Amerika’da yapılan bir araştırma insanların mutlu olmak için kaç paraya ihtiyacı olduğunu sormuş.
Boomer 124 Bin, X kuşağı 139 Bin, Y kuşağı 525 Bin dolar, Z kuşağı ise 128 Bin dolar yıllık kazanç yeterli olur demiş.

Amerika’da yapılan bir araştırma insanların mutlu olmak için kaç paraya ihtiyacı olduğunu sormuş.
Boomer 124 Bin, X kuşağı 139 Bin, Y kuşağı 525 Bin dolar, Z kuşağı ise 128 Bin dolar yıllık kazanç yeterli olur demiş.

Paraya endeksli olan mutluluk değil, daha rahat yaşamak hissidir.
Yaşadığımızın yerin ekonomik ve sosyal koşulları önemlidir benim için. Çok parası varken çevresinde hiç paranın olmaması rahatsız eder insanı. Mutluluk paylaşılan bir duygu.
Beni mutlu eden şey aslında paramın olması. Yani bu devamlilik saglayacak mı? her ay gelecekse eğer bana bi 30 bin yeterli olur. Ama beni para harcamak değil para kazanmak daha mutlu ediyor 🙂
Parayla saadet olmaz :D ben zaten mutluyum. Rahat bir yaşam sürüyorsak, sağlıklı isek tamamdır o mutluluk işi.
Teşekkür ederim 🥳
mutlu olmak için paraya değil baş ağrımın geçmesine ihtiyacım var :D ama sınırsız, sonsuz bir gelirim olsun😅
Teşekkürlerrr🪻
Cevap
3Cevap
şu an için aylık 1 milyon dolar işimi görürdü benim sdfsd
Çok para lazım gerçek anlamda mutluluk için
Ayda 30 bin yeterdi bea.
1 milyon tl aylk
Ayda yirmi yeterdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?