Alışveriş & Hediyeler 0 borçla çeyizi tamamlamak mı yurt dışında balayına gitmek mi tercihiniz olurdu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi tercihiniz olurdu? Borçsuz bir yuvada kafam rahat olsun isterdim. Balayı özeldir, balayına harcardım parayı. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 0 borçla çeyizi tamamlamak mı yurt dışında balayına gitmek mi tercihiniz olurdu? Cevapla Çeyiz Soruları Balayı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Balayı özeldir, balayına harcardım parayı tabi ki de.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum
macakizi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl borçsuzluğu tercih ederim. borca vereceğim parayı biriktirip seneye de kafam rahat yurt dışına giderm. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olmuyor işte öyle Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ceyiz istemem balayı güzel en azından foto falan cekip gelecekdeki çocuklarımıza gösteririz✨️ 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru bir yatırım Yorumla isabella181919 +1 yıl Evet✨️ Yorumla
Bumutluluksenin Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl borç içinde en güzel yılları harcamak yerine yer içer keyfimize bakardım.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Genç evleniyorsam balayı 30 yaşında evleniyorsam gerekli eşyalar vs ne varsa gençlikte var 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
ZirveKartali Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Balayı güzeldir yurt dışında şart değil 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Farklı yer iyi olur Yorumla ZirveKartali +1 yıl Seninle balayına çıkmak isterdim evlenip Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. yurt dışına balayına gitmek 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En güzeli Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yurtdışında balayı daha mantıklı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sevişmek için uzaklara gitmek çok saçma. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu gezmek görmek yeni bir heyecan olarak düşün Yorumla LostThrones +1 yıl O şekilde düşünmek kadınlara özgü 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Borcumuz yuva kurmak olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet bedeli pahalı Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Zamannn en güzeli kafa rahat 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet :) Yorumla Serii05 +1 yıl Bankayada olsa borçlu olamak kötü bir durum. helede o borc karşılıksız ise Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl baalyı tabii 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bendensin Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Borçsuz bir yuva 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet ama artık ikinci cazip geliyor :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Balayı özeldir, balayına harcardım parayı tabi ki de..
Katılıyorum
borçsuzluğu tercih ederim. borca vereceğim parayı biriktirip seneye de kafam rahat yurt dışına giderm.
Olmuyor işte öyle
Ceyiz istemem balayı güzel en azından foto falan cekip gelecekdeki çocuklarımıza gösteririz✨️
Doğru bir yatırım
Evet✨️
borç içinde en güzel yılları harcamak yerine yer içer keyfimize bakardım..
Doğru
Genç evleniyorsam balayı 30 yaşında evleniyorsam gerekli eşyalar vs ne varsa gençlikte var
Evet
Balayı güzeldir yurt dışında şart değil
Farklı yer iyi olur
Seninle balayına çıkmak isterdim evlenip
yurt dışına balayına gitmek
En güzeli
Yurtdışında balayı daha mantıklı
Bana da öyle geliyor
Sevişmek için uzaklara gitmek çok saçma.
Bunu gezmek görmek yeni bir heyecan olarak düşün
O şekilde düşünmek kadınlara özgü 😂
Borcumuz yuva kurmak olur
Evet bedeli pahalı
Zamannn en güzeli kafa rahat
Evet :)
Bankayada olsa borçlu olamak kötü bir durum. helede o borc karşılıksız ise
baalyı tabii
Bendensin
Borçsuz bir yuva
Evet ama artık ikinci cazip geliyor :)
Tabiki sıfır borç