Selamlar. Eski bir şarkı dilime dolandı nedense. Oradan yola çıkarak soruyorum; parasız saadet olur mu? 😋 Keyifli günler..

Selamlar. Eski bir şarkı dilime dolandı nedense. Oradan yola çıkarak soruyorum; parasız saadet olur mu? 😋 Keyifli günler..
Akıl ve yürek varsa bir şekilde olur bence mutluluk ve huzur. Sıfır para arasalar dilenci bile sıfır parasız değil. Milyarderlere gidip bakalım bir çoğu mutsuz, hayata bağlı değiller. İnsana aklıyla, yüreğiyle esasen çabasıyla ve mücadele ederek iyi bir yere gelebileceği kadar para yeter aslında gerçekten. Ben inanıyorum kesinlikle olabilir..🍀
Daha iyisindir dilerim 🌸🦋😊
Sen gercekten baskasin
Düne göre şu an biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim 😊🌹
Çok sevindim bir haftaya kalmaz toparlarsın dilerim kendine iyi bakk 💐💚🍵🥝😃
Bolca kivi ye c vitamini muazzam 😊
:D Yiyorum mevva sebze bol bol, teşekkür ederim 🖤
Günümüz için bence para olmadan sadece sağlık ölüme çaresi yok, onun dışında herşeye çaresi bir şekilde oluyor, maddi varlık olmadan da insanlar saadetli ve mutlu olabilirler. Kişisel gelişim, anlamlı ilişkiler, yardımlaşma, iç huzur ve başkalarına karşı sevgi gibi faktörler saadetin anahtarları olabilir. Bu nedenle, saadetin sadece maddi varlıklarla sınırlı olmadığını anlamak ve kişisel gelişimimize, ilişkilerimize ve iç dünyamıza odaklanmak önemlidir.
Maddi zenginlik olmadan da insanlar derin ve anlamlı ilişkiler kurabilir, hobileriyle mutlu olabilir, toplumlarına katkıda bulunabilir ve anlamlı bir yaşam sürebilirler. Bunun yanı sıra, maddi zorluklar içinde yaşayan birçok insanın da mutlu ve tatmin olmuş bir yaşam sürdüğü görülebilir. 🌋
Eskiden bir yorgan iki halı ile evlenirlermiş
Şimdi ful eşya evde huzur yok para var huzur Yok en güzel yemekler yenir huzur Yok oysa para güçtür bu gücü açıyor ancak insanı ne yazıkki adam etmiyor
Ben Fakir biriyim öyle evim vs yok bu kadar
Olmuyor maaleef.. para yoksa hiç bir şeyin önemi yok bu dünyada ve ülkede.. yani çoğu insan bu şekilde düşünüyor.. para her kapıyı açmaz derler.. ama açıyor bazen 😂 $$$
Keyifli günler.. ✨✌️
Cevap
43Cevap
Parasız tabi ki olmaz ama parayı hayatınızın merkezine koyduğunuzda da sizi bir yere kadar memnun eder.
Neyi ne şekilde kullandığınıza bağlı olarak değişir.
Para önemli bir madde doğru ama ondan daha degerli olan şeylerde var unutmamak lazım.
Öğrenciyken param yokken çok mutluydum. Şimdi çok şükür evim var arabam var kenarda paramda var maaşımda var ama mutluluk sıfır. Demekki parasız saadet oluyormuş diyorum. Paraylada olur elbet ama saadet için tek kriter para değil bence.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur lafı zenginlerin fakirler şükretsin diye ortaya attıkları bir iddia sadece. Parasız saadet de olmaz, hayat da olmaz. Para her şey değildir ama çok şeydir.
sanirim son nokta icin yeterlidir
Çevrem de ne kadar para ile saadet arayan olduysa hepsinin sonu kötü bitti, aynı şekilde parasız ama mutlu olan çiftleride çok fazla tanıdım, para her insana lazım tabi ki ama aşk için saadet için bir unsur değil her insan için para bir zorunluluktur, nasıl ki bazı sağlık problemlerini para ile tedavisini satın alamıyorsak duyguları da parayla satın alamazsınız.
Zannederim bir çoğumuz parasız pulsuz büyüdük. Ama eskilerde kaldı o.
Şimdilerde ahlakından çok parasının hacmine bakılıyor insanların. Hal böyle olunca samanlık falan hak getire.
O. L. M. A. Z
Gerçekler acıdır, parayla mutluluk olmaz diyenler genelde kendisini kandırmaya uğraşan, istese de para sahibi olacak bir yol bulamayan kişilerdir.
Olur. Mutluluk sanılanın aksine lüks bir hayatta değil, mütevazi bi yaşamda gizli. Sadece görmeyi bilmek lazım.
Parasız saadet olmaz ama bu devirde anlaşabilen 2 insan çalıştığı sürece paraya öyle çok ihtiyacı olmaz zaten diye düşünüyorum.
Aslında olur. Para saadet getirmez, saadet getirme fırsatını getirir lakin saadete erermiyiz o meçhul.
Sıfır parasız olmaz. Biraz olmalı iki tarafında huzuru için kimseye muhtaç olmadan yaşamalı.
Saadete sormak lazım😅😅😅
Bu soruya en doğru vevabı o verecektir...
Eskidenmiş parasız saadet, günümüzde para mutluluğu satın alabiliyor.
Önceden olsa olur derdim ama şu an aynı düşünmüyorum 😬
Parasız olmuyor ama paraylada olmuyor. Mutluluk paraya endeksli değil demekki
Parasız sadet olur Allah isterse her kapıyı açar temiz sevgi gerçek sevgi allahın adıdır
parayla alakası yok sadet varsa parayla daha güzel oluyor yoksa bi numarası yok paranın
Para var ya o parasız hiç bir şey olmuyor
Para şart kimse ne prim kassın ne de kendini kandırdın
Para demeyelim de erkek ekonomiyi çözecek muhtaç olmayacak etmeyecek kadar erkekli olmalı
para olayı bugün çok yarın az onu kimse bilemez
Kim nederse desin parasız adım atamazsın artık. O çok eskilerde kaldı
şu an param olsaydı tüm ama tüm sıkıntılarım cozulurdu önce sağlık sonra para inş
Ben çok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış.
Para ile olmaz orası kesin de. Hiç parasız da olmaz tartışmalar kavgalara zemin hazırlayabilir orta gelirli olmak iyidir.
Parayla olmuyor ama parasız da olmuyor 🤣
ashh çok teşekkürler sayın profesör 🤣
🧐 tabi ki her zaman bilgilerimi paylaşırım seninle 🤣
Bilmez miyim ben de ben de 😂😂
Olmuyo fahriye
Tamam Nejla
Bu ülkede baya zor. Para her şey değil ama maalesef artık çoğu şey.
bir zamana kadar oluyor da sonra işler değişiyor maalesef
Her ne kadar olur parası saadet olmaz gibi gelse de bence parasız da saadet olur. Parası olan insanların bazılarının ne kadar mutsuz ve aile ilişkilerinin kötü olduğu haberlerde duyuyoruz.
Onu Saadet bilir.
Anca Saadet olur, bir Banu bir Merve olmaz.
Maalesef para da lazım
Hayır olmuyor kimse bos yapmasın fakirler
Parasız hicbisi olmaz net
Olur diyenleri polyanna neyse ihlal yemiyim
Sıfır para ile saadet olmaz
Olmaz olmaz olamaz
olur ama herkes başaramaz
Olur tabi birlikde caba gosterirsen
Olmaz para sart
Olmuyor. Kendini kandırmasın kimse.
Olur ama zahmetli olur
İmkansız gibi bir şey.