Paraya ihtiyacım var yakında da çok sıkışacam napabilirim 🥺 kredi cekiyim desem şartlar tutmuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
burada sana gelecek çözüm önerileri belli finansal köle yapmaya çalışırlar seni çevrenden bilgi almaya bak
M.. l m... l konuşanlar oluyor ya
Kısa sürede bi anda ele öyle para geçmiyor maalesef benim de diyebileceğim pek bir şey yok ki olsaydı kendim denerdim maksimum diyebileceğim bi işte deneyimin varsa işe gir biriktir diyebilirim. Dediğim gibi bu tarz sorulara burdan cevap bulmak zor.
Bir süre calisiyim dedim günlük 200 TL'ye her işi yaptırıyorlar afedersin köle oluyorsun
Asgari ücretin yarısı bile etmiyor günlük 200 lira bulabilirsen daha düzenli daha iyi bir iş bul hiç değilse kazancın daha yüksek olur
Aynen ama bulamıyorum işte ve napacam bilmiyorum yakında düğünüm var çok ihtiyacım olacak çok sıkışacam ve napacam bilmiyorum
Birilerindem borç alman mümkün mü hiç değilse düğüne kadar elinde olur daha sonrasında işe başlayınca ödersin
Öyle borç edeceğim pek kimse yok ayrıca istemeye utanıyorum çekiniyorum o yüzden burdan fikir almak istedim ama saçma sapan konuşanlar oluyor
Eğer photoshop biliyorsan tasarım işi yapabilirsin sıkı çalışmayla biriktirirsin paranı
İyi fikir pek bilmiyorum ama öğrenirim ve o işi nasıl bulurum
İnternette bir sürü freelance iş platformları var araştır bi bakın istersen ufak tefek logo tasarımları pek de zor şeyler değil yapabileceğine inanıyorum ben senin
Logo yaparım hatta çok güzel yaparim
Bi logo başına 350-400 lira alsan mis gibi iş işte sana daha ne istiyorsun. d
Haklısın da peki müşteriyi nerden bulabilirim
Çok fazla fikrim yok dediğim gibi freelance platformlarını biraz araştır hangisi daha iyidir çalışma prensibi nedir ona göre bir şeyler bulursun
Akıllanıp bir dahaki sefere ayağını yorganına göre uzatıcan
Ya kardeşim düğünüm var birdaha evlenmicem
Dugunun varsa kocandan iste?
Düğünüme daha var
Yakın çevrenden yardım iste eğer kisa vadede çalışarak ödeyemeyeceğin bir meblaysa
Tiktokta show daha cesursan onlyfans
Yuh yok artık tiktok kullanmam bile
İleride de kızına aynı öneriyi verirler dayı
@littlelilium burada bu soru sorulmaz Sorulursa art niyet ararım kardeşş
Siteyi ilk defa kullaniyodur? Veya o açidan da düşünmemiş olabilir
Amca bakarsın kızında şu an bir yerlerde birşeyler soruyordur ben art niyetle sormadim ama kim bilir belki o art niyetle soruyordur
Kızım yok ama bir çok kişiye burs veriyorum Aklı başında kimse bu tür soru sormaz Para kazanmak istiyorsan çalış garsonluk yap bimde kasiyerlik yap Çalışmak ayıp değil dilenmek ayıp
Kendine gel ben burada kimden para istedim ağzını topla, senin gibi insanın halinden anlamayan birinin öğrencilere verecegi burstanda hayır gelmez evet belki kızın yoktur ama bacın vardir kuzenin vardır halam teyzen vardır sen önce kendini sorgula. Ayrıca iş bulsam çalışırım ben bu yaşa kadar kendi emegimle geldim ben babasız yaşadım yıllardır çok şükür kötü yola da girmedim namusumla şerefimle bugünlere geldim. Senin gibilerine ağız egmem asla açlıktan ölsem dilenmem kimseden tek kuruş istemem umarım anlatabilmisimdir
Abla bence bu sitedeki kişileri özellikle takma zaten, buradaki kişilerin olayları hep -çarpıtma- gibi özellikleri var ama aynı zamanda çoğu kişi bu siteyi biraz degisik bir sekilde kullanıyor o yüzden adamin düşünce şeklini algılayabiliyorum yine de hoş değil dedigi tabi ki. De neyse bu sitedeki çoğu kisiyi takma sen kendini biliyorsun zaten
Ya düzgün konuşsun tanımadığı insanlar hakkında böyle boş boş yorum yapmasın bilgisi yoksa sussun
Yani haklisin zaten
ücreti mukabilinde şeyler
Ne gibi
sen neler yapabiliyorsan
Ailenle paylas durumu
Ailem biliyor zaten ama onlarda bir şey yapamıyor
Şart tutsa bile kredi olmaz
Neden ki
Gelirin yok
Faizler çok yüksek
Doğru haklısın 🥺
Cami önüne mendil aç
Sen yaptın herhalde
Çalış, kafana da takma
İş bulamıyorum olan işlerde köle gibi çalıştırıp az veriyorlar
Ne mezunusun ki, ya da ne işler yaparsın?
Üni terk bilgisayar programcılığı okuyordum sozlendim diye okulu bıraktım ilkbahara kadar düğünüm var
E süper, bi’ freelance iş falan baksana evden
Nasıl bulacam
Nisanlindan iste bizim dolandiricilarimiz varr🤣
Eğer güzelsen çok çabuk bulabilirsin
Nişanlına söyle versin hayatında ise o yardım etmeli
Kısa sürede para getirecek bı iş bul
Ek iş yap
Nasıl mesela
Günlük iş yapabilirsin
Günlük bir işte çalıştım ama az veriyordu diye çıktim
Ne kadar lazım
Çok yüksek meblağ mı
Evet 20 30 bin
ailene basvurabilirsin
çalışsana
Çalışmayı denesen
Çalıştım ama afedersin köle gibi çalıştırıp günlük 200 TL veriyorlar yovmiye hesabı yani
Sana bir teklifte bulunacam özelden ulaşır mısın para konusunda
Sakkın saçma sapan teklifler geçmesin kafandan
Ne kadar tam
20 30 bin
Bulursun
Zor
Zor ama imkansız değil
İnşallah abi ne diyim ki
Evt inşallah
Ex aşk bul
Saçmalama benim hayatımda sadece 1 kişi olur o da nişanlım zaten ölene kadar da bitek o olacak
Nisanlindan iste
İşte ondan isteyemiyorum utanıyorum çekiniyorum
Ek iş yap resim çekilmeyi seversin katalog işi var
Nasıl resim nasıl katalog mesela
Yazda anlattım
Ne kadar lazim
20 30 bin
Hı herhalde 20 30 bin 20 30 lira gibi geliyor
Uyuyabilirsin
Zor
Aklımda olduğu sürece uyuyamıyorum
Ne kadar para
20 30 bin
Çalışıyor musun
Çalışıyordum işten çıktım çünkü afedersin k. ö. pek gibi çalışıyordum ama 200 tlye
Maalesef çok uzağım ordan
Anlamadım ne resmi
Saçmalama abi benim vücudum satılık değil nişanlıma ihanet etmem asla eşim olacak ya
İyi bir kitle olmalı
Nasıl destek olacaksınız?
Az önce bana nü resimlerinden söz ediyordunuz
Seçenek sundum sadece 🤷🏻♂️
Eee
hirsizlik
Çalışabilirsin
Gecmis olsun