Alir
Almaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zengin bir adam sırf parası var diye güzel olan pek çok kızla birlikte olabilir ama zengin bir kadın sırf parası var diye yakışıklı pek çok erkekle birlikte olamaz, olmaz. Yani bunu başta kadının kendisi kendine yakıştırmaz. Bir müddet sonra da o adam kadının karşısında ezilir bırakır gider.
Para günümüzdeki herkese satın alıyor, insanlar satılık olmuş. Para güzel bir şey, insanın kaliteli yaşamasını sağlar ama sırf para için sana gelen bir koca karaktersiz olur. Paran bitmese bile rahata alıştığı zaman sana karakterine göre davranacak. O bakımdan satın alınacak değil, evliliği hayat ortaklığı olarak gören birini bulmam lazım.
Para her kapıyı açıyor, açmaz diyen yalan söylüyordur
Para=herşey
Cevap
47Cevap
Evet para varsa kadınlar geliyor maalesef.. çünkü parasız erkeği kimse sevmez annesi bile sevmez.. bu yüzden de kadınların ilk baktığı şey para ve tip oluyor.
Para bı araçtır önce bunu kavramalı insanoğlu evlilik dediğimiz olay bir araç değildir önce insan neden evlenmeli ona karar vermeli daha sonra hayatına alacağı kişiyi her anlamda değerlendirmeli bı erkek adam olsun ayaklarının üstünde dursun diye evlendirilmez evlenince akkillanir düşüncesi tamamiyle ahmakliktir bir kadında bı eşi olsun bı hayat kursun ya da nebiliyim kendi bağımsızlığını kazanamamış kendi ozgurlugunu ele alamamış kadınlar sırf para için başka bı itin kahrını çekmek zorunda olmamalı eskilerin bı lafı vardı parası varsa tamam diyen kadınlar nefes alsın yeter diyen adamlara layıktır diye
İnsan neden evlenmek istediğine iyi karar vermeli bana biseyler katamayacak kadını ben hayatımda istemem sadece seks vazifesini yerine getirsin diye bı kadinla evlenmem seks ihtiyacımı karsilayabilecek paralı kadın çok bunca sene bu kadar eğitimi böylesi bı kadın için almadım sizde yapmayın hocam sonuç olarak para dediğimiz kağıt parcasi bir araçtır bunu iyi kavramalı para için sana gelen yarın birgün daha büyük bir Mevla'ya seni satar gider.
parali olsun ortalik rspusu olsun sorun degil diyosun
Hayır öyle demiyorum ben bunca sene böyle bı çevreye rağmen her hangi bir kadına kıza dokunmadiysam geleceğim olacak kadına yani evlenecegim kadına temiz kalmak için kaldım elbette karşımdaki insanida böyle olsun isterim parayla alakası yok ancak düzgün bı aileden gelmesini isterim oturmasıni kalkmasını konuşmasını bilmeyen kadınlarla uğraşamam para benim için hiç bir zaman 1. Sırada değildi ki öyle olsaydı hayallerimin peşinden gitmeyi değilde hayatımın peşinden gitmeyi seçerdim lise bitti astsubaylık kazandım gitsem şu an gayet güzel bı hayatım olabilirdi ama gitmedim onun yerine dil eğitimi alıp yurt dışına çıktım yurt dışında yapamadım geri geldim bu konu baya uzun. Şöyle anlatmaliyim belkide insan kendi hayatına alacağı insanı parasıyla değilde kültürüyle konuşmasıyla efendiligiyle yargılayıp almalı hayatina
Eski sevgilimin maddi durumu fazlasıyla iyiydi İstanbul'da bı kactane guzellik merkezi vardı ne bigun kazandığı parayı sordum ne evlerini ne arsalarını bu tip şeyler hiç bı zaman ilgimi çekmedi çünkü bana ait olmayan şeyler başkasının bu sevgilim dahi olsa parasından banane sonuç olarak anlaşamadık bitirdik kendisinin hâlâ bana karşı bı umudu olsada bende bitti her şey dediğin gibi biri olsaydım çoktan evlenmistim ama öncelik para değil huzur saygı sevgi bak bunlar daha önemli kavramlar
Evlilik ve koca... Biraz cümle düşüklüğü var sanki.. Koca ya da hanım olmadan evlilik olamayacağına göre, soru; " Para evlilik satın alır mı? " ya da " Para, koca satın alır mı? " şeklinde olmalıydı.
