. Bağımlılık denilen şey şakaya gelmez. Sanki akıllı insan var akıllı insan en başta sigara içmez Kim ne içiyorsa içsin zaten karışmak bana düşmüyor. Zamları da ben yapmadığıma göre 🤷🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zamı savunanlar şaka mı?
Bu kadar pahalı olması çok saçma bu kadar vergi alınmaz ben içmiyorum bak ne içki ne sigara ama bu kadar vergi konulmaz 10 TL lik şeye içki sigara içenler bugün bıraksa ülke batar aq
Köle olduk zaten
Sigara içemiyolar diye oraya buraya saldırırlar artık
Sana saldirmazlar korkma
Olur korkmam
Esrar uyusturucu içmiyoruz en azından olumlu bakmayı deneyebilirsin
Sigarasızlıktan eli ayağı titreyip etrafa saldıranı çok gördüm
Bağımlılık bağımlılıktır sinir stres akıl bulanıklığı
Öyle insanlar var elbette psikolojik olarak da tetikliyor olabilir mi?
Ya nesini savunuyorsun
Ülke boka batmış insanlar bunalmış bi sigara yakıp stres azalttıklarını sanıyorken alamadıklarında n'olacak
Nesini anlamak istemiyorsun
Psikolojik veya başka bir şey sonuçta bağımlısın ve bir hobin olamıyor, yürüyüş bile yapsan para lazım ayrıca çoğu yerde yürüme alanı bile yok. Gerginlik tırmanınca nolcak. Sigarayı azaltmak da bir yol tabi.
Gerçekleri görmek yerine millet bakkala markete saldırıyor gidiyor evde yalnızlıktan kurumuş karısına saldırıyor veya çocuğuna. Daha tahammülsüz oluyorlar. İnsanı gevşeten şeyler sigara alkol. Uyuşturucu olmasa da öyle işlev görüyor
Şimdi neyi tartışıyoruz uzun uzun yazdırıyon. Bal gibi ortada olan bişi
Aklı başında insan kimseye saldirmaz en azından ben öyle düşünüyorum sigara öyle birsey ki mutlu olursun yakarsın üzerler yakarsin moralin bozulur yine ayni en azından ben kimseye saldirmiyorum kumar alkol kari kız olmayan insanlar sadece sigara içip stres azaltiyor onu da çok görmeyin lütfen
Akıl baş diyosun da sanırım sen bağımlı değilsin seni tanımıyorum ama ben bağımlı insanlardan bahsediyorum. Bağımlılık denilen şey şakaya gelmez. Sanki akıllı insan var akıllı insan en başta sigara içmez
Kim ne içiyorsa içsin zaten karışmak bana düşmüyor. Zamları da ben yapmadığıma göre 🤷🏻♀️
Ay yok paket halinde kullanmıyorum sanırım tek övüneceğim yer bu ahahah
Vay otlakci;))
Aynen devam.. Bırakmayı düşünmüyorum asla.. Sigara içen tek bir birey kalana kadar.. 😄
Bi karton sigarayı hak ettin
100 lira olsun içmeyin tek bir faydası yok zararı çok
Yeni yıl sonuna kadar 100 olacak bu işlerin dağıtımını yapan arkadaş var 2-3 oldu sana 5-10
Biz olmasak ülkenin hâli duman
Yatsinlar kalksinlar dua etsinler
tütün daha iyi ayrıca ucuz
O direk dişlerin irzina geciyor
sigarayla aynı bi farkı yok
Almayın sizde
Beni etkilemiyor
komple yasaklansa keşke
Tövbe de 😭
amin diyelim
Demeyelim
Gelsin biz burada Türk parasıyla bir paket sigaraya 650 TL ödüyoruz