Sosyal medyada 'İzmirhesaplütfen' adlı hesaptan paylaşılan bir adisyonun, 284.600 TL geldiği görüldü. Adisyon, mekanın yaptığı indirimle 240 bin TL'ye düşürüldü. Öte yandan adisyona 450 TL de ikram uygulandığı belirtildi.
Geçen yıl bomontide dandik bir mekana girdim, yanımda kız arkadaş da vardı. Aşağı yukarı toplasan Max 4lık bir şey içtik. O mekanda 4 bile çok öyle dandik bir yer yani. 34bin TL hesap geldi. Ödemedim, çağır polisi ben bunu ödemem dedim, 4 verip çıktım en son 😂
Bu siteden tanıştığım bir kızla Karaköyde bir mekanda karışık ızgara istedim ve 750 TL hesap ödedim. Ben hayatım boyunca paraya hiç önem vermedim vermem ama o 750 TL nin karşılığını alamamak zoruma gitti. Öyle ızgara olmaz öyle et olmaz. Sivas'a geri döndüğümde etin tadını geri hatırladım.
Ankaralıyım ama mekan merakım yok. Lokanta kafe vs. en fazla beş altı yüz ödemişimdir. Ekstra bir şeyler sipariş etmişlerdir, yanlarına bayan istemişlerdir ya da gece geç saatlere kadar eğlenmişlerdir. Eğlence mekanlarında eğlenmek ucuz değil.
brodway de bu hesap tabiiki gelebilir kaldiki bunun cok ustu hesaplarda gordum burasi bir mekan degil izmirin en bilindik night club i ayni yerde bir 35 lik raki icip de oturma sansiniz var ayrica
İsterse 1m gelsin parayı sırtı terlemeden çalışmadan kazanan. genelde bu paylasilan fotograftaki gibi karapara uyuşturucu vs. Yollardan kazananlarda boyle rahat şekilde harciyorlar zaten. boş ver burada o tipleri bulamazsin