Allah'ta benim belamı 😊😋
O kocayı evliliyi satın alirsan paran bitince aşkıda biter para biti aşkbiti hesabı oyuzden alnmasa iyi parayla gelcek kocanın ammına koyarım.
Paranın satın alamayacağı tek şey ölümsüzlüktür
Parayla satılık insan çok haysiyeti satiliksa neden alınmasın ama o evlilik ve eş seninle değil paranla evlenmiş olur sen sadece bı araç görevi gorursun
satın alınan koca diye filmi vardı cüneyt arkın ve fatma giriğin
https://www.youtube.com/embed/QSG3ZzH_yu8Alınır tabi neden olmasın, Çok para ver her istediğini yapar. Sanki bir işte çalışıyor gibi olur. Patron sensin.
Alır ama satın aldıktan sonra adı Koca olmaz 😁
Genelde kadınlar zaten kendilerinden alt satude olan kişilere bakmazlar.
Filmi bile var "satın alınan koca" diye 😂 alır tabi 😂
Zengin karılar bana ulaşabilir 💵 🤑 💵 🤑 💵 🤑 😂😂
uyumlu erkek-kadın = para kısacası bu yani ne kadar birbirlerini sevse bile gizli kötülük para evliliğin uzunluğunu belirler
Allah kimseyi bir kadının parasını yiyecek kadar aciz duruma düşürmesin
maalesef günümüzde evlilikler bile maddiyat üzerine yapılıyor hele anadoluda mehir olayı var kilolarca altın istiyorlar erkekten
Parayla gelecek olan hiç gelmesin. Ölene dek bekâr kalmaya razıyım
Sağlık ve zaman hariç nerdeyse herşeyi satın alır.
Alır ama ücretli olduğu için, her fiyatını veren elinden alır
Sadece para için evlilik bence yanlış para gerekiyor ama uyuşmak gerek
Paraya köle olan biri varsa o olabilir en fazla
Almaz alamaz bir sürü kariyer sahibi kadın arkadaşım var çoğu bekar
Paralı kocalar evlilik satın alabilir. Paralı kadınlar da koca satın alabilir
Günümüzde daha çok erkekler paraları sayesinde sevgili ve eş sahibi oluyor ama
Alırsında o koca olmaz malını alıp kaçar bakakalırsın
parayla satın aldığın ya yarın seni satar ya da daha çok paraya başkasına satılır
Para herseyi satın alır
Gercek bir sevgi ve saglık hariç
bazen para her kapıyı açabiliyor ama bazı şeylerin yanında para ile beraberinde olması gerekenlerde var
merhaba bu zamanda bitcok kisinin derdi sadece para oldugu icin alina bilir diye duaunuyoru ama uzun surmez tabi paranin gucunu sevenler haric diye dusunuyorum...
Para varsa her şey olur çoğu mantık evliliği yapıyor
Beni satın alamazsın
Her türlü alır
Bu devirde paranın almayacağı hiç bir şey yok
para her kapıyı acar
Para her şeyi satın alır.
Bence almaz şahsen ben istemezdim
Alır
Herkes paranın kölesi olduğu için alınır.
Paran varsa ne yapçan kocayı. Kahır mı çekçen.
Az da zeka / albeni varsa belki
onursuz insan ise evet
Alır ama her şey sorunlu olur
2 milyon $ gidrim ben
Erkek varlıkta, kadın yoklukta belli olur.
Para her şeyi satın alabilir
Alır da nereye kadar sürer
Para karakterli insanları asla satın almaz
Zengin kadınlar yapar
Şimdiki gençler de paralı kadın ister olmuş
nereye kayboldun
Evet
Almaz
Size bir koca lazım
Alır kankaa
Almaz one oyle
Alir
Alırsın sen
Satın alır
Huzur olmaz
tabiki
Saçmalık değmez
Elbette alır
Sence bir kocanın fiyatı ne kadar kadının gözünde erkeğin fiyatı nadir
Ucuz erkek çok
Çok kütü bir durum erkeğin itibarı bitmiştir arada düzgün erkekte nasibini alıyor
Alır..
Alıyormuş demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?