11 bin 402 lira asgari ücretin olduğu yerde açlık sınır 12 bin 928 TL:))
BİSAM Ekim verilerini açıklamış.
- Açlık sınırı 12.928 TL
- Yoksulluk sınırı 44.718 TL

11 bin 402 lira asgari ücretin olduğu yerde açlık sınır 12 bin 928 TL:))
BİSAM Ekim verilerini açıklamış.

Bu oranlar açıklamalar kimsenin umurunda değil asgari ücrete çalışanlar da dahil, şayet öyle olsaydı bugün buna neden olan iktidar geçtiğimiz seçimde apar topar yönetimden alaşağı edilmiş olurdu, ancak olmadı çünkü bu açlık sefillik köpeğe denk alçalmışlıktı onların şükür nedenleri, bu kepazelere neyi açıklarlarsa açıklasınlar onların budalalığı bunu asla tam olarak kavrayamayacaktır.
Bence eksik ve yanlış hesaplama yapılmış veya yapmışsınız doğru olan rakamlar şöyledir.
Açlık sınırı: 4.143.830.400.000.000
Yoksulluk sınırı: 88.671.322.933.200.142.000
Resmi veriler böyledir...
Cevap
32Cevap
Maaşım yok ve yetmiyor,
Asgarî ücret evet 11400 ama bizim insanımız dan başka hiçbir yerde asgarî ücret vermiyirlar ve asgarî ücret ile çalışan yok asgarî ücret düşük diye yaygara yapılacağına artık asgarî ücret ile çalışmıyoruz diye örgütlenmek lazım ve asgarî ücret veren isyerlerinde çalışmamak lazım
asgari ücretli ne yapsın işte ülkede. Gerisi yorumsuz.
Simit çay hesabı yapanların siyaset yapıp, on beş bine hayvan yetiştirip beş TL' ye et yiyen velilerimiz el parmak kaldırır.
siradan basit bi hayst icin az bi paraya tahamul ediyoz. herkesin eline bu para gecmiyo en az iki en fazla 40 50 yerden maas alanlara oranla yasamiyoruz bile
Ülkenin zaten yarısı asgari ücret alıyor, hem yoksuluz hem de açlık sınırının altında veya sınıra dayanmış şekilde yaşıyoruz buna rağmen "afrikaya bak haline şükret" diyen andavallarla dolu ülke.
Çalışma bakanı bilginin kendisi dedi %37 civarlarında diye, hatta bence %40 rahat vardır. Avrupa ülkelerinde bu rakamı göremezsin sen. Zaten bu sitede birkaç kişi boşuna soruyordu dimi üniversite belgemi nasıl sildirip fabrikada çalışabilirim diye. Allahım ya, aynen kanka amerika bizi kıskanıyorrr kudur amerikaaaa eyy cehapeeee!
Ulan açlık sınırı 12 bin tl olmuş hâlâ ne sorular geliyor ya skdhkdhdj
Siz ailecek haberlerde simit çay hesabı yapanlardan devam kanka ddjfkjfj
Ailemle yaşıyorum eve bir parça eşya alma sorumluluğuna sahip değilim. İçimden geliyorsa alıyorum. Bu şekilde bile anca geçiniyorum
Yetiyor.
Yalnız bunca insan nasıl geçiniyor çok zor ya.. Yani evi yoksa bir de bitikdir o kişi. Borçla borcu kapatıp duruyordur anca..
Daha bile fazla ki markete giriyorsun 100 tl den aşağı çıkamıyorsun
Ohh çok şükür aç değilim eee açıkta da değilim. Gerisinin taaaa
Sırf bu nedenle avrupaya geldim insan olduğumu anladım et almak lüks değil sıradan bizi ülkemizden kaçmaya zorlayan sistemin her parçasının Allah bildiği gibi yapsın
Zeytin mevsiminde bile zeytinin kilosu 250 tl olmuşken geçinilir mi ki🤣
çok şükür geçinebiliyorum gelirim gayet iyi
o sirada 7500 ile 3 kisi yasamaya calisan bizim aile. kira yok.
Çok daha fazlasını alıyorum yanlız yaşıyorum yinede yetmiyor 😂
Abi be suri turkiye cennet cennet Allah tayyip babayi basimizdan eksik etmesinn 👊❤️🇹🇷
Yetmiyor ki ay sonunu eksilerle devammm
Benim maaşım çok fazlası
Rakı icmessen yetiyor😂
Daha beter olması dileğiyle...😂
Açlık sınıri 20 bin. En az
bu açlık sınırı millet nefesi kokuyor
yoksulluk sınırının üstünde kazanıyorum
Asgari ücretle yaşamak imkansız gibi bişi
herhalde ülkenin %80'i açtır bu tabloya bakarsak
Eee ben yoksul değilmişim 🤔
Yoksulluğa ramak kalmış
Kiramız ve çocuğumuz olmadığı için yetiyor