AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çünkü sen ergensin ve seninle çıkanlarda senin gibi ergen değer nedir bilecek hayat deneyimi sizde yok
25 yaşındayım
resmen yalancılar köyü paradoksuna girdim
Yaşımı yalnış yazmışım bak zaten sinirim bozuk inanmiyosan da inanma
tamam o zaman ikinci teorimi yazayım kb ama itle gezen it olur kurtla gezen kurt olur daha entelektüel bir dille bana arkadaşlarını söyle kim olduğunu söyleyeyim
Ayyyyy tamam hicte alta kalma
Kızlar serseri erkekler seviyor uzun boylu yakışıklı zengin it gibi peşinde koşturan tipler
yanlış zamannnnn yanlış insan... tutunmak imkansız bıktığım yamalı sevdalardannnnnnnnnnnn...
Çok sevme hakkettiginden fazla değer verme soytarıyı padişah edersen öyle oluyor
Neden bu soruyu sana sormak lazım.. nasıl davranıyorsun onlara ya da hayatına aldıkların nasıl insanlar çevreni tanıyıp bilmem lazım bu soruyu cvplamam için
Hayatıma aldığım insanlarin gotununiiiiiiii fazlaaaa kaldiriyorum oldu mu?
İşte bu yüzden bak cevabı ikimizde bikiyorduk senden bekledim :)))
Homoseksüello sun... Arkadan çarptı diyorsun ya o yüzden
Çünkü ilgili insanlar karşına çıkmıyor. Senin yapabileceğin tek şey o insanları bulmak.
Bu saatten sonra kilimi kipardatmam a
Senin gibi güzel kıza değer verilmezmi
🦋♥️
Çünkü gebeş kaplumbağa olduğun için
Anlamadım 😒
Fazla iyisin sanırım ondan
Keşke olmasaydım
Azıcık kötü ol ne yavrum
Sanki sen kendini değersizleştiriyormuşsun gibi.
🙄🙄
Biraz ağırdan almayı denesen belki her şey yoluna girecek. Bak şu sitede 5 dakikada 3 tane soru sordun. Her yapılan yoruma anında cevap verdin. Hızlı hızlı ve her birine tek tek cevap yazdın. Israrcısın ve acelecisin. İlişkilerinde de aynı böyle davranıyosan yani aman aman diyim sana.
Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyim bilmiyorum 🥺
Sakin ol. Israrcı olma ve aceleci olma. Darlama. Bence sonrası gelir.
Hayır sadece değer veriyorum karşılığıni göremiyorum hep üzülen taraf ben oluyorum
Bence önce kendine değer vermekle başla olaya. Özsaygını kazan. Daha sonra ister istemez herkes sana saygı duyacaktır. Bİr abi tavsiyesi.
Kendime değer vermediğimi nasıl anladın.
Değer görmek istiyorsan önce kendine değer vermelisin. Bu anlayıştan yola çıkarak söyledim. Karşıdakine kendini değersiz hissettirirsen o da değer göstermez. Mesela sürekli mesaj atıp süreki üsteleyip sürekli arayıp sorarsan kendini onun gözünde değersizleştirirsin.(bunlar örnek tabiki) İlişki karşılıklı olur. Sen 1 gidersen o da 1 gelmeli. Sen 2 gidersen o 1 gelirse olmaz. Ve sen her zaman her zaman 2 gitmeye devam edersen kendi kendini değersizleştirirsin. İşte kendine bunu yapma. Demek istediğim bu.
Tamam da düne kadar beni arayıp soran adam şimdi ne oldu da değişti ben bunu anlamıyorum yahu sesimi duyamdan duramiyodu buluşmadan yapamiyordu ne oldu ha az önce yazmış neden görüldü atiyormuşum dün gece de kendisi attı insanlar bı anda degisebiliyo ben buna kiziyorum
işte bunu onu sormalısın. cevabı onda. Senden mi soğudu? Başkasına mı vuruldu? Aile problemleri mi var? maddi problemi mi var? Psikolojik olarak etkilendiği başka durumlar mı oldu? Sen farkında olmadan itici bir şey mi yaptın? gibi gibi... Sor o na cevabını al.
Aynı apartmanda yaşıyoruz herşeyini biliyorum ne yaşadığım ne derdi olduğunu gelip bana anlatır ailesi üzse gelir boynumda ağlar öyle birisi
Bilmiyorum yakında çıkar derdi neymiş anlarız
Hep kendinden verdiğin için
Üstlerine düşme fazla. Dengeli ilgi ver.
Seni kullanıyorlar
Neden hep beni?
Sende istekli oldugun icindir
Ya bi sikkkkkkktirrrrr zaten canım sıkkın
Azını topla derim
Bence sen ağzını topla istekli olduğum içinmiş miş aklınıza fikriniz * olmuş ya yeterin ya abazallarrreeee
Psikolojiktir belki
Banada aynı