Açlık sınırı ( 4 kişilik aile ) : 14.025 tl
Yoksulluk sınırı : 45.686 tk
Bekar bir kişinin aylık maliyeti : 18.239 tl

Açlık sınırı ( 4 kişilik aile ) : 14.025 tl
Yoksulluk sınırı : 45.686 tk
Bekar bir kişinin aylık maliyeti : 18.239 tl

maalesef ki üretici sayısı türkiyede az hazıra iyi alıştırdılar insanları üretim olmayan sürekli tüketim olan bir ülkenin hazin sonudur. Son gunnlerde gündemde düşmeyen haberlere baktığımızda bunu gözler önüne seriyor insanlar kolay yoldan para kazanmak için her türlü haksızlığı yapıyor. Ülkemizde maalesef bir denge politikası yok eşitsizlik mi dersiniz kötü yönetim mi dersiniz ne derseniz deyin kimse işini doğru düzgün yapmıyor.
Dışa bağlı birnülleyiz maalesef ekonominin kötu olmasınin ana sebebi bu maalesef ayni zamamda yüksek enflasyon körüğü
Bu bir bahane olamaz. Türk parasını faize yatırırsan. Herkes parasını faize yatırıyor helal haram düşünmeyenler yatırıyor. Bu sefer piyasa duruyor. Serebest piyasa insanları zora sokuyor. Bu tamamen yanlış yönetim şeklinden oluyor. Normal esnafa çok yükleniyor pandemide aynı şeyler yapıldı hep esnafa yükleniyor ama zenginden vergi almıyor herkes vergi kaçırıyor güçleri küçük esnafa yetiyor böyle adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz
Ülkenin başı dertten götü s*kten kurtulmuyor ki arkadaş. Her gün bir önceki gün arar hallere geldik artık. İnsan geçmişini özler mi ya? Eskiden daha mutluyduk deyip o günleri arıyorsak ters giden bir şeyler muhakkak vardır. Bakalım bu tünelin sonu nere çıkacak. Kemal Sunal’ın repliğini yaşamamamız dileğiyle
Platon, yaklaşık 2300 yıl önce şöyle demişti: “Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar, demokrasi despotluğa dönüşür.”
Artık burdan yapacaniz cikarimla asgari ucrete ulaşın.
Allah durumu olmayan insanlara yardım etsin inşallah dışarda kalanlara zor durumda olanlara hasta olanlara yar ve yardımcısı olsun para birimin yükselmesi ilerliyen zamanlarda Allahın izniyle daha iyi olucak 🙏
Cevap
9Cevap
Benim değişiyor güne göre.. ama zaten fakir çoğu kişi
Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak belli her zaman zam geliyor her şeye
Sogan ekmek salca ekmek yeriz diye atip tutanlar dusunsun benim tuzum kuru umrum bile olmaz
Artık bir cumhuriyet altını bile etmiyor asgari ücret. Kalkıp... neyse 😁
Çok olmuş ya. Asgari ücrete zam gelince, her şeye gene zam gelir, yükselir gene her şey 🤦
İç savaş şart ya. İyice b. ka sarsın tam olsun. Haksız kazanç sağlayanlar yağmalansın falan. Güzel olur
ln ben bekarım ayda 60bin küsür gidiyor ben fazlasını diyorum ama çok daha fazla harcanıyor artık
bugün 700 lira harcadım
Ney aldın
@_-_-Selçuk-_-_ deterjan tuvalet kağıdı çekirdek kabartma tozu vanilya şeker ekmek
Paranın hiçbir değeri kalmamış bu kadar ürüne 700 lira fazla ama İşte ne yaparsın
deterjan ve tuvalet kağıdı dahil 700 lira
Acliktan oluyorum ben
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Günlük 300-400 tl oluyor
Ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler
Mustafa Kemal Atatürkün kurduğu bu cumhuriyeti maalesef hırsız bir rejim yönetiyor fakat halk kendi istedi bunu buna mahkumuz.
Burdaki bekar şahsiyetin evi var herhalde dimi
4 kişilik aileninde kendi çiftliği var sanırım. Çözüyorum bu verileri anlamaya başladım bak
Son dakika:
Açlık sınırı 1 milyon lira ya yükseldi
Hak ettiler beter olsunlar
Olsun soğan ekmek yesinler
İyi oldu, elleme
200 TL
Kiracıları hiçten sayıyor bu devlet millet aç aç.
çok masraflıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?