Para & Ekonomi En güvenli bulduğunuz banka hangisi? CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar, KScanlar, hangi bankayı kullanıyorsunuz? O bankayı tercih etme sebebiniz nedir? En güvenli bulduğunuz banka hangisi? Cevapla Banka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Vakıfbank 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Artık Türkiye'de ki tüm bankalar güvenli diyebiliriz. Sermayesi büyük olan İşbankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası ve kamu bankaları Halk, vakıf ve ziraat. Bunlara bir şey olmaz. İş Bankası ve Enpara kullanıyorum ben. 1 0 Yorumla
orangelff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bankaya güven olur mu ya adamlar paranın üzerinden para kazanıyor şskdşlsdak 1 0 Yorumla
akc97 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç birini güvenli bulmuyorum hepsinin var bi sıkıntısı 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl QNB Finansbank. Sesli söyleyip yazdım. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı. İş bankası 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vakıfbank 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vakıfbank
Artık Türkiye'de ki tüm bankalar güvenli diyebiliriz. Sermayesi büyük olan İşbankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası ve kamu bankaları Halk, vakıf ve ziraat. Bunlara bir şey olmaz. İş Bankası ve Enpara kullanıyorum ben.
Bankaya güven olur mu ya adamlar paranın üzerinden para kazanıyor şskdşlsdak
Hiç birini güvenli bulmuyorum hepsinin var bi sıkıntısı
QNB Finansbank. Sesli söyleyip yazdım.
Bank Of Baroda
Garanti bankası
iş bankası
İş bankası
Ziraat
YapıKredi
Türkiye İş Bankası
Vakıfbank
Hmmm bilemedim