devlet baba evlenen çiftlere 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz 150 bin lira veriyormuş. o para coinler vasıtası ile senesi dolmadan 3 ya da 4 katına çıkarılabilir. düşünen varsa hani bu aralar evliliğe açığım ♥️😄
isterim yiğidim gel beni al
istemem yiğidim ama yinede gel beni al
ne kadarda ekonomist bir bey
konum at koçum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz 150 bin lira ister misiniz?
150 bin alıcam diye 1 milyon lira borca giremem 150 bin TL ne işe yarar? Anca fakir fukara çiftler evlenir ve alır bana kalırsa, çünkü ortamın hali belli. Düzgün bir telefon 30 bin, bir çamaşır makinesi 20 bin. Ülkenin sonu iyi değil gibi , suç tüm insanların.
Detayda "hisse senedi" yazan kısmı gözüme soksana😂 ben göremiyorum galiba😂 aşağılamak istemiyorum ama ikidir yalvarıyorsun 😂 ne yazdığından haberin yok kendi belirtmediğin detayı benim bilmemi istiyosun kusura bakmada allah değilim aşko😂 Arada beynini aç kullan bak lazım oluyor🤔
coinler ya da fan tokenlerden birer dijital varlık hissesidir. Allah olman zaten mümkün değil ama şişmiş egon ve cehaletinle Allah'ın cahilleri sıralmasında top 10'da ebu leheb'in arkasına kuruldun. onun elleri kurumuştu seninde beynin kurumuş. delikli gri sünger şlkjhg